Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εγω πανω απο 250 ευρω δεν δινω για κινητο ποια. Πρωτα απο ολα ειναι αναλωσιμο προϊον. Το αλλαζουμε απο 2 μεχρι 4 χρονια. Δεν δεχομαι να ακουμπαω καθε 2 χρονια ενα χιλιαρικο για τηλεφωνο και δεν εχει να κανει με το αν τα εχω η οχι.

Πηρα το Xiaomi Redmi Pro 210 ευρω. Πειτε μου τι παραπανω εχει ενα S8 που να δικαιολογει 800 ευρω διαφορα!\

Υποψην. Και το δικο μου εχει amoled οθονη και σασι αλουμινιου και 10πυρηνο επεξεργαστη και 3gb ram και 64gb rom και sdcard supprort και ir και fingerprint και επισεις τρεχει android και ειναι πολυ ποιοτικη συσκευη.

Παντα υπαρχουν value for money λυσεις (πριν 2 χρονια ηταν το Lumia 640xl αλλα εχασε λογο απουσιας store), τωρα τα Xiaomi, μεθαυριο κατι αλλο. Δεν αξιζει να ακουμπας μηνιατικα για τηλεφωνο

Τωρα πραγματικα θελεις να μαθεις τι κανει καλητερα.......Τα παντα!!!!!!!!!

πχ Τραβουσα video την παιδικη γιορτη σε οχι καλο φωτισμο εγω με το Xiaomi redmi note 3 pro (κινηταρα) kai ο διπλανος με το galaxy s7 edge ......To αποτελεσμα εγω αγορασα το dvd15 ευρω........ το οποιο εχει χειροτερηγ ποιοτητα απο το galaxy s7 το οποιο τραβουσε χωρις φλας......

Δημοσ.

Κοιτάξτε να δείτε...

Πρώτον μην κρίνουμε τις παγκόσμιες τιμές με βάση τη δική μας τραγική οικονομική κατάσταση.

Σε Ευρώπη και Αμερική ο μέσος μισθός είναι 1500-1800€ ή $.

Επίσης η πλειοψηφία παίρνει κινητά με συμβόλαια σχεδόν τζάμπα, όχι επιδότηση 90€ που σου δίνουν εδώ οι εταιρείες!

• Like 1
Δημοσ.

To να μην έχει τώρα jack όμως δεν αξίζει τα λεφτά του και ειδικά όταν ακριβαίνει 20% σε σχέση με την αρχική τιμή του S7

Δημοσ.

Τωρα πραγματικα θελεις να μαθεις τι κανει καλητερα.......Τα παντα!!!!!!!!!

πχ Τραβουσα video την παιδικη γιορτη σε οχι καλο φωτισμο εγω με το Xiaomi redmi note 3 pro (κινηταρα) kai ο διπλανος με το galaxy s7 edge ......To αποτελεσμα εγω αγορασα το dvd15 ευρω........ το οποιο εχει χειροτερηγ ποιοτητα απο το galaxy s7 το οποιο τραβουσε χωρις φλας......

Ναι. Οκ. Ειδες πως δεν ανεφερα μεσα την καμερα γιατι ειναι λογικο πως στα 200 ευρω, ε κατι πρεπει να κοψει. Δεν μπορει να σου δινει τα παντα τελεια. Η καμερα και το βιντειο δεν σπερνουν αλλα δεν ειναι και χαλια.

Αλλα κατσε για να καταλαβω. Δηλαδη η καμερα του κινητου ειναι ο λογος οπου απο τα 200 θα ανεβεις στα 1000 ευρω? Δηλαδη θα τρελαθουμε?

Αληθεια ρωταω. Εγω ειμαι ασχετος. Αφου πρωτα διαβασει το hardware του κινητου μου πολυ προσεχτικα, θελω να μου πει καποιος για ποιο λογο να δωσω 1000 ευρω?

Τι παραπανω μπορω να κανω με το Samsung που δεν μπορω να κανω με το δικο μου. Στην πραξη, Οχι στην θεωρεια, ο Snapdragon παιρνει 10 στα stats και ο Mediatek 8 αρα ο Mediatek ειναι σκουπιδι.

Επισεις να μου αιτιολογησει με σοβαρα επιχειρηματα, τι ειναι αυτο που αξιζει τοσο ωστε να διαθεσω 4 φορες πανω την τιμη του κινητου μου και αν μου σκασει το κινητο στα χερια, αν εχω εγγυηση και αν θα μου δωσουν τα λεφτα μου πισω.

• Like 2
Δημοσ.

Ξαναλέω για χιλιοστή φορά

Ποσος ενδιαφερει εταιριες κολλοσους οπου η αξια τους αποπληρωνει δημοσια χρεη κρατων ολοκληρων αν η ελλαδα και ο υπολοιπος μισος πλανητης εχει κριση και ζει στη φτωχεια,και την ανεργεια.Οι υπολοιποι μισοι μια χαρα περνανε και ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν οχι μονο 1000 αλλα και 2000 ευρω για να αποκτησουν ΝΑΙ ΚΙΝΗΤΟ!!!!Δεν φταινε οι εταιριες που τιμολογουν ακριβα αλλα εμεις οι οποιοι στερουμεστε ακομη και την απολαυση που μας προσφερει ενα πιτογυρο προκειμενου να εξοικονομησουμε χρηματα και να παρουμε κινητο

• Like 3
Δημοσ.

Ένας φίλος μου άνοιξε πρόπερσι ένα σουβλατζίδικο σε καλο προάστιο της Αθήνας. Πριν το ανοιξει, συζητούσαμε. Του λέω "πόσο σου κοστίζει μία πίτα με κοτόπουλο"? Μου λέει, "αν βάλω ποιοτικό κοτόπουλο, περίπου 90 λεπτά, αν όχι, περίπου 50 λεπτά". Του λέω, "οκ, οπότε βάλτο 1.50 ευρώ τελική τιμή, και θα πουλάς πολλά (οικονομία κλιμακος). Μου απάντησε το εξής: "Και τώρα έξω θα βρεις σουβλακια με 1.50 και 2.30. Αλλά των 2.30 είναι πάντα καλύτερα των 1.50. Μπορώ να το βάλω 1.50 και να χω πάλι μεγάλο κέρδος. Αλλά αυτος που θα πληρώσει 1.50, θα ξέρει ότι έκανες εκπτώσεις στην ποιότητα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν το δοκιμάσει και είναι το ιδιο ποιοτικό με των 2.30". Δε το χα δει ποτέ έτσι. Ωστόσο, το ίδιο ισχύει σε οτιδήποτε αγοράζουμε. Αυτός που θα σκάσει 1000 για το s8, θα το κάνει γιατι θα πιστεύει ότι θα αγοράσει κάτι το ίδιο ποιοτικό με ένα iphone.

Δημοσ.

Mόνο τα κινητά σας πείραξαν;

Πχ. τα gaming keyboards αρχίζουν (κυρίως, τα περισσότερα) από...100 ευρώ. ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ! "Ποντίκια"; Σε ανάλογες τιμές; "Gaming" monitor τα βαπτίζουν (που τα επαγγελματικά φωτογράφων/designers είναι ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ καλύτερα) και τα κοστολογούν όσο ένα PC μέτριου-προς-καλού επιπέδου!

Ηχεία/ακουστικά κτλ., "στον Θεό"...

...ΒΡΑΚΙ και ΣΟΥΤΙΕΝ πάει η άλλη να πάρει... και δίνει ένα μηνιάτικο... για περίπου ύφασμα που θα καλύπτει... 2% το σώμα της!

Είμαστε στην ΥΠΕΡ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΗ ΜΟΥΡΛΑ, χωνέψτε το. Και άπαξ και ο ΜΠΕΤΟΝ-ΑΡΜΕ σύγχρονος άνθρωπος δεν αντιδρά, γιατί ν' αλλάξουν τροπάρι οι εταιρείες; Εσείς αν ήσασταν μέτοχος της Apple ή Samsung, θα σας "χαλούσε" το "κομπόδεμα" ("πακετάκι") που θα κονομούσατε, απ' τις τρελές πωλήσεις πανάκριβων προϊόντων;

...Ουδέποτε είχα αυτό το πρόβλημα (κατανάλωση-υπερκατανάλωση), από παιδί. Πάντα αγόραζα Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ, στην ΣΩΣΤΗ στιγμή! Για παράδειγμα; Ήθελα μια καλή κάρτα γραφικών; ΟΥΔΕΠΟΤΕ (καλά, σε τίποτα όμως) δεν αγόραζα Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ έβγαινε, πάντα αγόραζα ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΠ/ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ μοντέλο, που αφ' ενός είχε "περάσει τις εξετάσεις" (και ήταν καταξιωμένο/καλό και αποδεχτό απ' όλους), αφ' εταίρου ΕΠΕΦΤΕ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ λόγο της ελεύσεως του νεότερου "τουμπανέ"/"ναυαρχίδας" μοντέλου.

Πια, έχω καλή δουλειά και εισόδημα. Θα μπορούσα να πάρω την 1080 GPU άνετα, όπως και να πάρω τον τελευταίο i7 CPU. Δεν τα πήρα. Άλλαξα την  R7 με την 1070 (ούτως ή άλλως ΦΟΒΕΡΗ κάρτα η 1070) και ΔΕΝ αλλάζω τώρα τον επεξεργαστή, περιμένω να βγουν οι νέοι AMD "που θα αλλάξουν το ρου της Ιστορίας στους επεξεργαστές"... και θα τσιμπήσω ΤΟΤΕ τον καλύτερο i7!

Και εννοείται... κάνεις ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΑΝΩ των 4-6 μηνών! Ναι, θα πείτε "μα καλά, θα 'χουν αλλάξει πολλά σε 4-6 μήνες"... Ναι, αν έχετε την μανία να αγοράζετε ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ. Εγώ όπως ανάφερα, δεν το 'χω αυτό το "κόλλημα". Οπότε... κάνω φοβερή έρευνα αγοράς, πολλές συγκρίσεις, καταλήγω κάπου και μετά... επιλέγω ΕΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΑΠΟ "ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ" ή όχι. Και αν είναι από το εξωτερικό, ψάχνω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ περίπτωση (τιμής, χρόνου παραδόσεως) κτλ.

(Το 6άρι μου "μηλόφωνο", το πήρα πριν μερικούς μήνες βγει στην αγορά το 7άρι. Και ΔΕΝ το πήρα από Ελλάδα, το πήρα από ΗΠΑ, αφ' ενός ΜΑΚΡΑΝ φθηνότερο αφ' εταίρου ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ - πάρα πολύ βασικό στα μηχανήματα, που η αμερικάνικη γραμμή παραγωγής είναι σαφώς πιο προσεγμένη, ενώ όσα στέλνουν στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ είναι επιεικώς απαράδεκτα - δεν είναι προσεγμένα, πολλά ελλατωματικά, προβληματικά κτλ).
ΣΠΑΝΙΩΣ ΠΙΑ αγοράζω από Ελλάδα - και λόγο των "Κάπιταλς", που ψάχνεις για το τάδε μοντέλο και δεν έχουν στοκ τα μαγαζιά, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ έχουν κι ό,τι τους έχει απομείνει...

• Like 5
Δημοσ.

Ας έχει όσα θέλει. Θα το πάρω μόλις βγει το s9 και θα το πληρώσω 350€! Φράγκο παραπάνω για τους κλέφτες, και άσε τα πρόβατα να τα αρμεγουν!

Δημοσ.

Από εδώ και πέρα κάνουμε αυστηρη οικονομία , κόβουμε φαγητό, ποτό, γκόμενες και μαζεύουμε χρήμα για το νέο αστέρι της τεχνολογίας . Samsung και ξερό ψωμί...

• Like 2
Δημοσ.

Ένας φίλος μου άνοιξε πρόπερσι ένα σουβλατζίδικο σε καλο προάστιο της Αθήνας. Πριν το ανοιξει, συζητούσαμε. Του λέω "πόσο σου κοστίζει μία πίτα με κοτόπουλο"? Μου λέει, "αν βάλω ποιοτικό κοτόπουλο, περίπου 90 λεπτά, αν όχι, περίπου 50 λεπτά". Του λέω, "οκ, οπότε βάλτο 1.50 ευρώ τελική τιμή, και θα πουλάς πολλά (οικονομία κλιμακος). Μου απάντησε το εξής: "Και τώρα έξω θα βρεις σουβλακια με 1.50 και 2.30. Αλλά των 2.30 είναι πάντα καλύτερα των 1.50. Μπορώ να το βάλω 1.50 και να χω πάλι μεγάλο κέρδος. Αλλά αυτος που θα πληρώσει 1.50, θα ξέρει ότι έκανες εκπτώσεις στην ποιότητα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ αν το δοκιμάσει και είναι το ιδιο ποιοτικό με των 2.30". Δε το χα δει ποτέ έτσι. Ωστόσο, το ίδιο ισχύει σε οτιδήποτε αγοράζουμε. Αυτός που θα σκάσει 1000 για το s8, θα το κάνει γιατι θα πιστεύει ότι θα αγοράσει κάτι το ίδιο ποιοτικό με ένα iphone.

Παιδια το θεμα δεν ειναι εκει. Να σας το πω με ποιο απλο παραδειγμα.

Σου δινω ενα οικοπεδο μεσα στην Αθηνα και στο δινω 200.000 ευρω. Εισαι ωραιος και θα χτισεις την σπιταρωνα σου και θα τα εχεις ολα διπλα σου. Απο την μια τραμ, απο την αλλη Μετρο, δεν εισαι και σε κεντρικη οδο με βαβουρα.

Τωρα σου προσφερω το τελειο. Σπιτι στην Βαρκιζα, 10 λεπτα απο την Βουλα μεσω Βαρης - Κορωπιου, με καθαρο αερα, φυση, χωρις βαβουρα, χωρις φαναρια και κινηση, με πλατη βουνο και θεα θαλασσα. Απο την μια εχεις την Βαρκιζα, απο την αλλη την Βαρη και απο την αλλη Αθηνα και εισαι απο ολα μια ανασα. Σου δινω λοιπον το οικοπεδο στο 1.200.000 ευρω με καπελο γιατι ξερω οτι σου πουλαω Βαρκιζα.

Η ερωτηση ειναι. Ακομα και αν τα εχεις, αξιζει να δωσεις το 1.000.000 παραπανω για τα καλα που εχει η Βαρκιζα?

Kαι αντε. Πες πως στο οικοπεδο αξιζει γιατι αγοραζεις γη. Ειναι επενδυση ζωης, μπορει να το γραψεις στο παιδι σου, να χτισει αυτος σπιτι.

Αλλα για κινητο που μπορει να σπασει, να στο κλεψουν αλλα και αν ζησει, μετα απο 2-3 χρονια θα σερνεται απο το επομενο android?

Η τεχνολογια ειναι τοσο αναλωσιμη που αν δεν αξιζει να εχεις την τελευταια λεξη του σημερα και να δινεις νεφρο για αυτην. Ασε που αυριο θα εχει παλιωσει και θα εχει χασει την μιση της αξια

Δεν ειπε κανενας πως το S8 δεν ειναι καλυτερο απο Xiaomi Redmi Pro. Το θεμα ειναι αν οι διαφορες, αξιζουν 800 παραπανω ευρω καπελο. You get my point

• Like 2
Δημοσ.

Και εγω σας λέω ενα σενάριο πως βγαίνει το S8 με 1000 ευρώ τιμή & αρχίζει παλι να σκάει και αυτο ... μετα τι θα πούνε ;

αποψε κανεις μπαμ

Δημοσ.

Εδώ και 3 χρόνια έχω πάντα μια ναυαρχίδα μεγάλης εταιρίας και παράλληλα δουλεύω και δοκιμάζω ένα δίκαρτο κινέζικο το οποίο το κρατώ 3-6 μήνες και μετά το πουλάω και παίρνω άλλο. Σίγουρα εταιρίες όπως η Xiaomi, η Elephone και άλλες έχουνε κάνει τεράστια πρόοδο όσων αφορά την σχέση τιμής ποιότητας, ειδικά η Xiaomi. Αλλά η διαφορά στην ποιότητα με μια ναυαρχίδα της Samsung ή της Sony είναι ακόμα πολύ μεγάλη. Ειδικά στην κάμερα το S7 που έχω με έχει αφήσει κατάπληκτο. Η διαφορά με το Xiaomi Redmi Note 3 π.χ. είναι χαώδης σε video και φώτο.  Όποιος θέλει κορυφαία ποιότητα σε όλα θα πληρώσει το 800άρι ακόμα και το 1000ρικο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Και όσον αφορά τις εκρήξεις του Note 7 έλεος πια. Ζήτημα να ήταν 50 περιστατικά σε όλο τον κόσμο σε εκατομμύρια συσκευές που πουλήθηκαν. Σίγουρα υπήρχε πρόβλημα αλλά ξέρετε πόσες κινέζικες συσκευές έχουν αρπάξει φωτιά μόνο στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο; Πάρτε πυροσβεστική να ρωτήσετε. Με κάποιον πυροσβέστη που μιλούσα τις προάλλες μου είπε ότι έχουνε ένα σωρό περιστατικά. Αλλά κανένας δεν δίνει σημασία για αυτά γιατί η δημοσιότητα στον καιρό μας είναι απόλυτα ελεγχόμενη.

Η Samsung ξέφυγε τελείως και τα αμερικανάκια κάναν την τρίχα τριχιά για να τις κόψουν την φόρα. Για αυτό αποσύρθηκε το Note 7 και έγινε τόσος ντόρος. Για κανέναν άλλο λόγο. Αν τα ίδια περιστατικά ήταν μιας κινέζικης εταιρίας ούτε που θα το μαθαίνατε ποτέ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...