fearless Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα παιδια. Χρησημοποιω τον εξ.σκληρο μου σε Windows 10 και Mac. Oταν τον συνδεσω σε Windows θελει παντα να μου κανει Scan και Fix τον δισκο γιατι λεει (αν καταλαβα καλα) οτι αφαιρεσα τον εξ.σκληρο πριν τελειωσει καποια αντιγραφη αρχειου που εκανα στον δισκο. Ο δισκος ειναι NTFS με το ονομα Samsung. Oι εικονες παρακατω δεν ειναι δικες μου αλλα ειναι ιδιες με τις δικιες μου εκτος το ονομα δισκου, που αντι για Removable Disk (F:) βλεπουμε Samsung (E:) (οπως την τριτη εικονα.) Oταν συνδεω τον δισκο: Μετα κανω Repair Disk: Kαι μετα μου λεει να δοκιμασω ξανα:
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με το HDsentinel τι υγεία σου βγάζει? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν ειναι ο δισκος λογικα θελει γιατι αλλη διαμορφωση θελει ο δισκος σε καθε τετοιο συστημα..
fearless Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με το HDsentinel τι υγεία σου βγάζει? Ωραιο το HDsentinel, δεν το ηξερα. Δεν το εκανα Activation ομως πρεπει να δουλευει. Για τον δισκο μου βγαζει ενα θαυμαστικο στο ''Current Pending Sector'' τις αλλες τιμες δεν τις ξερω αλλα θα το ψαξω.
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Αρχίζει να τα φτύνει, για αυτό δεν είναι 100%. Απαξ αρχίσουν τα προβλήματα συνήθως...
fearless Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δηλαδη το 99% υγεια εχει τοσο διαφορα με το 100% και ειναι το πρωτο σημαδι; Oκ ευχαριστω, εχει και καμια 7-8 χρονια ο δισκος. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από fearless
Sheogorath Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Απλά έχε τον νου σου, αν συνεχίζει να πέφτει, κατευθείαν backup
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Όχι το 99% δεν είναι ανησυχητικό. Αν φυσικά αρχίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα να πέφτει η υγεία του τότε θα πρέπει να ανησυχείς. 1
fearless Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2017 Tα παραπανω με το 99% υγεια ηταν για τον εξ.σκληρο. Μολις ειδα και σε εσωτερικο δισκο 99%, εκει χρησιμοποιω λειτουργικο συστημα (και αποθηκη αρχειων). Το error αυτη τι φορα ειναι στο ''Seek Error Rate''. Τι ειναι αυτο, ειναι ανησυχητικο;
fearless Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Ναχεις το νου σου γενικως απο εδω και περα. Aκριβως. Παω σιγα σιγα για αλλαγη σε δυο δισκους και τροφοδοτικο, και δεν υπαρχει σεντσ.
Hristos.S Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Tα παραπανω με το 99% υγεια ηταν για τον εξ.σκληρο. Μολις ειδα και σε εσωτερικο δισκο 99%, εκει χρησιμοποιω λειτουργικο συστημα (και αποθηκη αρχειων). Το error αυτη τι φορα ειναι στο ''Seek Error Rate''. Τι ειναι αυτο, ειναι ανησυχητικο; Πάτα δεξί κλικ για δεκαδικά πεδία δεδομένων. To seak error rate δεν θεωρείται ΄σοβαρό πρόβλημα. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Το Seek Error Rate δεν θεωρείται σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο επειδή είναι error καλό είναι να κρατάς backup του δίσκου που ούτως ή αλλιώς πρέπει να κάνεις. 1
Hristos.S Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αν δείτε στα smart δεδομένα το seek error rate στους seagate ξεκινάει η καταμέτρησή τους από οποιονδήποτε καινούργιο δίσκο αλλά δεν το εκλαμβάνει ως σφάλμα. Σε ένα 2.5 '' έχω 200 μέρες λειτουργίας έχει φτάσει το seek error rate στα 170.000.000. Ο ρυθμός αυξάνεται στο μεγάλο φορτίο και στη μεγάλη θερμοκρασία. Πριν λίγες μέρες πέταξε bad sector και week sector σε κατέβασμα μεγάλων βίντεο από youtube. Αμέσως τρέξιμο seatools για δίορθωση σφαλμάτων και εξαφανίστηκαν τουλάχιστον μέχρι σήμερα και επανήλθε στο 100%. Σε ένα άλλο seagate δεν κατάφερε να διρθώσει 74 bad sector και παραμένει με υγεία 20% εδώ και τρία χρόνια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα