Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω διαπιστώσει ότι το φούσκωμα των τιμών εκκίνησης συνεπικουρεί στην επιτυχία μίας εταιρείας ή συσκευής. Δεν έχει να κάνει με το κόστος κατασκευής. Δε ξεχνάω ότι το μεγάλο μπαμ (pun not intended) στη δημοτικότητα των συσκευών της Samsung έγινε αφού οι τιμές τους εκτοξεύτηκαν στα επίπεδα των iPhone. Πιο πριν, που πουλούσαν vfm, είχαν κερδίσει πολύ μικρότερο μέρος του κόσμου.

Ταυτόχρονα βλέπω ότι και οι Κινέζοι (Xiaomi, Huawei, κλπ) που μέχρι πρότινος πουλούσαν και αυτοί vfm συσκευές, τώρα λανσάρουν μοντέλα στα 400, 500 ή 600 δολλάρια.

Δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι ότι πλέον "τους παίρνει" και το κάνουν. Απλά διαπιστώνουν ότι αυτό συνδράμει στην επιτυχία τους.

Γενικότερα, το να απευθύνεσαι στο πιο οικονομικά εύρωστο κοινό, φέρνει πελάτες οι οποίοι εκτιμούν περισσότερο αυτό που παίρνουν. Είναι περίεργο σαν φαινόμενο, αλλά οι πιο προσιτές τιμές προσελκύουν... περισσότερο απαιτητικούς πελάτες!

• Like 3
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω σας λέω ενα σενάριο πως βγαίνει το S8 με 1000 ευρώ τιμή & αρχίζει παλι να σκάει και αυτο ... μετα τι θα πούνε?

... ότι το κόστος έρευνας και ανάπτυξης για να κάνεις ΚΑΙ το επόμενο μοντέλο εκρηκτικό... είναι μεγάλο.. κάποιος πρέπει να το πληρώσει....

Εντάξει ... οι τιμές έχουν ξεφύγει.. σκεφτείτε όμως και το εξής: Πρακτικά μιλάμε για φορητό Η/Υ ΚΑΙ με κάμερα πολύ καλή ΚΑΙ με τηλέφωνο... και πιστεύω ότι χαλαρά θα μπορούσε να τρέξει και εφαρμογές γραφείου. Τι τους λείπουν.... ? Η RAM ή ο γρήγορος δίσκος?

Όλα τα έχουν.. απλά μας τα δίνουν με το σταγονόμετρο για να μας τα παίρνουν κανονικά και με το νόμο...

(πρώην κάτοχος note 4, νυν... passport)

Δημοσ.

Παιδια πραγματικα ενα καταστημα το χω χτισει εγω στην samsung αλλα παρολα αυτα αυτο ειναι οτι χειροτερο εχω ακουσει! Δλδ σου λεει το αυτονοητο... οτι το s8 θα ναι καλυτερο απο το s7 και ξεκιναει σε ακριβοτερη τιμη! Και του χρονου το s9 θα ναι καλυτερο απο το s8 και θα ξεκινησει ακομα πιο ακριβο... Δλδ ποιο απατεωνια πεθαινεις!!! Για το αυτονοητο αυξηση τιμων... Δλδ περσυ που το s7 ξεκινησε ιδια τιμη με το s6 ηταν ιδια σκατα με το s6 αλλα τρεχατε κοσμε να παρετε το καινουργιο μοντελο.... Α ρε κουφαλες.. μας εχετε βρει πρεζακιδες με την τεχνολογια και μας εκμεταλευοντε.. Σειρα j απο του χρονου η κινεζο..... χαχαχα

Δημοσ.
Και εγω σας λέω ενα σενάριο πως βγαίνει το S8 με 1000 ευρώ τιμή & αρχίζει παλι να σκάει και αυτο ... μετα τι θα πούνε ;

Θα φιγουράρει η προφητεία σου στο εξώφυλλο της "Ελεύθερης Ώρας".

Δημοσ.

Ποια γενικότερη οικονομική κρίση; Η κρίση του 2008 στην Δυτική Ευρώπη και στις ΗΠΑ μέχρι το 2011 είχε ξεπεραστεί.

Από εκεί και πέρα καταρχήν μιλάμε για μια προβλέψη απλά και τίποτα περισσότερο. Και στην τελική άμα ισχύουν αυτά που ακούγονται για full front screen και μερικές καινούργιες πατέντες δεν θα ήτανε παράλογα μια αύξηση τιμής. Όποιος άλλωστε επιθυμεί μπορεί να απευθυνθεί σε πιο οικονομικες λύσεις, δεν είναι δε και καλά ανάγκη να πάρει το σ8.

Δημοσ.

Η πλάκα είναι πως οι περισσοτεροι που θα τρέξουν να το πάρουν έτσι και πετάξεις ποντικό στην κουζίνα τους θα πεθάνει από την πείνα.

• Like 2
Δημοσ.

Re παιδιά Αμέρικα το ξέρετε ότι το να έχεις 6ψηφιο εισόδημα ετήσιο δεν είναι και πολύ σπάνιο; Τι θα πάει να πάρει ένας τέτοιος άνθρωπος; Οκ για Ελλάδα είναι εξωφρενικές οι τιμές αλλά υπάρχει και αγορά γι αυτές τις τιμες

• Like 1
Δημοσ.

μετά θα δανειστεί όχι μόνο μπαταρίες από την LG αλλά και συσκευές

Δημοσ.

Την βγάζει δεν την βγάζει τη χρονια η Samsung...προβλέπω εξαγορά απο Nokia ή HTC

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

• Like 1
Δημοσ.

Μπήκα για να διαβάσω σχόλια τύπου

1) εκρήξεις

2) κρίση και ελληνική οικονομία

3) ποζερια

Δεν απογοητευτικα.

Ανοιξα τα αθλητικα site και διάβασα για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Δηλαδη,τί περιμενεις να διαβασεις σε τοπικ για την κοστολόγηση,αν όχι για οικονομία και αίτια που "δικαιολογουν" την συγκεκριμένη κοστολογηση?

• Like 3
Δημοσ.

ΛεΜαρεσι mode on/  Όσο πιο ακριβό, τόσο πιο ποθητό. Ξεχωρίζει την πλέμπα σε καφετέριες μπαρ και γκόμενες. Τέλος. Εγώ προσωπικά αν μπορούσα να πάρω μαζί μου στην καφετέρια το desktop μου (για το οποίο έχω ρίξει ώρες δουλειάς και χιλιάδες ευρώ τα τελευταία χρόνια και το θεωρώ μου**ρα) θα το έπαιρνα. Επειδή δεν μπορώ, αρκούμαι σε κάτι πιο φορητό που με ξεχωρίζει από τους πληβείους. Και κάτι τυπάκια που προσπαθούν να με πείσουν για την ανωτερότητα των κινέζων απλά τους οικτίρω. ./mode off 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...