kristosfm Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι να συνθέσω ένα απλό σύστημα καθαρά για χρήση σε γραφείο. Word, Email, Internet απλά πραγματάκια. Εχω στην κατοχή μου τροφοδοτικό Corsair VS Series VS450 κουτί (άγνωστης μάρκας) σκληρό δίσκο sata SEAGATE 160GB. Μπορώ να διαθέσω 150ευρώ. Ανοίγω αυτό το θέμα για να μου προτείνετε τα υπόλοιπα κομμάτια του υπολογιστή τα οποία να είναι συμβατά μεταξύ τους. Τον υπολογιστή θα τον στήσω μόνος μου οπότε ευπρόσδεκτη η αγορά απο οποιοδήποτε κατάστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα https://www.skroutz.gr/comparelists/31?compare=8104857%2C8050797%2C8314684 Η πρώτη έχει και hdmi https://www.skroutz.gr/comparelists/32?compare=8534379%2C7546169 https://www.skroutz.gr/comparelists/56?compare=5437960%2C6439786%2C6760836 Άν βρεθεί κανένα έξτρα πενηντάρι χωρίς να είναι απαραίτητο βάζεις και έναν 120-128gb ssd https://www.skroutz.gr/c/88/ssd-sklhroi-diskoi/f/660009/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-120GB.html
kristosfm Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ πολύ. Συμβουλεύτηκα και τις επιλογές ενος παραπλήσιου νήματος που ανοίχτηκε παραλληλα και συμβάδιζαν τα οικονομικα μας και ετσι βρέθηκε η άκρη. με επεξεργαστη τον G4400 2
kristosfm Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Αγοράστηκε τελικά η Asrock H110M-DGSμε τον Intel Pentium Dual Core G4400 Boxκαι την αντίστοιχη μνήμη. Πάω να τον συνδέσω με μια παλια οθόνη d-sub για να τον ανοιξω ουπς vga η οθονη dvi η μητρική. Παίρνω έναν αντάπτορα που έχω αλλά δεν κάνει. Η μητρική υποστηρίζει dvi dual link. Ουτε η κυρια οθόνη του υπολογιστή δείχνει οταν συνδεθει με την παραπάνω μητρική γιατί έχει μια περίεργη υποδοχή dvi κι αυτή. Εχετε υποψιν που θα τον βρώ.
saxos55 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Αγοράστηκε τελικά η Asrock H110M-DGSμε τον Intel Pentium Dual Core G4400 Boxκαι την αντίστοιχη μνήμη. Πάω να τον συνδέσω με μια παλια οθόνη d-sub για να τον ανοιξω ουπς vga η οθονη dvi η μητρική. Παίρνω έναν αντάπτορα που έχω αλλά δεν κάνει. Η μητρική υποστηρίζει dvi dual link. Χρόνια Πολλά. Η μητρική σου έχει έξοδο DVI-D (ψηφιακό σήμα μόνο) Ο adapter που έχεις (κάποιος από αυτούς) δε δουλεύει γιατί είναι DVI-I to VGA και όχι DVI-D to VGA. Δε γίνεται να συνδέσεις VGA σε DVI-D με adapter γιατί το ένα είναι αναλογικό και το άλλο ψηφιακό. Θα χρειαστείς μετατροπέα, οικονομικά δεν αξίζει πιστεύω.
cabdik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Αγοράστηκε τελικά η Asrock H110M-DGSμε τον Intel Pentium Dual Core G4400 Boxκαι την αντίστοιχη μνήμη. Πάω να τον συνδέσω με μια παλια οθόνη d-sub για να τον ανοιξω ουπς vga η οθονη dvi η μητρική. Παίρνω έναν αντάπτορα που έχω αλλά δεν κάνει. Η μητρική υποστηρίζει dvi dual link. Ουτε η κυρια οθόνη του υπολογιστή δείχνει οταν συνδεθει με την παραπάνω μητρική γιατί έχει μια περίεργη υποδοχή dvi κι αυτή. Εχετε υποψιν που θα τον βρώ. το κλασσικο λαθος που κανουμε οταν παιρνουμε φθηνες μητρικες, και δεν κοιταμε τις εξοδους που θα χρειαστουμε για να συνδεσουμε την/τις οθονη/ες μας...!!!! κι αυτο γιατι? για 2-3 € φθηνοτερη μητρικη....?? https://www.skroutz.gr/s/8050797/Asus-H110M-K.html αν μπορεις, επεστρεψε την και αλλαξε την...! δεν αξιζει η αγορα μετατροπεα...!!! 1
kristosfm Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις απολυτο δίκιο σε αυτό. Νόμιζα οτι DVI είναι μια υποδοχή και τέλος, αλλά αυτό εχει καταντήσει απ οτι είδα που το έψαξα να έχει 4 παραλλαγές. Η δευτερη οθόνη που εχω για να φτιαξω το pc εχει τελικά dvi d έξοδο οπότε και παρήγγειλα ενα απλό καλώδιο τουλάχιστον για να κανω αυτή την δουλειά. Μένει μόνο να έχει dvi d και μια ΑΟC στο γραφείο που πρόκειται να συνδεθεί. Τώρα δεν νομίζω οτι μπορώ να την επιστρέψω γιατί την έχω βιδώσει στο κουτί. Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί μπλεκουμε καινούργια με παλιά και στην άγνοια του καθενός. Ας πουμε για να συνδεθεί ενα cdrom θα πρεπει να περιμένω τον αντάπτορα απο ebay που κάνει ide σε sata με 2ευρώ!!! Πρέπει να είμαστε guru για να τα ξέρουμε όλα αυτά 1
cabdik Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις απολυτο δίκιο σε αυτό. Νόμιζα οτι DVI είναι μια υποδοχή και τέλος, αλλά αυτό εχει καταντήσει απ οτι είδα που το έψαξα να έχει 4 παραλλαγές. Η δευτερη οθόνη που εχω για να φτιαξω το pc εχει τελικά dvi d έξοδο οπότε και παρήγγειλα ενα απλό καλώδιο τουλάχιστον για να κανω αυτή την δουλειά. Μένει μόνο να έχει dvi d και μια ΑΟC στο γραφείο που πρόκειται να συνδεθεί. Τώρα δεν νομίζω οτι μπορώ να την επιστρέψω γιατί την έχω βιδώσει στο κουτί. Ολα αυτά συμβαίνουν γιατί μπλεκουμε καινούργια με παλιά και στην άγνοια του καθενός. Ας πουμε για να συνδεθεί ενα cdrom θα πρεπει να περιμένω τον αντάπτορα απο ebay που κάνει ide σε sata με 2ευρώ!!! Πρέπει να είμαστε guru για να τα ξέρουμε όλα αυτά ακριβως. και η μ@λ@κια ειναι οτι με τα χρηματα που θα δωσεις για εναν ανταπτορα η ενα καλωδιο, επαιρνες μητρικη που τα εχει ενσωματωμενα αυτα...!! κι εγω δεν γεννηθηκα μαθημενος. επαθα (πληρωσα) κι εμαθα...!! καλη χρονια...!!!
kristosfm Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Γι αυτο και ανοιξα θεμα για να προλαμβάνω καταστάσεις με την βοήθεια σας. Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα