tsourakis13 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Αν δεν ήθελες ταξίδια με παρέα εγώ θα πρότεινα κανένα παλιό smartακι. Μέχρι 2500 μπορείς να βρεις αρκετά. Εγώ πάντως θα πρότεινα κάποιο corolla ή κανένα hyundai accent 1300cc. Με 4-5 άτομα μέσα ένα παλιό 1000αρι δεν θα τραβάει μια σε κάποιο ταξίδι. Θα φτάσεις φυσικά, αλλά θα είναι ταλαιπωρία. Εγώ οδηγώ ένα carina 92' 1600αρι για πρώτο αμάξι, εδώ και ένα χρόνο περίπου. Παρότι είναι αρκετά παλιό πηγαίνει μια χαρά και κανει άνετα ταξίδια. Αν μου έλεγαν να το αλλάξω με κάποιο μικρό και πιο σύγχρονο δεν το έκανα με τίποτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Tο έχω σκεφτεί αλλά θα κρυωνω συν τις τούμπες στην βροχή δεν θα μπορω να Κυκλοφορώ και πρεπει να δώσω για δίπλωμα εγώ ήθελα 1300cc αμαξι απλα ο πατέρας μου επιμενει για 1000cc γτ μου λεει θα πληρώνω πολύ ασφάλεια αλλά δεν νμζω να έχουν μεγάλη διαφορα Tο έχω σκεφτεί αλλά θα κρυωνω συν τις τούμπες στην βροχή δεν θα μπορω να Κυκλοφορώ και πρεπει να δώσω για δίπλωμα εγώ ήθελα 1300cc αμαξι απλα ο πατέρας μου επιμενει για 1000cc γτ μου λεει θα πληρώνω πολύ ασφάλεια αλλά δεν νμζω να έχουν μεγάλη διαφορα Μεγαλη διάφορα στα τελη εχει απο τα 1357 κυβικά και πανω.εκει διπλασιαζονται τα τελη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leuteris00 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2017 Η διαφορά στην ασφαλεια μεταξύ 1000cc και 1300cc; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Η διαφορά στην ασφαλεια μεταξύ 1000cc και 1300cc;Μικρη 10-15ε στο 6μηνο Η τιμη της ασφαλειας εχει να κανει: 1)Εταιρια(ονομα) 2)Καλυψεις.. Επισης καποιοι τα ασφαλιζουν στην επαρχια γιατι ειναι πιο φθηνα με διαφορα! Αν εχει πραγματικα χλμ και ειναι μηχανικα καλοσυντηρημενο αξιζει να δωσεις κατι παραπανω απο 1500ευρω.. https://www.car.gr/9331011-nissan-micra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2017 Δες κάποιο accent όπως σου λέει ο φίλος στο #31. Σκυλί μαύρο, καίει λίγο, αν είναι η μηχανή με τα 1349cc είσαι στα 135€ τέλη και κάνεις και μια χαρά ταξίδια με βάρος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leuteris00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Παιδια σήμερα ο λογιστής μου είπε οτι αν πάρω το αυτοκίνητο στο όνομα μου θα πληρώνω τεκμήριο 2000 τον χρονο δεν μπορω να το δικαιολογησω ο άλλος λογιστής μου είπε να το δηλωσω 500 και είμαι κομπλε η ασφαλιστρια όμως μου ειπε οτι δικαιολογούνται γτ είναι ασφαλιστικό προϊον είναι συγουρο οτι θα με ποιασει τεκμήριο επειδή δεν έχω εισόδημα αν υσχιει την πατησα μετα θα κοιταξω για μηχανακι αν μου πει παλι θα με ποιασει η εφορία χαχαχα θα ξενερωσω πολύ άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Leuteris00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2017 Τελικά παιδιά αυτοκίνητο δεν μπορω να πάρω πρεπει να βρω δουλεια κι μετα θα κάνω υπομονή θα βρω δουλεια θα μαζεψω κιαλα λεφτα να πάρω ενα καλό αμαξι συγνώμη αν σας κουρασα δεν το ήξερα αυτό χαχαχαχ μπορεί να τα ξαναπουμε καποτε να μου πείτε για αμάξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα