defacer Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που λέει ότι το φτιάχνει αυτός, ότι ο ίδιος γράφει τον κώδικα δηλαδή το πιστεύει κάνεις;;; Εγώ το πιστεύω.
coffeex Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Σιγά μην έχει τόσο μικρό σπίτι ο Ζουγκερμπερ .Παντος η γυναίκα του είναι κα@&&λα Για τα λεφτά που έχει δεν έχει και κανένα τρελό σπίτι. 1
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Συστημα παρομοιας λειτουργικοτητας μπορει να φτιαξει ο οποιοσδηποτε εχει βασικες γνωσεις προγραμματισμου, περιμενα πολλα περισσοτερα οταν ακουσα πριν μερικους μηνες πως ο ηγετης μιας απο τις μεγαλυτερες τεχνολογικες εταιριες, με απειρα μεσα, κατασκευαζει υποδειγμα εξυπνου σπιτιου. Περισσοτερο με προωθηση της ιδεας του internet of things στον κοσμο μου κανει (ουαου ειδες τι εφτιακε ο ζουκεμπεργκ), ωστε να δημιουργειται σιγα σιγα μια αναγκη που θα καλυψει η αγορα. Ps: Η φατσα του ζουκεμπεργκ ειναι για κατακεφαλα. 1
Pantelispt98 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Είμαι ο μόνος που νομίζει ότι η φωνή του "Τζάρβις" είναι ίδια με του Morgan freeman;
De@th L0rd Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Συστημα παρομοιας λειτουργικοτητας μπορει να φτιαξει ο οποιοσδηποτε εχει βασικες γνωσεις προγραμματισμου, περιμενα πολλα περισσοτερα οταν ακουσα πριν μερικους μηνες πως ο ηγετης μιας απο τις μεγαλυτερες τεχνολογικες εταιριες, με απειρα μεσα, κατασκευαζει υποδειγμα εξυπνου σπιτιου. Περισσοτερο με προωθηση της ιδεας του internet of things στον κοσμο μου κανει (ουαου ειδες τι εφτιακε ο ζουκεμπεργκ), ωστε να δημιουργειται σιγα σιγα μια αναγκη που θα καλυψει η αγορα. Ps: Η φατσα του ζουκεμπεργκ ειναι για κατακεφαλα. Όπου hello world βάζουμε hello Jarvis δηλαδή και τον στείλαμε σπίτι του τον mark δηλαδή; Τι διαβάζουμε εδω μέσα. Στο δεύτερο σκέλος του IoT συμφωνώ. Απόλυτα τεχνητή ανάγκη. Σαν τον λούστρο που έβαζε το φίλο του να ρίχνει λάσπες στα πόδια των περαστικών. 1
NiVa013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλός ο "Javris" αλλά σαν την Ελληνίδα μάνα και πόσο ακόμα γιαγιά δεν έχει!! 2
dimtsef Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 αμα εχεις τα προβλήματα σου λυμένα βρίσκεις χρόνο για χάσιμο για ένα σωρό μ@λ@κιες.. 1
Human Soul Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 - What is my purpose? - You are the butler. - Oh my God.. You pass the butter λέει iirc.
GiorgosT Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Jarvis, ε; Σίγουρα μόνος του το σκέφτηκε...
paparoupas11 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Τεχνολογικό φόρουμ είναι εδώ; Ούτε ένας δεν σχολίασε την υπηρεσία. Όλοι για το μπλουζάκι, το σπίτι...
mants118 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά πολύ καλή ιδέα ΑΛΛΑ για συγκεκριμένες περιπτώσεις... δηλαδή για άτομα με κινητικά προβλήματα και όχι για το καθένα που έχει την υγεία του και μπορεί να πάει να ανοίξει τη πόρτα του σπιτιού του περπατώντας!!!
makridis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Μονο εγω ειμαι τοσο κακος που σκεφτηκα οτι οι γονεις σε αυτη την φωτο ειναι λες και περιμενουν cumshot Έκλαψα...Πολύ όμως!
KilliK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ολο αυτο το σκηνικο με τον Zuckerberg (και λοιπούς CEO) ως απλο καθημερινο ανθρωπο, με χιουμορ και ευαισθησίες αρχιζει να μου την δινει στα νευρα... (και με κάνει να αναπολω τις καλες εποχες με τον Steve Ballmer.......τοτε που οι αντρες CEO ήταν άντρες CEO με αρ@@@@@) 1
Desmotis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Eγώ θα τον παραδεχτώ όταν θα φτιάξει το πρώτο ηλεκτρονικό burger, το λεγόμενο ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚΕΡ :s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα