Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εδω και λιγο καιρο εχω παρατηρησει πως η μπαταρια του κινητου μου κραταει πολυ λιγο την ρουφαει ......
Το πρωι που ξυπνησα κατα τις 10 μεχρι της 3-4 το μεσημερη την ειχε αδειασει ολη ...
Πως μπορω να βρω τι φταιει ?

η χρηση ηταν νορμαλ facebook λιγο ιντερνετ μεσω wifi και ελαχιστα δεδομενα και λιγο επαιξα αλλα οχι πολυ ωρα....δεν νομιζω να δικαιολογείται....κατι δεν παει καλα ...

οι χαρτες δουλεψαν για 10 λεπτα περιπου 

post-298180-0-34621000-1482344648_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανε ενα wipe cache partition. μην φοβασαι δεν θα παθει κατι το κινητο απλα θα καθαρισει τις cache (μνημες) του συστηματος. Ειναι διαφορετικο απο το cache wiping που κανεις μεσα απο το application manager, καθως εκεινο καθαριζει απο την cache τις εφαρμογες, ενω αυτο στο βιντεο δεδομενα συστηματος...

Επεξ/σία από hellojim
Δημοσ.

Το εκανα αλλα δεν βοηθησε ....

Κατι αλλο ρε παιδια?

Δεν μπορω να βωγαλω την μερα μ με τιποτα

Πιθανον καποιο απο τα apps κολαει στο παρασκηνιο και τρωει την μπαταρια. Συνήθης ύποπτος ειναι το facebook και messenger. Δοκιμασε να τα απεγκαταστησεις και να τα εγκαταστησεις παλι μπας και λυθει.

Δημοσ.

το προβλημα ειναι στο λειτουργικο οπως βλεπεις φιλε μ τo face που ειμαι ολη μερα μεσα τρωει λιγο δες στην εικονα.....

Δημοσ.

Για σου φίλε μου βάλετο κινητό σε safe mode για μία μερα και δες αν συνεχιστεί η κατανάλωση ,αν στο κάνη και στο safe mode μάλλον σου έκατσε ελαττώματικη μπαταρία, καλές γιορτές!

Δημοσ.

Γιατί λέει ότι θελει 6 ώρες να φορτίσει. Ή ο φορτιστής σου έχει πρόβλημα ή η μπαταρία σου. Και αν λες ότι τελειώνει γρήγορα, τότε η μπαταρία έχει πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...