ikaruga24 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ουτε κραζουμε, ουτε γκρινιαζουμε. Παραθετουμε γνωμες. Γιαυτο δεν υπαρχουν τα σχολια? Δηλαδη τι θες? Να επικρωτησω μια Samsung και μια Apple που σου πουλανε κινητο στην τιμη που αγοραζεις desktop pc και μαλιστα θηριο? Ξερεις τι πυργο φτιαχνεις με ενα χιλιαρικο? Με ενα χιλιαρικο παιρνεις 4k τηλεοραση μαζι με το ps4 pro μαζι με ενα Xiaomi η με μια καμερα! Δεν ειναι θεμα αν εχω τα λεφτα να το παρω. Ειναι θεμα κοροϊδιας. Δεν μπορει ενα τηλεφωνο να κοστιζει ποιο πολυ απο ενα gaming pc! Τα παίρνεις μαζί σου και στο δρόμο αυτά; Γιατί συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια;
sk8harddiefast Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τα παίρνεις μαζί σου και στο δρόμο αυτά; Γιατί συγκρίνετε μήλα με πορτοκάλια; Ενα λαπτοπ ναι. Το παιρνω μαζι μου και με τα μισα λεφτα μου κανει πολυ περισσοτερα! Μια καμερα ναι. Την χωραω και στην τσεπη του μπουφαν μου. Δεν ειναι αναγκη να δωσω ενα χιλιαρικο για τηλεφωνο που δεν ειναι ουτε ακριβως υπολογιστης, ουτε ακριβως καμερα. Αυτο που κατακρινω ειναι οχι οτι ειναι μινι υπολογιστης και εχει καμερα αλλα οτι σου ζηταει για αυτα ενα χιλιαρικο οταν μπορω με πολυ λιγοτερα να παρω υπολογιστη και καμερα ανωτερης ποιοτητας. Και μετα λες και τι πληρωνω? Την φορητοτητα? Οχι. Δινεις ενα χιλιαρικο επειδη λεει Samsung! Λες και το δικο μου που λεει Χiaomi ειναι ενως κατωτερου Θεου 4
nekrik Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πηγαίνει μόνο του για φόρτιση!!! Καλύτερα να πήγαινε μόνο του στή δουλειά
mariosk89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 σε λιγο θα δινεις ενα νεφρο και θα περνεις κινητο..ενταξει λογικο το κοβω... σε λίγο θα ξεμέινουμε από κλισέ φράσεις 3
MariosPower Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τα κινητά, οδεύουν προς φούσκα που θα σκάσει, όπως ακριβώς και τα ακίνητα... Όταν πουλήσαμε το 1992 ένα διαμέρισμα, είχαμε πάρει 18.000.000 δρχ. Πριν την κρίση, αυτό το διαμέρισμα "κόστιζε" ~300.000€... Αν κάνει κάποιος τις πράξεις θα δει ότι σε δραχμές είναι ~100.000.000 !!! Τι άλλαξε σε 20 χρόνια κι ένα παλιό πλέον σπίτι σχεδόν 5πλασίασε την τιμή του; Να σας πω... Ότι τότε το αγοράσαμε με μετρητά, ενώ τώρα όλοι το παίρνουν με δάνειο. Κανείς πλέον δεν κοιτάει τι πληρώνει για να πάρει σπίτι, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η δόση. Το ίδιο ακριβώς ισχύει με τα κινητά. Έγιναν είδος πρώτης ανάγκης, όπως το σπίτι και μετά, οι εταιρίες άρχισαν να ανεβάζουν τις τιμές κάθε χρόνο, αφού ένα μεγάλο ποσοστό αγοράζει τη συσκευή με συμβόλαιο και πληρώνει 50-80-100€ το μήνα κι όχι 1000€ μαζεμένα. Ή, το αγοράζει με την κάρτα και πάλι το πληρώνει σε δόσεις. Αναφέρομαι στα high-end κινητά, όχι στα των 100€. Αυτή λοιπόν είναι η πραγματικότητα σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Εδώ που είμαι, βλέπω κάθε μέρα και κάποιον με high-end κινητό, που έχει σπασμένη οθόνη. Το πήρε με δόσεις ή συμβόλαιο, δεν είχε καν τα 20€ να βάλει μια 9H+ απάνω, του έσπασε και τώρα φυσικά δεν έχει να την αλλάξει, οπότε το κρατάει έτσι. Το φαινόμενο είναι τόσο έντονο, που πραγματικά είναι αδύνατο να μην το προσέξεις. Εδω μιλαμε για κινητα πολυεθνικες και τα λοιπα ... νομιζεις θα κατσουν να σκασουν αυτες οι εταιρειες για τα 10 εκατομμυρια ελληνες ... αλλα βρακι να φορεσουν δεν εχουν και iphone και samsung θελουν 1
Κυδωνης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια εγω πανω απο 250 ευρω δεν δινω για κινητο ποια. Πρωτα απο ολα ειναι αναλωσιμο προϊον. Το αλλαζουμε απο 2 μεχρι 4 χρονια. Δεν δεχομαι να ακουμπαω καθε 2 χρονια ενα χιλιαρικο για τηλεφωνο και δεν εχει να κανει με το αν τα εχω η οχι. Πηρα το Xiaomi Redmi Pro 210 ευρω. Πειτε μου τι παραπανω εχει ενα S8 που να δικαιολογει 800 ευρω διαφορα!\ Υποψην. Και το δικο μου εχει amoled οθονη και σασι αλουμινιου και 10πυρηνο επεξεργαστη και 3gb ram και 64gb rom και sdcard supprort και ir και fingerprint και επισεις τρεχει android και ειναι πολυ ποιοτικη συσκευη. Παντα υπαρχουν value for money λυσεις (πριν 2 χρονια ηταν το Lumia 640xl αλλα εχασε λογο απουσιας store), τωρα τα Xiaomi, μεθαυριο κατι αλλο. Δεν αξιζει να ακουμπας μηνιατικα για τηλεφωνο φιλε μου τι μηνιατικο...1000 ευρω ειναι 3 μηνιατικα απο αυτα που βλεπω εξω 3
zio10 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Re παιδιά Αμέρικα το ξέρετε ότι το να έχεις 6ψηφιο εισόδημα ετήσιο δεν είναι και πολύ σπάνιο; Τι θα πάει να πάρει ένας τέτοιος άνθρωπος; Οκ για Ελλάδα είναι εξωφρενικές οι τιμές αλλά υπάρχει και αγορά γι αυτές τις τιμες iPhone!
vassilakos21 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που κάθε ένας ο οποίος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του και κρίνει μια εταιρεία (samsung)η οποία είναι πρώτη παγκοσμίως και θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνος ,ότι έχει καλύτερες ιδέες,ότι αυτοί δεν ξέρουν που πατάνε και που βρισκονται και ούτε δεν έχουν σωστή διοίκηση και λανθασμένη πολιτική πραγματικά με ξεπερνάει. 1
intos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Άμα το παει 15-20 η Σάμμυ και κρίνοντας απο τις τιμές των νέων MacBook Pro που φέτος πήγαν στον Θέο... καταλαβαίνετε που θα πάνε οι τιμές για το νέο iPhone έτσι ; παμε στο χιλιάρικο για το βασικό μοντέλο και τα υπόλοιπα φεύγουν εκδρομή !
sk8harddiefast Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που κάθε ένας ο οποίος κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του Αν εννοεις εμενα δεν κρυβομαι πισω απο καμια ανωνυμια. Γιωργης, 29 ετων απο Ν. Σμυρνη. η οποία είναι πρώτη παγκοσμίως Τα ιδια μας λενε και οι της Apple και οι της Microsoft. Καθε Fanboy θεωρει την εταιρια του την πρωτη στον κοσμο. Λες και εχει μετοχες και θεωρεί ότι είναι πιο έξυπνος ,ότι έχει καλύτερες ιδέες,ότι αυτοί δεν ξέρουν που πατάνε και που βρισκονται και ούτε δεν έχουν σωστή διοίκηση και λανθασμένη πολιτική πραγματικά με ξεπερνάει. Aν σε βολευει εγω ειμαι βλακας. Εσυ ως εξυπνος μπορεις να καταθεσεις ανετα το νεφρο σου. Και αν αυριο σου ζητησει και σπληνα, δωσε και αυτην και αν μεθαυριο σου ζητησει και τα παντελονια, δωστα και αυτα να κυκλοφορεις με το σωβρακο αρκει να εχεις samsung! Σε ολο αυτο που λες, χανεις ενα βασικο νοημα. Η Samsung σκεφτεται πως θα σου κανει αφαιμαξη (Και η καθε Samsung, Apple, Microsoft). Δεν σε αγαπαει. Δεν την νοιαζεις καν. Το μονο που θελει απο σενα ειναι τα λεφτα που εχεις στο πορτοφολι σου και θα κανει τα παντα για να τα παρει. Με καθε τροπο και καθε τιμημα. Οποτε ναι. Αυτοι έχουν σωστή διοίκηση και καλα κανουν γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους. Να αρμεγουν τα γιδια απ το μαντρι! Εσυ κανεις καλα που τους καταθετεις τον ιδρωτα σου? Υπαρχουν εταιριες που δεν ειναι του βελινεκους της Samsung αλλα βγαζουν τιμια κινητα και σεβονται περισσοτερο τον κοπο και τον ιδρωτα μου. Γιατι λοιπον να μην προτιμησω αυτες? 2
KnightRider Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά αν φτάσει ένα κινητό να κάνει 1000€ θα είναι πολύ ξεφτίλα όποια εταιρία και αν είναι !! Ήθελα να ξερα γιατί αυξάνουν κάθε χρόνο το κόστος ??? 600€ και πολύ τους είναι - σκεφτείτε με τα υπόλοιπα 400€/2.80€ = παίρνετε 142 πιτόγυρα ή για κανονικό σπιτικό φαγητό 400€/10 = 40 μέρες φαγητό 1
sk8harddiefast Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πραγματικά αν φτάσει ένα κινητό να κάνει 1000€ θα είναι πολύ ξεφτίλα όποια εταιρία και αν είναι !! Ήθελα να ξερα γιατί αυξάνουν κάθε χρόνο το κόστος ??? 600€ και πολύ τους είναι - σκεφτείτε με τα υπόλοιπα 400€/2.80€ = παίρνετε 142 πιτόγυρα ή για κανονικό σπιτικό φαγητό 400€/10 = 40 μέρες φαγητό Εδω εισαι -> http://www.e-shop.gr/kinito-apple-iphone-7-plus-256gb-rose-gold-p-TEL.004836 Iphone 7 απο eshop μονο 1189.00 €
KnightRider Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Εδω εισαι -> http://www.e-shop.gr/kinito-apple-iphone-7-plus-256gb-rose-gold-p-TEL.004836 Iphone 7 απο eshop μονο 1189.00 € Tο 1189.00€ μόνο μ'άρεσε - λες και τα βρίσκουμε στο δρόμο 1
fwtonio Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Ρε φίλος sk8harddiefast… βγες από το μυαλό μου, λέμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα