vlahoskwn Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Και το κουτι της zalman που εχω ανεβασει ποιο πανω ειναι καλο;
pita_kontosouvli Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Πάρε το παραπάνω, πες τους να στο στήσουν κιόλας. Βάλε ssd και ραμ (75 ευρώ). Με 225 εισαι Οκ για νορμαλ χρηση. 1
Kostas.karras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 www.skroutz.gr/comparelists/28?compare=4562735%2C3918357%2C4219587%2C6112618%2C8445248 Από οικονομικά οποίο σου αρέσει. Αξίζουν τα λεφτά τους με προτίμηση στο aerocool
louilouiCK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως όταν ακούω celeron μου σηκώνεται η τρίχα αν και σπάνια τους συναντώ κάθε φορά που μου συνέβει η εμπειρία ήταν τραυματική θα προτιμούσα ενα 4 core kabini πχ κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4634713/Asus-AM1I-A.html https://www.skroutz.gr/s/4702176/AMD-Athlon-5350-Box.html?from=catspan&keyphrase=AMD+Athlon+5350 θα παίζει full HD άψογα χωρίς κανένα θέμα. και απο κουτί κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7653302/Powertech-PT-ATX-Cube.html τι να τον κάνει τον πύργο για να έχει μέσα τέτοιο hardware και με σκοπό την χρήση του ως home theatre ?
Sheogorath Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως όταν ακούω celeron μου σηκώνεται η τρίχα αν και σπάνια τους συναντώ κάθε φορά που μου συνέβει η εμπειρία ήταν τραυματική θα προτιμούσα ενα 4 core kabini πχ κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/4634713/Asus-AM1I-A.html https://www.skroutz.gr/s/4702176/AMD-Athlon-5350-Box.html?from=catspan&keyphrase=AMD+Athlon+5350 θα παίζει full HD άψογα χωρίς κανένα θέμα. και απο κουτί κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/7653302/Powertech-PT-ATX-Cube.html τι να τον κάνει τον πύργο για να έχει μέσα τέτοιο hardware και με σκοπό την χρήση του ως home theatre ? Μια χαρά είναι οι Cely, οι παλιοί ήταν πολύ αδύναμοι. Είναι ίδιοι με τους pentium με 2 αντί για 3 mb cache, σιγά την διαφορά. Αν δεις τον Elf, και παιχνίδια παίζεις με δαύτους. 3
vlahoskwn Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Κατεληξα σε αυτα και εχω ssd εναν Teamgroup l7 evo 120gb τι λετε ειναι καλα; μπορω να κανω κατι καλυτερο στην τιμη η στα εξαρτηματα; δεν με ενοχλει να ειναι απο αλλα καταστηματα αρκει να μην βγαινει παραπανω με τα μεταφορικα ωστε να βαλω και ενα dvd... το κουτι ειναι καλο; εαν ειναι πειτε μου το οκ και να το προχωρησω αν ειναι.... ααα αν υπαρχει και μητρικη με σοκετ 1151 που να βγει μεχρι 50 ευρω και εχει και Hdmi τοτε μπορω να αλλαξω και σοκετ και να παω σε ποιο καινουργιο αλλιως δεν με περνει στα χρηματα... και κατι ακομη το κουτι το aerocool v3x τι τροφοδοτικο φοραει; το ξερω σας ζαλισα απλα εχω καιρο να στησω και εχω χασει λιγο τις εξελιξεις...
cabdik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 αφου θες καινουρια κομματια, σε 1151 θα ξεπερασεις το μπατζετ. οποτε αναγκαστικα μενεις σε 1150. τα κουτια ΔΕΝ εχουν τροφοδοτικα. και οσα εχουν το αναφερουν. αν δεν το αναφερει ΔΕΝ εχει, οποτε θα υπολογισεις κα ιτροφοδοτικο..! η συνθεση σε γενικες γραμμες, καλη ειναι. αλλωστε δεν προοριζεται και για καμμια βαρια χρηση...! μην πας σε ΑΜ1, για να εχεις και την δυνατοτητα αναβαθμισης αργοτερα, σε πιο δυνατα κομματια, ΑΝ και ΟΠΟΤΕ χρειαστει...!! Μονο σε μεταχειρισμενα θα μπορουσες να βρεις καλυτερα πραγματα και με εγγυηση....!! 1
vlahoskwn Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Ωραια οποτε να τα βαλω παραγγελια; δεν παιζει να κανω κατι ωστε να χωρεσω και ενα dvd;
louilouiCK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι οι Cely, οι παλιοί ήταν πολύ αδύναμοι. Είναι ίδιοι με τους pentium με 2 αντί για 3 mb cache, σιγά την διαφορά. Αν δεις τον Elf, και παιχνίδια παίζεις με δαύτους. Μακάρι εγώ πάντως συνεχίζω να υποστηρίζω kabini που έχει καλύτερες επιδόσεις απο το j1900 που ειναι καλύτερος απο τον g1840 (δεν έχει πολλά bench εκει έξω για τους low end επεξεργαστές στους πίνακες υπάρχει και j1900 πάντως) EDIT άκυρο ο g1840 έχει καλύτερα γραφικά απο τον j1900 απλά έχει λιγότερα cores απο τον j1900 EDIT2: βρήκα benchmark που να περιλαμβάνουν και τον kabini(athlon 5350) και τον g1820 (όχι τον 1840 αλλά πόση διαφορά να έχουν; )
cabdik Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Μακάρι εγώ πάντως συνεχίζω να υποστηρίζω kabini που έχει καλύτερες επιδόσεις απο το j1900 που ειναι καλύτερος απο τον g1840 (δεν έχει πολλά bench εκει έξω για τους low end επεξεργαστές στους πίνακες υπάρχει και j1900 πάντως) EDIT άκυρο ο g1840 έχει καλύτερα γραφικά απο τον j1900 απλά έχει λιγότερα cores απο τον j1900 EDIT2: βρήκα benchmark που να περιλαμβάνουν και τον kabini(athlon 5350) και τον g1820 (όχι τον 1840 αλλά πόση διαφορά να έχουν; ) φιλε μου, δεν μπορεις να συγκρινεις μια -ουσιαστικα- λαπτοπ πλατφορμα, με μια καθαρα desktop. ακομα και τις..... ιδιες επιδοσεις να εχουν, δεν μπορει να παραβλεφθει το γεγονος της αναβαθμισημοτητας της 1150. αργοτερα, -αν και εφοσον δεν τον καλυπτει πλεον ο G1840- απλα..., πεταει εναν i3/i5/i7 πανω, και εχει παλι ενα μαχιμο μηχανημα. στην Kabini τι θα κανει? θα βαλει καναν......ΖΕΝ....μηπως..??? εγω ειχα στο μυαλο μου και την FM2+ πλατφορμα, η οποια για τετοιες ALL AROUND χρησεις ειναι λουκουμι. αλλα σκεφτηκα οτι βρισκομαστε 2 βηματα πριν το EOL τους, οποτε ψηφιζω 1150..! 4
louilouiCK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2016 φιλε μου, δεν μπορεις να συγκρινεις μια -ουσιαστικα- λαπτοπ πλατφορμα, με μια καθαρα desktop. ακομα και τις..... ιδιες επιδοσεις να εχουν, δεν μπορει να παραβλεφθει το γεγονος της αναβαθμισημοτητας της 1150. αργοτερα, -αν και εφοσον δεν τον καλυπτει πλεον ο G1840- απλα..., πεταει εναν i3/i5/i7 πανω, και εχει παλι ενα μαχιμο μηχανημα. στην Kabini τι θα κανει? θα βαλει καναν......ΖΕΝ....μηπως..??? εγω ειχα στο μυαλο μου και την FM2+ πλατφορμα, η οποια για τετοιες ALL AROUND χρησεις ειναι λουκουμι. αλλα σκεφτηκα οτι βρισκομαστε 2 βηματα πριν το EOL τους, οποτε ψηφιζω 1150..! σωστό το επιχείρημα με την αναβαθμισιμότητα δεν το σκέφτηκα λόγω του κόστους (με την έννοια ότι αν ειναι να αγοράσει κάτι καινούργιο χαμηλών επιδόσεων μετά απο 2,3 χρόνια ας πάει ξανα σε καινούργιο CPU και mobo 80 ευρώ θα βγει πάλι) αλλά ναι μετράει που μπαίνει i3 δεν λέω δίκαιο έχεις. FM2+ και εγώ σκέφτηκα αλλά ειναι πολλά τα λεφτά άρη τελικά καλύτερο το σελερόνι αν ειναι τόσο καλό όπως λέτε γιατι εγώ είπαμε έχω τραυματικές εμπειρίες με αναμονές για να ανοίξει ακόμη και το paint Σαν να ήταν κάνα commodore που ζωγραφίζει line by line το καινούργιο frame 1
cabdik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 σωστό το επιχείρημα με την αναβαθμισιμότητα δεν το σκέφτηκα λόγω του κόστους (με την έννοια ότι αν ειναι να αγοράσει κάτι καινούργιο χαμηλών επιδόσεων μετά απο 2,3 χρόνια ας πάει ξανα σε καινούργιο CPU και mobo 80 ευρώ θα βγει πάλι) αλλά ναι μετράει που μπαίνει i3 δεν λέω δίκαιο έχεις. FM2+ και εγώ σκέφτηκα αλλά ειναι πολλά τα λεφτά άρη τελικά καλύτερο το σελερόνι αν ειναι τόσο καλό όπως λέτε γιατι εγώ είπαμε έχω τραυματικές εμπειρίες με αναμονές για να ανοίξει ακόμη και το paint Σαν να ήταν κάνα commodore που ζωγραφίζει line by line το καινούργιο frame με τους παλιους Celly, οντως, ηταν σκετο δραμα η κατασταση. με τους νεους δεν ξερω τι γινεται, αλλα ο Pentium που εχω, μια χαρα κανει για τετοιες χρησεις. για αυτο πιστευω οτι δεν θα εχει θεματα, συν την αναβαθμισιμοτητα... ειναι ΟΚ!! απλα, οποιοδηποτε νεο συστημα χρειαζεται απαραιτητα -πλεον- SSD για να εχει την απαραιτητη "σβελταδα". εμενα που ειναι pentium + HDD, ειναι λιγο "βραδυ" το συστημα, αλλα παρ' ολα αυτα, για τις δουλειες του γραφειου μια χαρα ειναι...! 1
vlahoskwn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα εαν βαλω αυτη την ραμ σε μια μητρικη που δεχεται μεχρι 1600 θα δουλεψει; http://www.mgmanager.gr/dimms-ddr3/47254-kingston-hyperx-savage-red-series-4gb-1866mhz-ddr3-cl9-hx318c9sr4.html και κατι ακομη ποιο ειναι καλυτερο το zalman t2 η το t5 ρωταω γιατι το t2 εχει μπροστα καποιους αεραγωγους... αν και ειναι ποιο ομορφο το t5...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα