Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω πάρει από έναν συμφορουμιτη κάτι και το έστειλε ο άνθρωπος με ΕΛΤΑ και μου έδωσε tracking code. Βλέπω στο tracking ότι το πακέτο έφτασε στο ταχυδρομείο στην περιοχή μου την Δευτέρα αλλά ακόμα ο ταχυδρόμος μετά από 2 μέρες δεν άφησε χαρτάκι/ειδοποίηση για να πάω να το παραλάβω. Μπορώ να πάω χωρίς να αφήσει χαρτάκι ο ταχυδρόμος? Μόνο με την ταυτότητα μου δηλαδή?

Δημοσ.

Κανονικά θέλει ειδοποίηση, αλλά αφού είναι εκεί από τη Δευτέρα πήγαινε και πες τους τι έγινε. Μπορεί κάπου να χάθηκε η ειδοποίηση.

Δημοσ.

Κανονικά θέλει ειδοποίηση, αλλά αφού είναι εκεί από τη Δευτέρα πήγαινε και πες τους τι έγινε. Μπορεί κάπου να χάθηκε η ειδοποίηση.

Δηλαδή δεν υπάρχει ελπίδα να το πληρώσω και να μου το δώσουν χωρίς να έχω το χαρτάκι ειδοποίησης? Μόνο για εξηγήσεις θα πάω?

Δημοσ.

Πας στα ΕΛΤΑ με το tracking number που σου έδωσε το παιδί και τους ζητάς να σου δώσουν το πακέτο.

Το έχω κάνει αρκετές φορές, δεν νομίζω να σου το αρνηθούν..

• Like 1
Δημοσ.

Πας στα ΕΛΤΑ με το tracking number που σου έδωσε το παιδί και τους ζητάς να σου δώσουν το πακέτο.

Να'σαι καλά φίλε αυτό θα κάνω και ο Θεός βοηθός

Δημοσ.

Δηλαδή δεν υπάρχει ελπίδα να το πληρώσω και να μου το δώσουν χωρίς να έχω το χαρτάκι ειδοποίησης? Μόνο για εξηγήσεις θα πάω?

Στο δίνουν και χωρίς χαρτί, γι'αυτό λέω να πας να τους πεις τι έγινε και να βρείτε μια λύση (να πάρεις το πακέτο δηλαδή :) ).

• Like 1
Δημοσ.

Στο δίνουν και χωρίς χαρτί, γι'αυτό λέω να πας να τους πεις τι έγινε και να βρείτε μια λύση (να πάρεις το πακέτο δηλαδή :) ).

Τελικά αυτό που είπατε έκανα και όλα καλά ευχαριστώ. Κάτι τελευταίο αν ξέρει κάποιος από εσάς, μπορώ να πάω με τη μία στο κέντρο διανομής της πόλης μου και να παραλάβω ένα πακέτο ώστε να μην περιμένω να έρθει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου πρώτα?

Δημοσ.

Ναι μπορεις εαν δεις στο tracking number οτι εφτασε εκει.

Παρε ενα τηλ ομως γιατι μερικοι υπαλληλοι δεν το κανουν.

Ειχα την τυχη να πεσω σε cool ατομο και το πηρα απο το κεντρο διαλογης την ημερα που ο ταχυδρομος θα μου εφερνε το χαρτακι.

Δημοσ.

Μην ανοίγω νέο θέμα. Κι εγώ μια ερώτηση περί ΕΛΤΑ έχω. Έχω παραγγείλει από eBay ένα πραγματάκι μια σταλιά 4$. Το δέμα είναι πάρα πολύ μικρό, οπότε δεν πιστεύω να κρατήθηκε στο τελωνείο. Το tracking number του μου λέει ότι έφτασε αεροδρόμιο εδώ και 16 μέρες. Δεν έχει αλλάξει κατάσταση από τότε, π.χ. ότι έφτασε στο ΕΛΤΑ της περιοχής μου. Είναι φυσιολογικό τόσες πολλές μέρες; Έψαξα το tracking number σε σελίδες ΕΛΤΑ, ΕΛΤΑ Courier, ACS, Γενική, DHL μπας και το πήραν αυτοί, πράγμα απίθανο, και δεν το αναγνωρίζουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...