Προς το περιεχόμενο

γνωμη για επιλογή αυτοκινήτου

Leuteris00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε ολους είμαι νεος οδηγος και θέλω να αγοράσω ενα αμάξι να μετακινουμε το μπάτζετ είναι 2000 δύσκολα να δώσω παραπανω ο πατέρας μου μου είπε να αγοράσω ενα σουζουκι άλτο αλλά είναι πολύ σαραβαλακι κι δεν μαρεσει αλλα ειναι πολύ αξιόπιστο κι μου προτεινε και το nissan micra 1000cc εσωτερικα μαρεσει εξωτερικά είναι πολύ μέτριο αλλά δεν με χαλάει θέλω να μου πείτε την γνώμη σας γιαυτό το αμάξι Κίαν μπορω να πηγαίνω κανενα καλοκαιράκι με παρέα διακοπές το ρωταω αυτό επειδή είναι 1000cc και πιστεύω οτι θα ζοριζεται πολύ εκτος αν έχετε να μου πρωτεινετε κάτι καλυτερο ψάχνω μέχρι 1300cc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η γνώμη μου είναι ότι με οποιοδήποτε αμάξι μπορείς να πας οπουδήποτε, αρκεί να ξέρεις τα όριά του και τη συμπεριφορά του. Με το micra δηλαδή μπορείς να πας διακοπές. Θα προσαρμοστείς στο αμάξι όμως, στους χώρους, στις επιδόσεις του και στα χαρακτηριστικά του.

• Like 2

Η γνώμη μου είναι ότι με οποιοδήποτε αμάξι μπορείς να πας οπουδήποτε, αρκεί να ξέρεις τα όριά του και τη συμπεριφορά του. Με το micra δηλαδή μπορείς να πας διακοπές. Θα προσαρμοστείς στο αμάξι όμως, στους χώρους, στις επιδόσεις του και στα χαρακτηριστικά του.

καλά ναι αυτό εννοειται για την ηλικία που είμαι (18) δεν μαρεσει η ταχύτητα αρκεί να με πηγαινει εντάξει όχι να πάω σαν την χελώνα Νορμάλ πραγματα

καλά ναι αυτό εννοειται για την ηλικία που είμαι (18) δεν μαρεσει η ταχύτητα αρκεί να με πηγαινει εντάξει όχι να πάω σαν την χελώνα Νορμάλ πραγματα

Λογικά κάποιοι θα σου γράψουν ότι δεν μπορείς να πας, εμένα η γνώμη μου είναι αυτή που έγραψα πιο πάνω :)

Λογικά κάποιοι θα σου γράψουν ότι δεν μπορείς να πας, εμένα η γνώμη μου είναι αυτή που έγραψα πιο πάνω :)

πιστεύω είναι ο καθένας πως το βλεπει δεν έχω καθόλου εμπειρία γιαυτό και ρωταω μην πάρω το αμάξι κι το μετάνιωσε μετα αλλά ταξίδια θα γίνονται καλοκαιρι κι σπάνια τον χειμωνα σ\κ πιο πολύ στην πόλη θα μετακινουμαι αλλη λύση είναι να πάρω μεγαλο αμαξι αλλά δεν βολευει θα ψάχνω να παρκαρω συνέχεια Χαχαχα εδώ με το γκολφ του αδερφού μου δυσκολεύομαι να βρω

Δυστιχως με τα χρηματα που εχεις παιρνεις αυτοκινητο πολυ παλιο και με πολλα χιλιομετρα . Κοιτα οπωςσδηποτε να εχει abs και esp .

Tαξιδια θεωρητικα θα μπορεις να κανεις αλλα με χαμηλες ταχυτητες , πχ το οριο θα ειναι 130 εσυ θα πηγαινεις με 100-110 σταθερα χωρις να ζοριζεις το αυτοκινητο.Αν μιλαμε για μεγαλες αποστασεις σιγουρα θα ειναι πολυ κουραστικο με ενα παλιο αμαξι αλλα οχι ακατορθωτο.

Εχω κανει ταξιδια με corrolaki του 92 γυρω στα 600 χιλιομετρα με μια σταση συνηθως.. φυσικα οταν εφτανα σπιτι ημουν κομματια και κοιμομουν σχεδον μια μερα :P

Aυτη η αποσταση βεβαια με καινουργιο αμαξι  βγαινει για την πλακα και χωρις ιδιαιτερη κουραση.

Δυστιχως με τα χρηματα που εχεις παιρνεις αυτοκινητο πολυ παλιο και με πολλα χιλιομετρα . Κοιτα οπωςσδηποτε να εχει abs και esp .

Tαξιδια θεωρητικα θα μπορεις να κανεις αλλα με χαμηλες ταχυτητες , πχ το οριο θα ειναι 130 εσυ θα πηγαινεις με 100-110 σταθερα χωρις να ζοριζεις το αυτοκινητο.Αν μιλαμε για μεγαλες αποστασεις σιγουρα θα ειναι πολυ κουραστικο με ενα παλιο αμαξι αλλα οχι ακατορθωτο.

Εχω κανει ταξιδια με corrolaki του 92 γυρω στα 600 χιλιομετρα με μια σταση συνηθως.. φυσικα οταν εφτανα σπιτι ημουν κομματια και κοιμομουν σχεδον μια μερα :P

Aυτη η αποσταση βεβαια με καινουργιο αμαξι  βγαινει για την πλακα και χωρις ιδιαιτερη κουραση.

Για καινούργιο είναι πολύ δυσκολο θα μαζευα ακομα 1000 αλλά δεν έχει καποια διάφορα στα αυτοκίνητα μονο Γκετζ βρίσκεις κι τα υπολοιπα που είναι πιο καινουργια είναι volkswagen kai seat τα οποία τα αποφευγω γτ είναι ζημιαρικα κλ εγώ δεν ενοωω τόσο μεγαλα ταξίδια με αμάξι λογικό να κουραστεις

το nissan micra 1000cc

Το αμαξι το ξερω..

Θετικα:αξιοπιστο,καδενατο,φτηνα ανταλλακτικα,επιδοσεις,μεταπωλητικη αξια..

Αρνητικα:παθητικη ασφαλεια,καταναλωση..

Καιει εντος πολης απο 7-7.5λ ενω ανετα καποιες φορες μπορει να φτασει και τα 8!

Σε ταξιδι με 3000στρ και μονος σου εισαι απο 5.5λ και κατω..

http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1997&month=2&issue=12&cat=%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82%20%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82&number=1257

http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1993&month=4&issue=102&cat=%CE%94%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CF%82&number=2813

Α το μηχανικο του τιμονι ειναι βαρυ στα παρκαρισματα..

Το αμαξι το ξερω..Θετικα:αξιοπιστο,καδενατο,φτηνα ανταλλακτικα,επιδοσεις,μεταπωλητικη αξια..Αρνητικα:παθητικη ασφαλεια,καταναλωση..Καιει εντος πολης απο 7-7.5λ ενω ανετα καποιες φορες μπορει να φτασει και τα 8!Σε ταξιδι με 3000στρ και μονος σου εισαι απο 5.5λ και κατω..http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1997&month=2&issue=12&cat=Συγκριτικές%20δοκιμές&number=1257http://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1993&month=4&issue=102&cat=Δοκιμές&number=2813Α το μηχανικο του τιμονι ειναι βαρυ στα παρκαρισματα..

ευχαριστώ φιλέ μου για την απάντηση σου για 1.0 καίει πολύ καλυτερα να κοιτάξω για άλλο αμάξι αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλη μάρκα σε αυτά τα λεφτά είμαι τελείως άσχετος στα αυτοκίνητα καλυτερα να δω σε 1.3

• Moderators

ευχαριστώ φιλέ μου για την απάντηση σου για 1.0 καίει πολύ καλυτερα να κοιτάξω για άλλο αμάξι αλλά δεν ξέρω ποια είναι καλη μάρκα σε αυτά τα λεφτά είμαι τελείως άσχετος στα αυτοκίνητα καλυτερα να δω σε 1.3

πρόσεχε μόνο κυτάζοντας γιά οικονομία σέ καύσιμα πάς σέ αλλο αυτοκίνητο από τό micra ,

(πού ΔΕΝ βγάζει προβλήματα) κ πάς σέ αλλη μάρκα κ αυτοκίνητο κ εισαι κάθε μέρα στο συνεργείο ....

αναφέρομαι γιά ισπανικά -γαλλικά - ιταλικά - γερμανικά στά λίγα λεφτά πού διαθέτεις θά πάς σέ  χρονολογίας 15 ετών + κ πληρώσεις

τό αμάξι 2 κ 3 φορές πού αρχικά εδωσες ...

πρόσεχε μόνο κυτάζοντας γιά οικονομία σέ καύσιμα πάς σέ αλλο αυτοκίνητο από τό micra ,

(πού ΔΕΝ βγάζει προβλήματα) κ πάς σέ αλλη μάρκα κ αυτοκίνητο κ εισαι κάθε μέρα στο συνεργείο ....

αναφέρομαι γιά ισπανικά -γαλλικά - ιταλικά - γερμανικά στά λίγα λεφτά πού διαθέτεις θά πάς σέ  χρονολογίας 15 ετών + κ πληρώσεις

τό αμάξι 2 κ 3 φορές πού αρχικά εδωσες ...

σαυτο εχεις ενα δίκιο απλα θέλω ενα αυτοκινητο να κάνω την δουλεια μου για κάποια χρόνια κι μετα παίρνω άλλο σκέφτομαι να μαζεψω αλλά λιγα λεφτά κι να πάρω Τογιότα σταρλετ η Τογιότα κορολα η hyundai getz h suzuki swift h suzuki baleno αλλά για τα getz έχω ακούσει οτι δεν υπαρχουν ανταλακτικα

Λογικο ειναι να καιει πολυ αν και χιλιαρι.. πολυ απλα ειναι παναρχαιο .Ενα του 2008 micra 1.2 καιει γυρω στα 6.0 -6.5 μεσα στην πολη.

και αυτο το micra εκει ειναι στα 7+. Το πιο οικονομικο ειναι το καινουργιο τρικυλινδρο..

Πιο οικονομικο αλλα στα 3000-3500ε ειναι το picanto 1.1 αν ξερεις να το πας θα δεις και 5.7λ!

Κανονικα θα σε παει 6.2-6.5λ κοντο σασμαν!!!

Εδω σ εχω.. https://www.car.gr/8577025-kia-picanto-sah

Εκλεισες!!!!!!!!!!

και αυτο το micra εκει ειναι στα 7+. Το πιο οικονομικο ειναι το καινουργιο τρικυλινδρο..Πιο οικονομικο αλλα στα 3000-3500ε ειναι το picanto 1.1 αν ξερεις να το πας θα δεις και 5.7λ!Κανονικα θα σε παει 6.2-6.5λ κοντο σασμαν!!!Εδω σ εχω.. https://www.car.gr/8577025-kia-picanto-sahΕκλεισες!!!!!!!!!!

είναι και στην περιοχή μου πικαντο έχει ο πατέρας μου αλλά με diesel ξεπερνάει ομως τα λεφτά που διαθετω εντάξει δεν με χαλάει και να καίει κι 8 λιτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...