SuPerMaNrE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, σκοπεύω να αγοράσω ένα πισι με μητρική B150M Bazooka plus και με i5 6500.Θέλω ραμ για την μητρική σε dual channel με συνολική χωρητικότητα 8 GB. Σκοπεύω επίσης αργότερα να τις αναβαθμίσω σε 16 GB που θα είναι τα υπόλοιπα 2 σλοτς της μητρικής αφού έχει 4. Θέλω κάτι που να ταιριάζει χρωματικά με τη μητρική ή αν είναι δυνατόν να χρωματίζεται εύκολα ( αν είναι ασφαλές). Τί μου προτείνετε; **** Θα αγοραστούν από amazon.uk οπότε προτείνετε μου από εκεί αν γίνεται χωρίς να λαμβάνετε κατά νου τα μεταφορικά. Τί λέτε για αυτές https://www.amazon.co.uk/d/Memory-Modules-Printer/G-SKILLTridentZ-F4-2800C15D-8GTZB-4GBx2-DDR4-2800MHz-1-25V-Memory/B015FXU5AQ/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1482320929&sr=1-1 κανουν ακριβως 63.48 ευρω συμφωνα με την τρεχουσα ισοτιμια
mcrae13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Εν έτει 2016,2017 συντόμως, δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου να βάζει κάποιος 4άρες μνήμες ,καλύτερα αν σε περιορίζει το budget να βάλεις μία 8ρα τώρα και μόλις μπορέσεις άλλη μία ωστε να έχεις και τη δυνατότητα στο μέλλον να πάς σε 32 χρησιμοποιώντας τα υπόλοιπα σλοτ.Έτσι κι αλλιώς και με ένα dimm αρχικά τις ίδιες πανω κάτω επιδόσεις θα έχεις. 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Συμφωνώ με αυτό που είπες!! Παρ'όλ'αυτα , επειδή πιστεύω πως ποτέ δε θα μου χρειαστούν τόσα πολλά-γιατί ούτε editing, ούτε κανένα απίστευτο παιχνίδι, ούτε πολλά πράγματα ταυτόχρονα-οπότε είπα να πάρω 2χ4 για να έχω έστω κάτι παραπάνω από το 1 των 8 , και μελλοντικά να βάλω άλλα 2χ4 ή 2χ8 . Τι λες σύμφωνα με τα νέα δεδομένα;; :) Από 8άρες ας πούμε τί θα πρότεινες; Αν σου είναι εύκολο και θέλεις να βάλεις λινκ , ας είναι από το αμαζον.κο.υκ.
mcrae13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν κάνω λάθος η μητρική που σκοπεύεις να πάρεις δεν υποστηρίζει ταχύτητες πάνω από 2133mhz σε ραμ.Οπότε αυτές που σκέφτεσαι ναι μεν είναι καλές από την άλλη δεν θα μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις.Επίσης είναι σε κόκκινη απόχρωση ενώ η μητρική απο ότι βλέπω είναι ασπρόμαυρη με led. Κατά τη γνώμη μου πάρε όποια σου αρέσει και ταιριάζει στο build οπτικά αφου απο ότι κατάλαβα δεν ασχολείσαι με oc κλπ.Εγώ σαν brand θα πήγαινα με τη σειρά σε corsair,gskill,hyperx. Αυτές ταιριάζουν νομίζω και είναι και οικονομικές https://www.amazon.co.uk/d/Computers-Accessories/HyperX-16-UDIMM-Memory-Skylake-Compatible-Black/B00TY6A1P0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1482352207&sr=8-1&keywords=HyperX%2BFury%2B8GB%2BDDR4-2133MHz&th=1 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ναι ναι σωστά κατάλαβες!! Ήσουν κατατοπιστικότατος και σε ευχαριστώ! Άρα λοιπόν καταλήγουμε σε 2χ4 έτσι; Κοίταξε, αν όντως είναι τόσο ασήμαντη η διαφορά που αναφέρεις παραπάνω του dual channel, τότε να πάρω 1 των 8 , βγαίνει και πιπ φθηνό ναι. Τώρα, οπτικά ένα στικάκι δε φαίνεται και πολύ κυριλλάτο ε;; :) Αλλά αν η διαφορά=0 , τότε να το κάνω. 1
mcrae13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Όπως σου είπα και πριν καλύτερα για μένα να ξεκινήσεις με ένα στικάκι των 8 για τους λόγους που προανέφερα.Επίσης αν μεθάυριο θες να τις δώσεις θα βρείς δύσκολα αγοραστή για 4ρες μνήμες σε αντίθεση με τις 8αρες. Διαφορά σε επιδόσεις δε θα καταλάβεις. Καλή αγορά! 1
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Θα βάλεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών ή θα μείνεις με τα ενσωματωμένα? Αν θα έχεις ξεχωριστή κάρτα τότε βάζεις 1 μνήμη των 8gb. Καλό είναι η μητρική να έχει ψύξη στα vrm. Αυτή που κοιτάς δεν έχει αλλά βγαίνει όμως και με ψύξη στα vrm που είναι η PLUS http://www.skroutz.gr/s/9454825/MSI-B150m-Bazooka-Plus.html 1
SuPerMaNrE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σας ευχαριστώ!!! Κατάλαβα,μια χαρά! Επειδή δεν έχω κατασταλάξει ακόμα σε όλα τα μέρη τουυπολογιστή, θα ανοίξω λίγο αργότερα νέο θέμα για όλα τα μέρη του υπολογιστή ώστε να υπάρχει συνολική άποψη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα