tritonas00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) χρησιμοποιησα time stone 😃 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από tritonas00
FCastor Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, Arkin είπε https://www.imdb.com/title/tt0033317/?ref_=nv_sr_2 Ίδιο όνομα, διαφορετικά άτομα, ακόμα πιο διαφορετικά comics universes. Marvel Comics η Captain Marvel (καθώς και ένας άλλος παλιότερός της Captain Marvel), Fawcett Comics και μετά DC Comics ο συγκεκριμένος Captain Marvel (πλέον ονομάζεται Shazam). 1
Thaninho Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Εντάξει μέτριο για κανα βράδυ Παρασκευής βλέπετε. Εδώ και μερικά χρόνια μου αφήνουν μια αίσθηση ότι τα πιο παλιά superhero movies ήταν καλύτερα iron man 1 thor 1 captain America 1 μέχρι και το πρώτο avengers. Σαν τα πρώτα Spider-Man κανένα
insaneblyat Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Thaninho είπε Εντάξει μέτριο για κανα βράδυ Παρασκευής βλέπετε. Εδώ και μερικά χρόνια μου αφήνουν μια αίσθηση ότι τα πιο παλιά superhero movies ήταν καλύτερα iron man 1 thor 1 captain America 1 μέχρι και το πρώτο avengers. Σαν τα πρώτα Spider-Man κανένα Γουστα ειναι αυτα αλλα για μενα το Captain America το πρωτo σε σχεση με τα επομενα 2 ειναι πατατουλα οπως πιστευω και για τους περισσοτερους ετσι ειναι. Τα thor ποτε δε μου αρεσαν πολυ και το τελευταιο το θεωρω καλυτερο απ τα προηγουμενα. Το Iron Man 1 συμφωνω μαζι σου οτι προκειται για πολυ καλη περιπτωση απ τις καλυτερες αν οχι η καλυτερη Marvel ταινια. Spider-Man 1 & 2 εξαιρετικες ταινιες στο ειδος τους Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2018 από insaneblyat 1
tritonas00 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε Μια λεξη θα πω για την ταινια: καταθλιψη θα υπερθεματισω 1
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 οπως τα λετε, μετριοτατη, υπερτιμημενη ταινια. κριμα για τον Θανο, δεν γλυτωσε την "it's all about daddy issues" μεταχειριση της Disney. στο σηκουελ ειμαι βεβαιος οτι θα τον νικησει η Captain Marvel. σηματοδοτώντας την απαρχη της SJW περιοδου του MCU.
Kostasspil Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 47 minutes ago, KilliK said: σηματοδοτώντας την απαρχη της SJW περιοδου του MCU. Pepper Pots beats Aldrich Killian
KilliK Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 with her fire resistant bra 😂 οντως η κακη αρχη απο εκει εγινε. προσεξε πως ενω στην πρωτη ταινια ο Τονυ ηταν γυναικας, γλεντζες ,κτλ, μολις τα φτιαχνει με την Ποτς γινεται αμεσως το υπακουο, πιστο κουταβακι της και ξεχναει τις κακες του συνηθειες. τιποτα δεν ειναι τυχαιο.
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 51 λεπτά πριν, KilliK είπε with her fire resistant bra 😂 οντως η κακη αρχη απο εκει εγινε. προσεξε πως ενω στην πρωτη ταινια ο Τονυ ηταν γυναικας, γλεντζες ,κτλ, μολις τα φτιαχνει με την Ποτς γινεται αμεσως το υπακουο, πιστο κουταβακι της και ξεχναει τις κακες του συνηθειες. τιποτα δεν ειναι τυχαιο. Αυτό θα πει ρεαλισμός. Just like in real life 😛
insaneblyat Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, KilliK είπε οπως τα λετε, μετριοτατη, υπερτιμημενη ταινια. κριμα για τον Θανο, δεν γλυτωσε την "it's all about daddy issues" μεταχειριση της Disney. στο σηκουελ ειμαι βεβαιος οτι θα τον νικησει η Captain Marvel. σηματοδοτώντας την απαρχη της SJW περιοδου του MCU. Δε διαφωνω απεχει πολυ απο το να θεωρειτε ταινιαρα, απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι ειναι χομπι για σενα να θαβεις τις ταινιες φαινεται σα να το λατρευεις στον υπερτατο βαθμο. Δικαιως καθεσαι και κρινεις τη ταινια πανω απο μια φορα εφοσον μπορει να εισαι φαν του MCU και των κομιξ αλλα ρε φιλε εσυ εχεις καταντησει spammer κραζεις σε καθε σου σχολιο τη ταινια. Εμενα οταν δε μου αρεσει μια ταινια λεω τη γνωμη μου σε ενα σχολιο απορω που αρεσει σε τοσο κοσμο και ΤΕΛΟΣ αυτο τπτ αλλο. Εσυ οταν σου αρεσει μια ταινια γραφεις ενα σχολιο και οταν δε σου αρεσει πενηνταενα. Oχι τπτ αλλο το εχεις κανει πολλες φορες για αυτο φτανω σε αυτο το συμπερασμα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από insaneblyat
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Dude forum χωρίς troll δεν γίνετε, λύσεις υπάρχουν άμα δεν την παλεύεις. Ο Dinglage γιατί ήταν τόσο κακός στην ταινία?! Ειλικρινά φαινόταν λες και έπαιζε σε παρωδία.... 2
najinblue3 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 15 λεπτά πριν, insaneblyat είπε Δε διαφωνω απεχει πολυ απο το να θεωρειτε ταινιαρα, απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι ειναι χομπι για σενα να θαβεις τις ταινιες φαινεται σα να το λατρευεις στον υπερτατο βαθμο. Δικαιως καθεσαι και κρινεις τη ταινια πανω απο μια φορα εφοσον μπορει να εισαι φαν του MCU και των κομιξ αλλα ρε φιλε εσυ εχεις καταντησει spammer κραζεις σε καθε σου σχολιο τη ταινια. Εμενα οταν δε μου αρεσει μια ταινια λεω τη γνωμη μου σε ενα σχολιο απορω που αρεσει σε τοσο κοσμο και ΤΕΛΟΣ αυτο τπτ αλλο. Εσυ οταν σου αρεσει μια ταινια γραφεις ενα σχολιο και οταν δε σου αρεσει πενηνταενα. Oχι τπτ αλλο το εχεις κανει πολλες φορες για αυτο φτανω σε αυτο το συμπερασμα σε ολες τις ταινιες ετσι κανει, το αστειο ειναι οτι του αρεσει το warcraft που ειναι πατατα μεγατονων😂απλα αγνοησε τον
insaneblyat Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Dude forum χωρίς troll δεν γίνετε, λύσεις υπάρχουν άμα δεν την παλεύεις. Ο Dinglage γιατί ήταν τόσο κακός στην ταινία?! Ειλικρινά φαινόταν λες και έπαιζε σε παρωδία.... Απ τη μια καλα λες, απ την αλλη ο troll γραφων δεν πιστευει παντα αυτα που λεει, αυτος εχω την εντυπωση πιστευει καθε λεξη που γραφει. Για τον νανο δεν εχω αποψη γιατι εκτος απο το οτι δεν καθισα να παρατηρησω την ερμηνεια του στα 3 λεπτα που επαιξε ηταν μονιμως με ενα υφος καλυτερα μορφασμο κλαμενου οπως ακριβως φανταζομαι τον killliκ😂 12 λεπτά πριν, najinblue3 είπε σε ολες τις ταινιες ετσι κανει, το αστειο ειναι οτι του αρεσει το warcraft που ειναι πατατα μεγατονων😂απλα αγνοησε τον Φολα το Mad Max Fury Road αλλα πολυ καλη ταινια το Warcraft 😂 Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2018 από insaneblyat
elpaso1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 19 minutes ago, najinblue3 said: σε ολες τις ταινιες ετσι κανει, το αστειο ειναι οτι του αρεσει το warcraft που ειναι πατατα μεγατονων😂απλα αγνοησε τον Πως κανουμε ignore καποιον χρηστη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα