Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση tablet με 2048×1536 - 9.7" (4:3) οθόνη

sijoune

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Ψάχνω ένα τάμπλετ με 2048×1536 -  9.7" (4:3) οθόνη.

Θα πήγαινα στο galaxy tab s2, αλλά η τιμή του είναι ακόμα πολύ ψηλά.

Θα με ενδιέφερε μία οικονομική εναλλακτική.

Κάτι σαν το Xiaomi Mi Pad 2 αλλά σε 9.7".

Υπάρχει κανένα ποιοτικό κινέζικό σε αυτά τα χαρακτηριστικά?

Επεξ/σία από sijoune
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημερωτικά, το "Retina" είναι εμπορικό σήμα της Apple το οποίο και δεν αδειοδοτεί σε 3ους, οπότε δε μπορείς να βρεις τέτοια οθόνη από άλλο κατασκευαστή. Πρακτικά, 'Retina' χαρακτηρίζει η Apple τις οθόνες οι οποίες έχουν τέτοιο pixel-density (PPI) ώστε να μην μπορεί ένας χρήστης με άριστη όραση να διακρίνει μεμονωμένα pixel πάνω στην οθόνη από την τυπική απόσταση θέασης. 

Οπότε δες τι ανάλυση έχει το iPad 9,7" με Retina-display, και διάλεξε ένα tablet που να έχει ίση ή μεγαλύτερη ανάλυση στο ίδιο μέγεθος οθόνης.

Υπόψιν ότι εάν διαλέξεις tablet με OLED οθόνη, αυτό -τυπικά- θα πρέπει να έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που θα αρκούσε για να ονομαστεί "Retina" (αν ήταν της Apple) για να πετύχει την ίδια καθαρότητα απεικόνισης. 

Επεξ/σία από Haldol

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστός στην παρατήρηση σου.

Εννοούσα ανάλυση 2048×1536 η οποία σε αυτές τις διαστάσεις είναι η retina ανάλυση.

Λάθος διατύπωση από μέρους μου.

Επεξ/σία από sijoune

Καλημέρα!

Κάνε μια αναζήτηση για το Xiaomi mi pad 3(είμαι από κινητό, συγγνώμη που δεν παραθέτω εγώ κάποιο λινκ). Φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει 30 Δεκεμβρίου με επίσημη τιμή τα 289$. Ελλαδιτσα βέβαια δεν γνωρίζω ποια θα είναι η διαθεσιμότητα και η τιμή.

Αναμένεται να είναι τέρας και είναι στις 9.7 που ζητάς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι budget έχεις, αλλά υπάρχουν αρκετά AllWinner A31 από άλλες εταιρίες (φασόν).

Η τιμή τους είναι κάτω από 170€.

Αν θέλεις κάτι πιό καινούριο/δυνατό, μπορείς να κοιτάξεις μεταγενέστερα μοντέλα.

Πάντως, λόγω της ανάλυσης, θέλεις δυνατό επεξεργαστή για να δουλέψει καλά, οπότε ανεβαίνεις σε κόστος.

Επεξ/σία από Zaytsev

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ στην ίδια φάση με εσένα ήμουν. Έψαχνα tablet με 9.7" οθόνη αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή. Τελικά βολεύτηκα με ένα Galaxy Tab a 10.1". Το Mi Pad 3 που προαναφέρθηκε, φημολογείται ότι θα βγει μόνο με Windows.

Επεξ/σία από Metal Heart

Δεν αξίζει τόσα για την πολύ μικρή διαφορά με τον 6Y-30 σε επιδόσεις.

Πάντως αν θες φτηνό tablet με 2048*1536, αν και παλιά μοντέλα, η Teclast είχε βγάλει πολλά με atom και dual boot. Εγώ έχω ένα X98 Air 3G αλλά έχουν βγει πόσα ακόμα μοντέλα με ίδια οθόνη αργότερα.

• Like 1

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Mipad-3-Windows-10-8GB-128GB-Tablet-PC-375112.html

Τελικά διαφορετικές τιμές απ' ότι έλεγα τα forums..

Απαγορευτικη τιμη τα 500$. Ακομη και να πεσει, απ'οτι φαινεται οι τιμες που εδιναν οι διαφορες ιστοσελιδες ηταν υπεραισιοδοξες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...