Προς το περιεχόμενο

chrome 55 σε osx 10.12.2

Andyk0555

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω ένα retina macbook pro mid 2012 που τρέχει την τελευταία έκδοση του osX. Πρόσφατα βγήκε update στον chrome που έχει το εξής πρόβλημα. Όταν γράφω μια ιστοσελίδα στο bar πχ www.google.com πατάω enter...τίποτα, ξαναπατάω, πάλι τίποτα, πρέπει να πατήσω 5-6 φορές για να ανοίξει, μου εμφανίζει ένα μήνυμα ''oh snap something went wrong while displaying this webpage'' Αυτό μου το κάνει παντού ακόμα και στα settings που είναι ''chrome://settings/'' πρέπει πάλι να πατήσω 5-6 φορες enter... σε κάθε καινούριο tab που ανοίγω μου κάνει το ίδιο... ε΄κανα unistall kai install στον chrome αλλά τίποτα... με τον safari όλα οκ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Έχω ένα retina macbook pro mid 2012 που τρέχει την τελευταία έκδοση του osX. Πρόσφατα βγήκε update στον chrome που έχει το εξής πρόβλημα. Όταν γράφω μια ιστοσελίδα στο bar πχ www.google.com πατάω enter...τίποτα, ξαναπατάω, πάλι τίποτα, πρέπει να πατήσω 5-6 φορές για να ανοίξει, μου εμφανίζει ένα μήνυμα ''oh snap something went wrong while displaying this webpage'' Αυτό μου το κάνει παντού ακόμα και στα settings που είναι ''chrome://settings/'' πρέπει πάλι να πατήσω 5-6 φορες enter... σε κάθε καινούριο tab που ανοίγω μου κάνει το ίδιο... ε΄κανα unistall kai install στον chrome αλλά τίποτα... με τον safari όλα οκ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? με την προηγούμενη έκδοση δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Διέγραψέ τον και κάνε εκ νέου εγκατάσταση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Έχω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και κάμποσες μέρες (πιθανότατα μετά το τελευταίο update, χωρίς να είμαι σίγουρος). Είναι ακριβώς αυτό που λες, πατάς Enter και δεν ανοίγει τίποτα. Θέλει 2-3-4-5 φορές για να "πιάσει". Έχω κάνει τόσες φορές clear browsing data που μέχρι και το Chrome με ειρωνεύτηκε με την προτροπή να χρησιμοποιήσω Incognito mode. χαχαχα

Chrome-clear-browsing-data-dialog-showin

Θα δοκιμάσω να τον σβήσω και να τον ξαναεγκαταστήσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...