Προς το περιεχόμενο

Global Version Xiaomi Mi Redmi Note 3 Pro + silicon case 130 euros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίταζα το Kimovil γιατί σκέφτεται για το Zuk Z2 ένας φίλος μου κ έπεσα σε αυτό :

https://www.aliexpress.com/store/product/Xiaomi-Mi-Redmi-Note-3-Snapdragon-650-Hexa-CoreFingerprint-Metal-Body/103919_32718553033.html?aff_platform=data-feeds&sk=JYJQJYByj%3A&cpt=1482262155050&af=941cf8d7-c6ea-11e6-86e4-02863d06534d&&aff_trace_key=e0a09c3dee134a22863add31795cfd55-1482262155050-06062-JYJQJYByj

EU Charger  / China Redmi η θήκη / Global Firmware πάντως .

Δημοσ.

Έχει buyer protection εξίσου δυνατό με τo paypal

2 φορές που δεν μ ήρθε κάτι πήρα άμεσα τα χρήματα μου πίσω

Είναι από τα αξιοπιστα κινέζικα site,έχω κάνει άπειρες παραγγελιες.

Δημοσ.

και εγω εχω παρει ή μαλλον δεν εχω παρει και μου τα γυρισαν πισω αν και ηταν ολα κ ολα 6 ευρω!

γιατι αυτο μοιαζει καλη προσφορα απο οτι καταλαβαινω...

edit: το ξανακοιταω και αν πατησεις πανω στο official standard δεν σε αφηνει να επιλεξεις χρωμα....αν πας να βαλεις τις αλλες βλακειουλες τοτε ειναι που σε αφηνει...

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και ανοίξατε θέμα για Xiaomi από Aliexpress, ξέρει κανείς αν αυτό εδώ το κατάστημα είναι αξιόπιστο;

https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-4-Prime-3GB-32GB-4000mAh-Snapdragon-625-Octa-Core-FDD-LTE-4G-5/32761541780.html?spm=2114.30010308.8.15.ns4Rgh

Κι αν έχετε να προτείνετε κάποιο πιο "σίγουρο"...

Δημοσ.

Χμ.... πριν παραγγείλει κάποιος καλύτερα να επικοινωνήσει με τον πωλητή να ξεκαθαρίσει τα θέματα αποστολής μην την πατήσει και πληρώνει μαλιοκέφαλα στα τελωνεία... ;)

YBpvgsf.png

• Like 2
Δημοσ.

Eγω απο fantacy και απο dreami που εχω αγορασει κανενα θεμα και στελνουν και σφραγισμενα αν τους το ζητησεις!!

Απο eternal δεν ετυχε.....αλλα οι αξιολογησεις τους ειναι πολυ καλες και παρα πολλες οποτε ρισκο δεν υπαρχει!!!

Βεβαια αυτο με το τι αξια δηλωνουν πρεπει να ξεκαθαριστει αρχικα.....η τιμη παντως ειναι σουπερ!!

• Like 1
Δημοσ.

Χμ.... πριν παραγγείλει κάποιος καλύτερα να επικοινωνήσει με τον πωλητή να ξεκαθαρίσει τα θέματα αποστολής μην την πατήσει και πληρώνει μαλιοκέφαλα στα τελωνεία... ;)

YBpvgsf.png

Πάντως εγώ από eternal team πήρα το Mipad 2 και δεν είχα κανένα θέμα.Η συσκευή μια χαρά το μόνο θέμα η σκατο ρομ που είχε, αλλα πέρασε την ελληνική miui και όλα οκ. Εμένα το είχανε στείλει με sg post αλλά δεν θυμάμαι τι αξία είχανε δηλώσει πάντως δεν είχα τελωνείο. Η περίοδος που το πήρα ήταν Μαιο-Ιούνιο

Δημοσ.

Παιδιά, γενικά μην λέτε ασάφειες. Τα άνετα σίγουρα και βάση αξιολογήσεων, ειδικά για aliexpress, για μένα δεν υπάρχουν. Σου γράφει ότι κάνει declare το price και τυχόν customs τα καλύπτεις εσύ.

Έχω παραγγείλει από το συγκεκριμένο μαγαζί xiaomi redmi 4 144$, έφτασε 2 βδομάδες και τώρα που μιλάμε είναι μέσα στο τελωνείο στο αεροδρόμιο και περιμένω να μου βγάλουν κουστούμι. Και επειδή άρχισα να το ψάχνω θα αργήσει και κάνα μήνα γιατί περίπου τόσο κάνει. Οπότε πάει και σαν δώρο που ήθελα να το δώσω.

Και επειδή γράφει και τα customs είναι του πελάτη, δεν έχω και εναλλακτική για να κάνω dispute.

Ο καθένας παίρνει ρίσκο με τα δέματα από το εξωτερικό, μικρό μεγάλο κανένας δεν μπορεί να σου πει κατά την γνώμη μου με σιγουριά.

Τέλος, έχω φέρει την μισή Κίνα χωρίς τελωνεία, και τελικά μου έκατσε και μένα.

Το προϊόν

Original Xiaomi Mi Redmi 4 Pro

http://s.aliexpress.com/qqYbyiAZ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...