kalpop Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Γειά σας και από μένα. Έχω το Galaxy S3 εδώ και 4 χρόνια και επιτέλους ήρθε η ώρα να το αλλάξω γιατί δεν υποφέρεται πλέον. Την επόμενη συσκευή θέλω να την κρατήσω ακόμη μια τετραετία περίπου..οπότε θέλω κάτι αξιόπιστο. Το budget είναι περίπου 500-600 € αλλά αν αξίζει κάτι παραπάνω η συσκευή το βλέπω στη πορεία. Η αγορά θα γίνει μετά τις γιορτές οπότε θα κατέβουν και οι τιμές ελπίζω.. Η χρήση που κάνω είναι browsing camera και μουσική. Θα 'θελα να μου προτείνετε συσκευή με κυρίαρχο κριτήριο την κάμερα. Εγώ είμαι ανάμεσα σε s7 edge ή iphone 7 plus.. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει αυτά τα 200+ € το iphone; τι λέτε;
G1O Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 σε καμερα τουλαχιστον το s7 edge δε πιανεται!οθονη καλυτερη δεν εχω δει,απο μενα s7 1
Haldol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το iPhone 7 Plus στα 128GB (μην κοιτάς καν το 32άρι) βγαίνει στα... 1000+ ευρώ. Οπότε αναγκαστικά βάση του budget σου το ξεχνάς το iPhone. Επίσης λες ότι θέλεις συσκευή για 4-ετία, ενώ η "αγάπη" της Samsung για την μελλοντική υποστήριξη των συσκευών της είναι γνωστή, οπότε... μήπως να κοίταζες και άλλες Android ναυαρχίδες;
kalogero Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Αυτή τη στιγμή το Samsung έχει περίπου στα 530 καινούργιο ... το iPhone στα 840 το 32αρι... Μεγάλη διαφορά στη τιμή Προσωπικά αν δεν με ένοιαζε το λειτουργικό τους ( συνήθεια γαρ) θα πήγαινα στο edge .. αλλά η συνήθεια με το iOS με σπρώχνει προς τα εκεί συνέχεια Αν δεν έχεις θέμα λειτουργικού πήγαινε στο edge για μένα ...
saruman123 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Για android θα κοιταξεις(δεν ειναι με τη σειρα) Samsung Galaxy S7 Edge Huawei P9 Plus HTC 10
kalpop Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το iPhone 7 Plus στα 128GB (μην κοιτάς καν το 32άρι) βγαίνει στα... 1000+ ευρώ. Οπότε αναγκαστικά βάση του budget σου το ξεχνάς το iPhone. Επίσης λες ότι θέλεις συσκευή για 4-ετία, ενώ η "αγάπη" της Samsung για την μελλοντική υποστήριξη των συσκευών της είναι γνωστή, οπότε... μήπως να κοίταζες και άλλες Android ναυαρχίδες; Σωστά.. σίγουρα δεν με παίρνει για παραπάνω λεφτά.. Άλλα android από χαρακρηριστικά μόνο pixel και αυτό άσχημο και ακριβό.. Αυτή τη στιγμή το Samsung έχει περίπου στα 530 καινούργιο ... το iPhone στα 840 το 32αρι... Μεγάλη διαφορά στη τιμή Προσωπικά αν δεν με ένοιαζε το λειτουργικό τους ( συνήθεια γαρ) θα πήγαινα στο edge .. αλλά η συνήθεια με το iOS με σπρώχνει προς τα εκεί συνέχεια Αν δεν έχεις θέμα λειτουργικού πήγαινε στο edge για μένα ... Αν δεν λαγκάρει δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση προς το ios μιας που το χω δοκιμάσει λόγω του iPad που έχω.. το καλό είναι οτι παίρνει αναβαθμίσεις για καιρό..
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Το budget είναι περίπου 500-600 € αλλά αν αξίζει κάτι παραπάνω η συσκευή το βλέπω στη πορεία. Εγώ είμαι ανάμεσα σε s7 edge ή iphone 7 plus.. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει αυτά τα 200+ € το iphone; τι λέτε; Απο την στιγμη που το budget ειναι 500-600ευρω πως γινεται να εισαι μεταξυ S7 edge και iphone 7 plus? Επισης η διαφορα μεταξυ των δυο συσκευων ειναι 520το S7 edge 838το φθηνοτερο 32αρι 7 plus Στο 128ρι 7plus(που αξιζει περισσοτερο) η χρηματικη διαφορα ειναι 500ευρω πανω(1010ευρω) Το Iphone 7plus δεν προκειται να πεσει τοσο χαμηλα Εδω το 1.5ετους 6s plus και κοστιζει πανω απο 600ευρω https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/516988/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-2GB.html?keyphrase=iphone+6plus https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=iphone+7+plus
dimips Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Για browsing-camera-μουσική θα πας να πάρεις το -> s7 edge ή HTC 10 ή One Plus 3T 64gb 1) Τα s7 - s7 edge που έχουν καλή οθόνη και η φωτογραφίες φαίνονται πιο ζωντανές εκεί (οι φωτογραφικές στα τόσο ακριβά πάνω κάτω ίδιες είναι, η οθόνη τις αλλάζει). Το HTC 10 και το OP3T έχει εξίσου καλή κάμερα αλλά η οθόνη σε αυτά είναι πιο κοντά στα πραγματικά χρώματα. 2) Για browsing είναι εξίσου γρήγορα, το πιο γρήγορο είναι το One plus 3T 3) και για μουσική το καλύτερο είναι το HTC 10, έχει τον καλύτερο ήχο απ τα ακουστικά, θα αγοράσεις το spotify το premium (1 euro/3μηνες και 7 ευρώ τους επώμενος)= 64ευρώ για ένα χρόνο και 85 τον επόμενο και θα τα ακούς μέσω internet ή θα τα κατεβάζεις και θα τα αποθηκεύεις στην κάρτα micro sd να τα ακούς όλα όσα θες σε τέλεια ποιότητα. Τέλος, εγώ θα σου πρότεινα HTC 10 αφού έβαλες μέσα το παράγοντα μουσική, καθώς είναι φθηνότερο απ το edge και μένουν λεφτά και για το spotify. Επίσης, είναι πιο ανθεκτικό απ το edge, αν και δεν είναι αδιάβροχο, αν δεις τις αγγελίες το 80% των samsung s7 edge που πουλάνε είναι με ραγισμένη οθόνη. 1
kalpop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Για browsing-camera-μουσική θα πας να πάρεις το -> s7 edge ή HTC 10 ή One Plus 3T 64gb 1) Τα s7 - s7 edge που έχουν καλή οθόνη και η φωτογραφίες φαίνονται πιο ζωντανές εκεί (οι φωτογραφικές στα τόσο ακριβά πάνω κάτω ίδιες είναι, η οθόνη τις αλλάζει). Το HTC 10 και το OP3T έχει εξίσου καλή κάμερα αλλά η οθόνη σε αυτά είναι πιο κοντά στα πραγματικά χρώματα. 2) Για browsing είναι εξίσου γρήγορα, το πιο γρήγορο είναι το One plus 3T 3) και για μουσική το καλύτερο είναι το HTC 10, έχει τον καλύτερο ήχο απ τα ακουστικά, θα αγοράσεις το spotify το premium (1 euro/3μηνες και 7 ευρώ τους επώμενος)= 64ευρώ για ένα χρόνο και 85 τον επόμενο και θα τα ακούς μέσω internet ή θα τα κατεβάζεις και θα τα αποθηκεύεις στην κάρτα micro sd να τα ακούς όλα όσα θες σε τέλεια ποιότητα. Τέλος, εγώ θα σου πρότεινα HTC 10 αφού έβαλες μέσα το παράγοντα μουσική, καθώς είναι φθηνότερο απ το edge και μένουν λεφτά και για το spotify. Επίσης, είναι πιο ανθεκτικό απ το edge, αν και δεν είναι αδιάβροχο, αν δεις τις αγγελίες το 80% των samsung s7 edge που πουλάνε είναι με ραγισμένη οθόνη. Eυχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση !! Θα κοιτάξω και htc10 αλλά με βλέπω να πηγαίνω σε s7 edge.. 1
mahone1 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 +1 στο htc 10 εφοσον σε ενδιαφερει η μουσικη, το iphone 7 plus σιγουρα συμφερει αλλα οπως ειδες η τιμη του..Επισης που θες το edge για 4 χρονια μπορει να σου τα βγαλει αλλα σκεψου ποσο ευαισθητη ειναι η οθονη που δεν παιρνει κ τζαμακι που χτυπα ξυλο σπασει...γιατι τα 4 χρονια δεν ειναι λιγο χρονικο διαστημα, οποτε βλεπεις το htc 10 κ αποφασιζεις 1
Heatspreader Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με το iPhone θα έχεις μια διαφορετική εμπειρία η οποία περιλαμβάνει πολύ μεγάλη ευκολία στη χρήση, λίγες κινήσεις για να κάνεις αυτό που θες και είναι τρομερά γρήγορο. Δυστυχώς όμως είναι μεγάλο με τεράστια Bezels και λιγότερα PPI και πάνω απ' όλα φανταστικά ακριβό. Αν μου τα χάριζαν, δηλαδή αν το κόστος δεν ήταν στην εξίσωση, ίσως να πήγαινα προς iPhone μόνο και μόνο για το iOS. ΠΡΟΣΟΧΗΑν θέλεις για μουσική να είσαι έτοιμος να σετάρεις το iTunes και τη μουσική σου μέσα σε αυτό με tags, κλπ, ώστε να είναι τακτοποιημένα. Στο Android μπορείς να έχεις φακέλους. Το πρώτο είναι πιο όμορφο αν είναι σεταρισμένο, αν δεν είναι όμως συμβαίνει ένας τραγικός ακταρμάς.
fsbmaniac Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 ONE PLUS 3T κορυφαια οθονη, καλη μπαταρια, dast charge φορτιση απο αλλο πλανητη και πολυ καθαρο interface. Καλο το Iphone αλλα οχι στην τιμη που το δινουν.
ziaba Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με το iPhone θα έχεις μια διαφορετική εμπειρία η οποία περιλαμβάνει πολύ μεγάλη ευκολία στη χρήση, λίγες κινήσεις για να κάνεις αυτό που θες και είναι τρομερά γρήγορο. Δυστυχώς όμως είναι μεγάλο με τεράστια Bezels και λιγότερα PPI και πάνω απ' όλα φανταστικά ακριβό. Αν μου τα χάριζαν, δηλαδή αν το κόστος δεν ήταν στην εξίσωση, ίσως να πήγαινα προς iPhone μόνο και μόνο για το iOS. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν θέλεις για μουσική να είσαι έτοιμος να σετάρεις το iTunes και τη μουσική σου μέσα σε αυτό με tags, κλπ, ώστε να είναι τακτοποιημένα. Στο Android μπορείς να έχεις φακέλους. Το πρώτο είναι πιο όμορφο αν είναι σεταρισμένο, αν δεν είναι όμως συμβαίνει ένας τραγικός ακταρμάς. Για ποια ευκολία στην χρήση αναφέρεσαι στο iPhone που για να ανοίξεις δεδομένα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις , να περάσεις εικόνες , τραγούδια , βίντεο χρειάζεσαι υπολογιστή και για να κλειδώσεις και να ξεκλείδωσεις την οθόνη πρέπει να πατάς κουμπιά ή να χεις το assistive στην οθόνη ... Ούτε led ειδοποιήσεων δεν έχει έλεος δηλ
kalpop Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Με το iPhone θα έχεις μια διαφορετική εμπειρία η οποία περιλαμβάνει πολύ μεγάλη ευκολία στη χρήση, λίγες κινήσεις για να κάνεις αυτό που θες και είναι τρομερά γρήγορο. Δυστυχώς όμως είναι μεγάλο με τεράστια Bezels και λιγότερα PPI και πάνω απ' όλα φανταστικά ακριβό. Αν μου τα χάριζαν, δηλαδή αν το κόστος δεν ήταν στην εξίσωση, ίσως να πήγαινα προς iPhone μόνο και μόνο για το iOS. ΠΡΟΣΟΧΗ Αν θέλεις για μουσική να είσαι έτοιμος να σετάρεις το iTunes και τη μουσική σου μέσα σε αυτό με tags, κλπ, ώστε να είναι τακτοποιημένα. Στο Android μπορείς να έχεις φακέλους. Το πρώτο είναι πιο όμορφο αν είναι σεταρισμένο, αν δεν είναι όμως συμβαίνει ένας τραγικός ακταρμάς. Σωστός.. έχω εμπειρία του ios από iPad και ισχύει.. Htc 10 αψογο, παροτι εχω s7 edge!! Κάποιοι τελευταία παραπονιούνται για λαγκς στο edge. εσύ έχεις παρατηρήσει κάτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα