notist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας.Ήθελα να ρωτήσω γνωρίζει κανένας φίλος που μπορώ να βρω θήκη για το συγκεκριμένο tablet εκτός των κλασσικών μονόχρωμων?Κάτι με σχέδια νεανικά?Είναι της κόρης μου και θέλει κάτι μοντέρνο με σχεδιάκια. Πολύ κλασσικούρα ρε παιδί μου.Για Ελλάδα λέω.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saruman123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 http://www.stoucky.gr/peristrefomene-thermatine-theke-vivlio-me-vase-sterixes-yia-samsung-galaxy-tab-e-9-6-t560-t561-leeko.html μετα πας για eBay και bye,bye http://m.ebay.co.uk/itm/172018881320?_mwBanner=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Και το stoucky για το συγκεκριμένο tablet μονόχρωμες έχει..Στο eBay αυτές είδα και εγώ και λέω κοίτα ρε παιδί μου χρώματα σχέδια ποικιλία τιμές.Και πως παίρνουμε από κει με τα cc που δεν περνάνε οι κάρτες μας?Πρέπει να στείλω πάλι χρήματα στη revolut και δεν θυμάμαι και πρέπει να διαβάζω τον οδηγό εδώ και βαριέμαι και καλά Χριστούγεννα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Οι πιστωτικές κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά πλέον σε συναλλαγές στο εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αλήθεια?Δεν το ήξερα γιατί βαρέθηκα και τα είχα παρατήσει με αγορά από εξωτερικό.Για χρεωστικές η προπληρωμένες δεν ισχύει το ίδιο ε?Αν είναι έτσι βουρ για eBay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα