Προς το περιεχόμενο

Cooler Master MasterKeys Lite L RGB Combo Review

erasmia394

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκουπίδια είναι όλα. Μετά την γραφομηχανή όλα σαπίδια. Α στα διάλα coolermaster.

Δεν μπορώ να κρίνω το συγκεκριμένο διότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει, πάντως το octane της cooler master που το έχει φίλος και το έχω δουλέψει... για τα 50 ευρώ που ζητάει, αξίζει εξαιρετικά και το keyboard άλλα και το mouse για κάποιον που δεν θέλει να επενδύσει ένα σκασμό λεφτά. Προσωπικά την θεωρώ πολύ αξιόλογη και έχει πολύ καλές τιμές. Υπάρχουν παραδείγματα σε περιφερειακά άλλων εταιρειών στο να δίνεις παραπάνω λεφτά και να μην τηρούν ούτε τα μισά από το ποσό που κοστίζουν και σαφώς αυτό ισχύει και για την cooler master δεν σημαίνει πως επειδή βγαίνει κάτι καλό στην αγορά θα είναι και όλα τα υπόλοιπα.

Κάποια στιγμή θα πάρω ένα σετάκι και μάλλον θα πάω σε cooler master αν και βολεύομαι με το logitech k125 των 20 ευρώ για την ώρα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσοι μπορούν να περιμένουν σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν πληκτρολόγια με τπυς νέους αθόρυβους διακόπτες Cherry MX.

Μόλις το παρήγγειλα από Κωτσόβολο, φαίνεται εξαιρετικό combo. Θέλω μόνο να ρωτήσω επειδή έχω μακριά δάχτυλα (μέγεθος παλάμης 20 εκ.) και το logitech mk520 combo που είχα έως τώρα μου φαινόταν μικρό, το ποντίκι του φαντάζομαι θα είναι πολύ καλύτερο; Το μέγεθος του είναι 11.4 εκ. Έχω δοκιμάσει μόνο το sharkoon shark force και μου φάνηκε πολύ καλό με μέγεθος 12.4 εκ.

μακρια απο την coolermaster. απο τις χειροτερες εταιριες του χωρου. τα μισα προιοντα της γινονται RMA

Δεν θα το έλεγα,με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο η εταιρία. Τροφοδοτικά,κουτιά,ψύξεις...δεν την έχεις δοκιμάσει καλά μου φαίνεται :P

Θέλω να συμπληρώσω το εξής. Ποιος το πουλάει 60 Ευρώ? Ο Κοτσόβολος σε μια φάση το πούλαγε 44 ευρώ,το PC1 το πούλαγε 46 ευρώ.60 ευρώ δεν το πούλαγε ποτέ κανείς. Για πείτε μου λοιπόν αξίζει 44 ευρώ ή όχι? Εγώ το δοκίμασα και λέω 100% ΝΑΙ. Έως 50 ευρώ χαλαρά τα αξίζει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...