Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

λόγω του οτι ο αποκωδικοποιητής ειναι μακριά απο το router και δεν μπορώ να τραβήξω καλώδιο κατα μήκος του σπιτιού, αγόρασα αυτο το access point http://www.e-shop.gr/netis-wf2220-300mbps-wireless-n-access-point-p-PER.617502 ώστε να συνδέσω το AP ασύρματα με το  router, και έπειτα το AP με τον αποκωδικοποιητή με ethernet. 

Θα ήθελα μια βοήθεια πως να το σεταρω, τι ip να βάλω, σε τι mode θα μπεί το access point κτλ..

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εντάξει το κατάφερα σε ευχαριστώ πολύ! Μια ερώτηση, όταν πάω στην υπηρεσία cosmote tv plus (streamάρει ταινίες, σειρές) κάνει έλεγχο ταχύτητας για να δει αν μπορεί να ξεκινήσει το stream και πετάει σφάλμα οτι δεν φτάνει η ταχύτητα. Αναφέρει ενδεικτικά οτι θέλει 4mbps για SD ποιότητα και 7mpbs για HD.

Το router εμένα συγχρονίζει στα 10500Mbps, υπάρχει πιθανότητα να μην πιάνει καλό σήμα το access point; Το ανέβασα και σε τέρμα ισχύ και πάλι τα ίδια.

Δημοσ.

Απορώ πως τα κατάφερες......................

Η σύνδεση του δέκτη πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένη πόρτα του router (4 ή STB) αν είσαι μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης και (1-3) για δορυφορική. Μόνο με powerplugs και μάλιστα 500άρια με σήμανση AV.

Μάλλον νομίζεις ότι συνδέθηκες.

Δημοσ.

Απορώ πως τα κατάφερες......................

Η σύνδεση του δέκτη πρέπει να γίνει σε συγκεκριμένη πόρτα του router (4 ή STB) αν είσαι μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης και (1-3) για δορυφορική. Μόνο με powerplugs και μάλιστα 500άρια με σήμανση AV.

Μάλλον νομίζεις ότι συνδέθηκες.

καμία σχεση, το replay tv και cosmote tv plus στο δορυφορικό παιζουν οπου και οπως συνδεθει ο αποκωδικοποιητης, δεν χρειαζεται ουτε συγκεκριμενες πορτες ουτε συγκεκριμενα ρουτερ ουτε καν να εχεις σταθερο cosmote

Οσο για τον φιλο με το προβλημα, προσπαθησε να συνδεσεις τον δεκτη απ' ευθειας στο ρουτερ για να σιγουρευτεις οτι η συνδεση σου ειναι επαρκής. Κι εγω με access point αλλες φορες επαιζε κι αλλες μου εβγαζε προβλημα παρολο που συγχρονιζω στα 20.000 και το σημα στο access point ηταν στα 3/4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...