Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

αααχχχχχ τι αμερικανικες αναγουλες ειναι αυτες;;; καλα που δεν ξυπνησε στο κρεβατι με το τζιν και τα σπορτεξ... Μαρκ εσυ καθημερινέ αστείε άνθρωπε... αστο καλο 

• Like 3
Δημοσ.

Εψαξεις και βρηκες φωτο  με το ιδιο χρωμα μπλουζακι.Ακολουθει τα χναρια του Jobs.Απο επιλογη το κανει αυτο.Πρεπει να εχει καμια 50-αρια T-shirts  με το ιδιο χρωμα.

Ντυνομαι σαν και εσας αρα ειμαι ενας απλος καθημερινος ανθρωπος, σαν και εσας. Και αφου τα καταφερα εγω, μπορειτε και εσεις. Εσεις ελεγχετε το μελλον σας. Στο χερι σας ειναι.

(Και αν αποτυχετε, παλι εσεις θα φταιτε...αλλα μην το κανουμε θεμα απο τωρα...

Σε λιγο καιρο που θα γεμισουμε "καμενους" με ψυχολογικα προβληματα, θα βγαλουμε την ανάλογη πλατφορμα...)

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω ότι οι ερμηνείες που δίνετε στο τι φοράει ο Zuckerberg λένε περισσότερα για σας παρά για τον Zuckerberg.

• Like 8
Δημοσ.

Σαν να ρίχνω μια ματιά στο μέλλον.

Εγώ να γκαρίζω με την Καραβλάχικη Ελληνική προφορά μου στον Jarvis να μου φτιάξει 2 φέτες τοστ και να μου πετάξει μια καθαρή μπλούζα και να έχει φτάσει βράδυ.

• Like 1
Δημοσ.

Εψαξεις και βρηκες φωτο  με το ιδιο χρωμα μπλουζακι.Ακολουθει τα χναρια του Jobs.Απο επιλογη το κανει αυτο.Πρεπει να εχει καμια 50-αρια T-shirts  με το ιδιο χρωμα.

ή απουσία γούστου. 

• Like 2
Δημοσ.

Φοραει το ιδιο μπλουζακι για να καθιερωσει στη συνειδηση μας iconic look. Ειναι επυπνη κινηση marketing. Ειπαμε. Δεν μας ψεκαζουν.

• Like 2
Δημοσ.

Τώρα θα θέλουν όλοι στο σπίτι τους κάμερες και μικρόφωνα και τον μ@λ@κα τον Jarvis που μόνο ΑΙ δεν είναι.

… από το κακό στο χειρότερο πάμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...