Προς το περιεχόμενο

Linksys Dual Band Access Points Fastpath AC1750 3X3 PoE Fastpath @kotsovolos 99€[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο το power over Ethernet δεν εχω καταλάβει τι ειναι τοσα χρονια...

ομορφο δείχνει και πιο μαζεμένο απο το archer 750 που εχω

Δημοσ.

Αυτο το power over Ethernet δεν εχω καταλάβει τι ειναι τοσα χρονια...

ομορφο δείχνει και πιο μαζεμένο απο το archer 750 που εχω

Μεταφέρει (και) ρεύμα μέσω του καλωδίου ethernet.

Δημοσ.

Πιο σωστά: τροφοδοτείται με ενέργεια μέσω Ethernet, δηλαδή δε χρειάζεται παροχή ρεύματος αν εχει συνδεθεί το καλώδιο δικτύου

• Like 3
Δημοσ.

Επειδη δε παραλαβες εσυ,δε σημαινει οτι και αλλοι δεν το εχουν παρει.Διαφημιση δε κανω,και ουτε εχω σκοπο τετοιο.Ισως λογω αργιων ,γιορτων να καθυστερησει να σου το στειλουν(συμβαινει συχνα τετοιες εποχες).\

Καλες γιορτες.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να προσβάλλεσαι, δεν αναφέρθηκα καν σε σένα, αλλά γενικά για τις διάφορες προσφορές-φάντασμα, οπότε λάθος και το εξέλαβες έτσι.

Εσύ καλώς έκανες και το ποστάρησες με σκοπό να βοηθήσεις, δε θα σου καταλόγιζε και κανείς την ευθύνη.

Εσύ παρεπιπτόντως που το είδες και το ποσταρες παρέλαβες ή δεν έτυχε να αγοράσεις καν?

Λόγω αργιών ή γιορτών, δεν είχα απαίτηση να παραλάβω στις 3 μέρες, έχω όμως απαίτηση στις 3 μέρες να λάβω email επιβεβαίωσης με το στάδιο της παραγγελίας ή να έχω κάποια έστω επικοινωνία από μεριάς τους, ειδικά όταν η τιμή αφαιρείται τελείως από το site, που σημαίνει ότι κάποιος το επεξεργάστηκε λόγω των όποιων παραγγελιών, οπότε ας είμαστε ρεαλιστές λιγάκι...

Αυτά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή δε βλέπω να ποστάρει άλλος στο συγκεκριμένο θέμα, να αναφέρω ότι προς μεγάλη (μου) έκπληξη, η παραγγελία προωθήθηκε σωστά και το δέμα μόλις παραδώθηκε.

Αναγκάστηκα να το κυνηγήσω μέσω των κεντρικών και να μιλήσω με διάφορους που ο καθένας μου έλεγε αντίθετα πράγματα, μέχρι που βγήκε κάποια άκρη και μου είπαν την Τρίτη 28/12 πως η παραγγελία θα προωθηθεί κανονικά και θα παραδωθεί με τη νέα χρονιά, ο προμηθευτής ήταν out of stock και ήταν είδος stock clearance από τον προμηθευτή στην τιμή αυτή και δε θα ξαναυπάρξει το προϊόν (έτσι μου είπαν, έτσι λέω, δε το έψαξα περισσότερο).

Τελικά χτές Παρασκευή 30/12 προς έκπληξή μου παραδώθηκε.

Σήμερα μόλις, το πήρα κι εγώ στα χέρια μου (όπου και μου έφυγε τελείως η όποια δυσπιστία γιατί το κομμάτι ήρθε σφραγισμένο), οπότε παραθέτω και τις ανάλογες φωτογραφίες.

Ευχαριστώ τον Κοτσόβολο που έστω και με τα όσα τηλέφωνα κλπ τίμησε τελικά και προώθησε την παραγγελία κανονικά (αν και ο πρώτος υπάλληλος που μίλησα στο τηλέφωνο επέμενε να την ακυρώσει χωρίς λόγο και φυσικά δε το δέχτηκα).

Ευχαριστώ εννοείται και τον dobro που βρήκε κι ανέρτησε την προσφορά κι εύχομαι καλή χρονιά με υγεία.

20161231_152203.jpg

20161231_152216.jpg

Επεξ/σία από plpapadopoulos
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...