Προς το περιεχόμενο

Alien: Covenant

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ολα δείχνουν είναι ο Walter ~ Παρ'ότι  η ταινία προσπαθεί να σε επηρεάσει για το αντίθετο με το πλάνο του χεριού~ , έρχεται το στοιχείο που είπες.

Και μένουμε τελικά με το ερωτηματικό/κενό πως ο David μετέφερε όλη τη φιλοσοφία του στον Walter με δεδομένο πως ο δεύτερος είναι μοντέλο που έχει περιορισμούς. Κατασκευαστικά ρε παιδί μου δε γίνεται, πως στο καλό τα κατάφερε ο David; Το πως έγινε είναι κι αυτό ένα σημαντικό ερώτημα. Με το φιλί; με την αδράνεια του Walter όταν τραυματίζεται; Όπως και έχει, δε δικαιολογείται η ευκολία της διαδικασίας όπως προσφέρθηκε στην ταινία.

Για να είμαστε δίκαιοι πάντως, η Ντάνιελς δε μπορεί να ξέρει και λόγω του ρόλου της στο πλήρωμα που είναι συγκεκριμένος 

Με το φιλί δε νομίζω. Το φιλί ήταν αντιπερισπασμός για να τον σκοτώσει, δεν έχει νόημα να του περάσει τη φιλοσοφία του για να τον σκοτώσει το επόμενο δευτερόλεπτο.

Για το ότι η Daniels έπρεπε να ξέρει ότι αυτοθεραπεύεται δε λέω να το ξέρει λόγω της ιδιότητας της στο σκάφος, θεωρώ ότι γενικότερα θα έπρεπε να ξέρει ότι τα ανδροειδή από το τάδε μοντέλο και μετά αυτοθεραπεύονται.

Μπέρδεμα και νομίζω ότι δεν έγινε για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, πιο πολύ για "λάθος" μου κάνει.

• Like 1
  • Απαντ. 276
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν μπορεις να λες αισχος, ταινιες που βλεποντα μια χαρα , οπως προειπες..

Γιατί δεν μπορείς? Απαγορεύεται? :P

Δημοσ.

Με το φιλί δε νομίζω. Το φιλί ήταν αντιπερισπασμός για να τον σκοτώσει, δεν έχει νόημα να του περάσει τη φιλοσοφία του για να τον σκοτώσει το επόμενο δευτερόλεπτο.

Για το ότι η Daniels έπρεπε να ξέρει ότι αυτοθεραπεύεται δε λέω να το ξέρει λόγω της ιδιότητας της στο σκάφος, θεωρώ ότι γενικότερα θα έπρεπε να ξέρει ότι τα ανδροειδή από το τάδε μοντέλο και μετά αυτοθεραπεύονται.

Μπέρδεμα και νομίζω ότι δεν έγινε για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του, πιο πολύ για "λάθος" μου κάνει.

Εγώ πιστεύω ότι

ο David νίκησε το Walter στη μονομαχία που είχαν τελικά, και έκοψε το χέρι του για να πάρει την θέση του και να φαίνεται ότι είναι αυτός. Η τύπισσα στο τέλος όμως το κατάλαβε αφού μπήκε στο θάλαμο ύπνου.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι

ο David νίκησε το Walter στη μονομαχία που είχαν τελικά, και έκοψε το χέρι του για να πάρει την θέση του και να φαίνεται ότι είναι αυτός. Η τύπισσα στο τέλος όμως το κατάλαβε αφού μπήκε στο θάλαμο ύπνου.

Ναι αλλά η πληγή από το καρφί κάτω από το σαγόνι τι απέγινε;

Δημοσ.

Έγιανε. Εδώ το Alien ενηλικιώνεται σε 2,5 λέπτα, εκεί θα κολλήσουμε?

• Like 5
Δημοσ.

Δε διαφωνώ. Αυτό που λες όμως, είναι μια "ιδιότητα" που αποφάσισαν ότι εξυπηρετεί και την πρόσθεσαν εκούσια. Αυτό που λέω εγώ είναι βασικό στο να καταλάβεις τι παίζει στο φινάλε κι αν είναι απλώς "απροσεξία" είναι τραγική.

Δημοσ.

Έγιανε. Εδώ το Alien ενηλικιώνεται σε 2,5 λέπτα, εκεί θα κολλήσουμε?

Καλά στο σύμπαν του Alien ποτέ δεν ήταν ξεκάθαρο σε πόσο καιρό ενηλικιώνεται.

Η πληγή αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον David στον Walter... :huh:  

Δημοσ.

Η πληγή αν δεν κάνω λάθος έγινε από τον David στον Walter... :huh:  

Όχι η πληγή έγινε από την Daniels στον David στο πρώτο "πέσιμο". Του κάρφωσε κάτω από το σαγόνι το καρφί με το δερματάκι που φορούσε στο λαιμό της. Για ένα διάστημα μάλιστα αυτός είχε μείνει με το καρφί στον λαιμό και το κορδόνι να κρέμεται. 

Δημοσ.

Όχι η πληγή έγινε από την Daniels στον David στο πρώτο "πέσιμο". Του κάρφωσε το καρφί με το δερματάκι που φορούσε κάτω από το σαγόνι. Για ένα διάστημα μάλιστα αυτός είχε μείνει με το καρφί στον λαιμό και το κορδόνι να κρέμεται. 

Ok...Δεν το θυμόμουν. Πάντως πιστεύω η ταινία ήταν καλή. Ένα 7/10 το αξίζει, τόσο έχει και στο imdb. Δηλαδή δεν ήταν καλό το Alien: Covenant και ήταν καλό το Star Wars the Force Awakens, η αρχιπατάτα; Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δημοσ.

Γράφεις αυτό και μετά ζητάς και τα ρέστα :) Εισωραίος

For the record τα resurrection και AvP είναι τρίχες από τα @@ρια του 1 και 2, αυτό σαν γενική άποψη στους fans.

Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

Ξαναειδατε σε ταινια....; (ακολουθει spoirel απο αυτες)

εξωγηινο να πεθαινει με υποπιεση σε διαστημοπλοιο, με τετοιο τροπο, να ρουφιεται απο μια τρυπα, απο το ιδιο του το αιμα;;

Στο αλιεν 1 πχ σκοτωθηκε απο τη φωτια των κινητηρων πχ προβλεψιμο...

Επισης που ξαναδατε να εξατμηζεται ολοκληρη πισινα με νερο , ακομα και ενα ολοκληρο διαστημοπλοιο, απο ενα μπουκαλακι υγρο των κυνηγων;;

Καθεστε και θυμαστε μονο τη σκηνη μπασκετ και το αλιεν να κανει μακροβουτια..

....

Αλλα ειναι οτι ειπε και ο φιλος πιο πανω που με παρεξηγησε, χαντακωνετε ταινιες με βαση τη νοσταλγια...

Να φανταστω για σας επισης το scream 1 ηταν καλυτερο απο τα 2,3,4 πχ. O superman επισης vs ανθρωπος απο ατσαλι.. Το βγαλα off τοπικ αλλα πιασατε τη σκεψη.

Μπορει σκηνοθετικα να μην σας αρεσε τι να κανουμε, εγω δεν την εχω δει ακομα να εκφερω γνωμη αλλα δεν πιστευω να ειναι τοσο αισχος που λετε. Για να αρεσε στον σκηνοθετη, αυτος ξερει...

Και τωρα που ειπα σκηνοθετης, θυμηθηκα μια ατακα που ειχα διαβασει καπου..

Κριτικοι ταινιων=αποτυχημενοι σκηνοθετες (επαγγελματιες και οι δυο)

Δεν εχω να πω τιποτε αλλο, θα ξαναγραψω οταν δω τη ταινια.

Δημοσ.

είδες ποτε τόσο μεγάλο alien και να πιλοτάρει τόσο μεγάλο διαστημόπλοιο? όχι.. άρα το Independence Day: Resurgence είναι ταινιαρα..

εάν το κριτήριο είναι το τι δεν έχουμε ξαναδεί τότε μπορώ να σου ονομάσω πολλές μετριότητες ως ταινιαρες.

υπόψη πως το Resurrection μου αρέσει αρκετά, αλλα όπως και να το  κάνουμε τα πρώτα δυο δεν τα φτάνει.

Δημοσ.

Γιατί όλοι περιφρονούν το Alien 3 στις αναφορές τους; 

Για μένα είναι αν όχι το καλύτερο, το πιο ιδιαίτερο της σειράς. O Fincher ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση. Παίζει με ψυχολογία, περιβάλλον, ένταση, συναισθήματα..έχει και τρομερό cast ηθοποιών, ίσως το καλύτερο στη σειρά. Εντάξει τα γραφικά CGI έχουν κακογεράσει αλλά οκ.

Με σειρά πάντως θα έβαζα Alien 3 >= Alien 2 > Alien 1 > Alien Res >= Alien Covenant > Prometheus. 

Tα Alien vs Predator είναι fan service/cross over - ιά και δε τα βάζω μέσα.

Δημοσ.

Παντως εισπρακτικα τα παει χαλια, χειροτερα και απο το prometheus και βλεπω να τελειωνει εδω η saga Aliens. Μεγιστο φαουλ κατ εμε που δεν γυρισε ενα prometheus II και προτιμησε ενα alien X.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...