kyriakh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, ο ανηψιός μου έβαλε κωδικό microsoft στο laptop του, με ένα mail που δεν υπήρχε, και όμως ¨"το πήρε", και δε μπορούσε να μπει κ να το ανοίξει γιατί ξέχασε τον κωδικό της microsoft, μετά από πολλές προσπάθειες του έγραψε : hdd password error code 13110. Το laptop είναι Easynote tj65 Τι κάνω τώρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. windows 10
corsair04 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα, ο ανηψιός μου έβαλε κωδικό microsoft στο laptop του, με ένα mail που δεν υπήρχε, και όμως ¨"το πήρε", και δε μπορούσε να μπει κ να το ανοίξει γιατί ξέχασε τον κωδικό της microsoft, μετά από πολλές προσπάθειες του έγραψε : hdd password error code 13110. Το laptop είναι Easynote tj65 Τι κάνω τώρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. windows 10 εγώ χρησιμοποίησα το hirens σε μια αντίστοιχη περίπτωση επισης δοκιμασα με μια επιδιορθωση ή αναβαθμιση των windows .
kyriakh Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 εγώ χρησιμοποίησα το hirens σε μια αντίστοιχη περίπτωση επισης δοκιμασα με μια επιδιορθωση ή αναβαθμιση των windows . ευχαριστώ. Με το hirens δε χάνεις τα αρχεία; γιατί με τα 2 τελευταία που ανέφερες, δεν τα χάνεις, που αυτό θέλω.
corsair04 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστώ. Με το hirens δε χάνεις τα αρχεία; γιατί με τα 2 τελευταία που ανέφερες, δεν τα χάνεις, που αυτό θέλω. όχι με κανέναν τρόπο δεν χάνεις τα αρχεία σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα