Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο να γράψω για την απορία μου. Έχω το ακόλουθο ηχείο https://www.musicorama.gr/products/warwick-blue-cab-15-15w   

για μουσικό όργανο, αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ αυτό το ηχχείο να το συνδέσω στο PC μου ή στην τηλεόραση?

Αν γνωρίζει κάποιος και ξέρει θα ήθελα να μου έλεγε την γνώμη του.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο να γράψω για την απορία μου. Έχω το ακόλουθο ηχείο https://www.musicorama.gr/products/warwick-blue-cab-15-15w   

για μουσικό όργανο, αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορώ αυτό το ηχχείο να το συνδέσω στο PC μου ή στην τηλεόραση?

Αν γνωρίζει κάποιος και ξέρει θα ήθελα να μου έλεγε την γνώμη του.

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα ναι μπορείς αν έχει θύρα auxiliary!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ναι μπορείς αν έχει θύρα auxiliary!

τέτοια δεν έχει μόνο θύρα input και phones έχει το δικο μου.

Επεξ/σία από babis_89
Δημοσ.

Μια άλλη ερώτηση επιπλέον.. έχω κάτι ηχεία 5.1 στον υπολογιστή μου τα οποία συνδέονται με 3 καλώδια mini jack στην κάρτα ήχου πίσω στον υπολογιστή, γίνεται κάπως αυτα τα ηχεία να τα συνδέσω στην τηλεορασή μου? Δηλαδή να βγαίνουν 3 mini jack σε 1 ?

Δημοσ.

τέτοια δεν έχει μόνο θύρα input και phones έχει το δικο μου.

Εχει Line-in (input) το ιδιο ειναι.

Μια άλλη ερώτηση επιπλέον.. έχω κάτι ηχεία 5.1 στον υπολογιστή μου τα οποία συνδέονται με 3 καλώδια mini jack στην κάρτα ήχου πίσω στον υπολογιστή, γίνεται κάπως αυτα τα ηχεία να τα συνδέσω στην τηλεορασή μου? Δηλαδή να βγαίνουν 3 mini jack σε 1 ?

Οχι.

Δημοσ.

Δεν ξερουμε τι βυσματα εχει η τηλεοραση σου και ο ενισχυτης σου.

Θες ενα καλωδιο που στην μια ακρη να εχει βυσμα σαν αυτο που εχει η τηλεοραση για Line out η headphones (RCA η mini jack συνηθως αν εχει Audio out/Line out η μονο εξοδο ακουστικων αντιστοιχα) η mini jack αν το συνδεσεις στο PC και στην αλλη ακρη βυσμα που να μπαινει στο Line in του ενισχυτη (1/4 Jack συνηθως αλλα μπορει να ειναι και RCA η XLR αν και δεν νομιζω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...