amorealex Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 ...σε συγκεκριμένο directory της επιλογής μου και όχι στο My Documents? (Win XP Pro English) Το είχα κάνει παλιά και τώρα δε μπορώ να το βρω. Ζητώ συγγνώμη αν έχει ξανασυζητηθεί, αλλά με το search δε βρήκα κάτι σχετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Εγω για να μου ανοιγει στο δισκο c εχω δωσει στο εικονιδιο τη διαδρομη: C:\WINDOWS\explorer.exe /e, /n, c: Καπου εδω μεσα ειχα ρωτησει και μου το ειχαν πει...ΣΙΓΟΥΡΑ !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Καλησπέρα, http://www.tweakxp.com/display.aspx?id=144 νομίζω οτι αν αντί για C: βάλεις path της επιλογής σου θα δουλέψει. Το παραπάνω link, είναι για να ξεκινα ο explorer απο τον C: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amorealex Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2003 That's it! Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.