Προς το περιεχόμενο

Android 7 Nugat σε Nexus 5x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση σε Nugat;

Αξιζει τον κόπο;

Ήμουν έτοιμος να κάνω το update αλλα διάβασα διάφορα σχετικά με bootloops, περιερη συμπεριφορά σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας, κλπ.

Καμιά εμπειρία σχετικά με αυτό; Η κάποια έμπιστη πηγή που να λέει ότι με το νεο update εχουν διορθωθει αυτα τα πράγματα;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχει κάνει κάποιος την αναβάθμιση σε Nugat;

Αξιζει τον κόπο;

Ήμουν έτοιμος να κάνω το update αλλα διάβασα διάφορα σχετικά με bootloops, περιερη συμπεριφορά σχετικά με την αυτονομία της μπαταρίας, κλπ.

Καμιά εμπειρία σχετικά με αυτό; Η κάποια έμπιστη πηγή που να λέει ότι με το νεο update εχουν διορθωθει αυτα τα πράγματα;

Ευχαριστώ

Τα bootloops είναι θέμα hardware. Άμα το hardware είναι σε καλή κατάσταση δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εγκατάσταση. Έχω την 7.1.1 απο day-1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτονομία. Άμα υπάρξει πρόβλημα αυτονομίας τότε κάποια εφαρμογή το δημιουργεί. Επίσης πρέπει να περάσουν κάποιες μέρες για να σταθεροποιήθει το σύστημα και μετά μπορείς να καταλάβεις άμα υπάρχει πρόβλημα με υψηλή κατανάλωση μπαταρίας. Άμα συνεχίζει να υπάρχει πρόβλημα τότε πρέπει να αναγκαστικά να κάνεις factory reset και εγκατάσταση σαν νέα συσκευή. Είναι ο μόνος τρόπος να είσαι σίγουρος ότι το σύστημα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα μετά απο μεγάλο update.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης το update το εκανες μεσα από το κινητό έτσι; Δεν το εκανες μέσω PC για παραδειγμα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης το update το εκανες μεσα από το κινητό έτσι; Δεν το εκανες μέσω PC για παραδειγμα.

Ναι κανονικά μέσα απο το κινητό με OTA update.

Δημοσ.

Και εγώ έχω την 7.1.1 εδώ και κάνα 20ημερο και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Μου φαίνεται ότι είναι ενα κλικ γρηγορότερο όσο για την μπαταρίαιηο καλύτερη. Κανε την αναβάθμιση μην φοβάσαι

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...