Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 3 χρόνια έχω πάντα μια ναυαρχίδα μεγάλης εταιρίας και παράλληλα δουλεύω και δοκιμάζω ένα δίκαρτο κινέζικο το οποίο το κρατώ 3-6 μήνες και μετά το πουλάω και παίρνω άλλο. Σίγουρα εταιρίες όπως η Xiaomi, η Elephone και άλλες έχουνε κάνει τεράστια πρόοδο όσων αφορά την σχέση τιμής ποιότητας, ειδικά η Xiaomi. Αλλά η διαφορά στην ποιότητα με μια ναυαρχίδα της Samsung ή της Sony είναι ακόμα πολύ μεγάλη. Ειδικά στην κάμερα το S7 που έχω με έχει αφήσει κατάπληκτο. Η διαφορά με το Xiaomi Redmi Note 3 π.χ. είναι χαώδης σε video και φώτο.  Όποιος θέλει κορυφαία ποιότητα σε όλα θα πληρώσει το 800άρι ακόμα και το 1000ρικο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και όσον αφορά τις εκρήξεις του Note 7 έλεος πια. Ζήτημα να ήταν 50 περιστατικά σε όλο τον κόσμο σε εκατομμύρια συσκευές που πουλήθηκαν. Σίγουρα υπήρχε πρόβλημα αλλά ξέρετε πόσες κινέζικες συσκευές έχουν αρπάξει φωτιά μόνο στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο; Πάρτε πυροσβεστική να ρωτήσετε. Με κάποιον πυροσβέστη που μιλούσα τις προάλλες μου είπε ότι έχουνε ένα σωρό περιστατικά. Αλλά κανένας δεν δίνει σημασία για αυτά γιατί η δημοσιότητα στον καιρό μας είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

Η Samsung ξέφυγε τελείως και τα αμερικανάκια κάναν την τρίχα τριχιά για να τις κόψουν την φόρα. Για αυτό αποσύρθηκε το Note 7 και έγινε τόσος ντόρος. Για κανέναν άλλο λόγο. Αν τα ίδια περιστατικά ήταν μιας κινέζικης εταιρίας ούτε που θα το μαθαίνατε ποτέ.

Πέστα χρυσόστομε.

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...