Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν νικησε ο κακος. το GOTG3 εχει ανακοινωθει ηδη. 😂

Καλα να ηταν μονο αυτο. 

Spoiler

Σιγα μην αφηνανε να παει χαμενoς ολοκληρος Tom Holland   που απο πιτσιρικος ετοιμαζοταν να διαδεχτει το ρολο του Aνθρωπου-Αραχνη  το ιδιο ισχυει και για τον Black Panther σιγα μη τον σκοτωναν μετα απο μια απ τις πιο εμπορικες ταινιες της Μarvel. Προσωπικα εκει καταλαβα με τη μια  οτι θα πεχτει το χαρτι του χρονου ή των παραλληλων διαστασεων που κατα καποιο τροπο το επιβεβαιωνει ο Dr Strange στο τελος, εξαλλου στις sci-fi ταινιες ή σειρες μια  ανατροπη τετοιου ειδους δεν ειναι κατι ασυνηθιστο και σου δινει τη δυνατοτητα να στεκει σεναριακα. Επιπλεον αν και δε σημαινει οτι θα αναστηθει ο μισος πλυθησμος του συμπαντος το Credit Scene δεν αφηνει περιθωρια και βαζει στο παιχνιδι ως τελευταια λυση τη Captain Marvel που περιμενουμε ταινια της συντομα, και το κυριοτερο ξερουμε απο πριν βγει το Infinity War οτι η κορυφωση και η συγκρουση με τον Thanos θα ειναι σε 2 ταινιες. Παρολο που το τελος ειναι σαν cliffhanger νιωθεις οντως οτι το κακο επικρατησε εστω προσωρινα και συμφωνω με τη κινηση των υπευθυνων της ταινιας να κλεισουν ετσι τη ταινια 

Επεξ/σία από insaneblyat
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεύτερη φορα στο σπίτι δεν μου είπε κάτι παραπάνω η ταινία δυστυχώς, είπαμε εξαιρετικό CGI αλλα δεν τρελάθηκα tbh, νομίζω ότι έπρεπε να γίνει δυο ταινίες, κάποια πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Επίσης είναι η ιδέα μου ότι μετά την πρώτη ταινία GOTG όλο πέφτει η ποιότητα τους?! Μέχρι και ο Pratt που συμπαθώ πολύ δεν μου άρεσε. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να συμφωνησω και εγω, δεν με αγγιξε τοσο οσο την πρωτη φορα που την ειδα ωστοσο περασα την ωρα μου ευχαριστα οσο για το παρεακι του Starlord και εγω διακρινω μια πτωση στη ποιοτητα τους ιδιως απ τη πρωτη στη δευτερη ταινια παρολαυτα παραμενουν ακομα αρκετα διασκεδαστικοι τωρα να βγαλεις συμπερασμα απο μια ταινια που ουτε πολυ χρονο ειχαν ουτε ηταν ολοι μαζι πανω απο 5 λεπτα ειναι λιγο επιπολαιο ας ελπισουμε οτι η τριτη ταινια θα ειναι αστεια με εξυπνο τροπο και οχι τοσο επιτηδευμενα οσο στις τελευταιες τους εμφανισεις 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν ξαναέκατσα να την δω ολόκληρη, είδα σκηνές βέβαια, εντάξει, μια χαρά, αλλά γενικά πιστεύω ότι η Marvel πρέπει να ανεβάσει την ποιότητα, να βάζει σοβαρά θέματα και συναισθήματα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο κάνει τώρα (και μόνο από τους Russo, άντε και λίγο από Black Panther).

Στο επόμενο πιστεύω έχουμε υποψήφιες σκηνές πολύ δυνατές (το spoiler είναι προβλέψεις μου, δεν ασχολούμαι με leaks, μην το ανοίξετε όμως αν δεν έχετε δει το infinity war και τα δύο προηγούμενα avengers.).

Spoiler

Σήκωμα του stormbreaker ή του Mjolnir από τον Cap. Έχει γίνει hint για αυτό στο Age of Ultron.

Φιλική επανένωση του Cap με τον Tony. Ο Captain America νομίζω είπε στο infinity war ότι χάσανε τον μεγαλύτερο προστάτη της Γης και μάλλον αναφερόταν στον Tony.

Θυσία του Tony για να νικηθεί ο Thanos. Στο πρώτο avengers ο Cap είχε ρωτήσει τον Tony αν θα ορμούσε πάνω στο σύρμα για να περάσουν οι δικοί του από πάνω, ο Tony ίσως το κάνει αυτό με τον Thanos. Μην ξεχνάμε ότι στο Infinity War είχαμε σκηνή παρόμοια με το πρώτο avengers, εννοώ την σκηνή που η Pepper παίρνει τηλέφωνο τον Tony την ώρα που σώζει την Νέα Υόρκη. Το κάνουν αυτό οι Russo.

Επιστροφή ηρώων και παραίτηση της παλιάς φρουράς.

Και κάτι που θέλω πολύ, πέρα από τα παραπάνω, ο Tony να λέει ότι είναι περήφανος για τον Peter, ότι θα γίνει καλύτερός του ή κάτι τέτοιο. Έχουμε τον Tony να του "φωνάζει" και να τον εμπιστεύεται και να τον νοιάζεται, αλλά δεν έχει πει κάτι τέτοιο ξεκάθαρα ακόμα.

Πάντως, πιστεύω ότι ο Thanos θα νικηθεί από ομαδική προσπάθεια, δεν θα νικηθεί από solo μάχη.

Επεξ/σία από Nate

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Nate είπε

Εγώ δεν ξαναέκατσα να την δω ολόκληρη, είδα σκηνές βέβαια, εντάξει, μια χαρά, αλλά γενικά πιστεύω ότι η Marvel πρέπει να ανεβάσει την ποιότητα, να βάζει σοβαρά θέματα και συναισθήματα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο κάνει τώρα (και μόνο από τους Russo, άντε και λίγο από Black Panther).

Στο επόμενο πιστεύω έχουμε υποψήφιες σκηνές πολύ δυνατές (το spoiler είναι προβλέψεις μου, δεν ασχολούμαι με leaks, μην το ανοίξετε όμως αν δεν έχετε δει το infinity war και τα δύο προηγούμενα avengers.).

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σήκωμα του stormbreaker ή του Mjolnir από τον Cap. Έχει γίνει hint για αυτό στο Age of Ultron.

Φιλική επανένωση του Cap με τον Tony. Ο Captain America νομίζω είπε στο infinity war ότι χάσανε τον μεγαλύτερο προστάτη της Γης και μάλλον αναφερόταν στον Tony.

Θυσία του Tony για να νικηθεί ο Thanos. Στο πρώτο avengers ο Cap είχε ρωτήσει τον Tony αν θα ορμούσε πάνω στο σύρμα για να περάσουν οι δικοί του από πάνω, ο Tony ίσως το κάνει αυτό με τον Thanos. Μην ξεχνάμε ότι στο Infinity War είχαμε σκηνή παρόμοια με το πρώτο avengers, εννοώ την σκηνή που η Pepper παίρνει τηλέφωνο τον Tony την ώρα που σώζει την Νέα Υόρκη. Το κάνουν αυτό οι Russo.

Επιστροφή ηρώων και παραίτηση της παλιάς φρουράς.

Και κάτι που θέλω πολύ, πέρα από τα παραπάνω, ο Tony να λέει ότι είναι περήφανος για τον Peter, ότι θα γίνει καλύτερός του ή κάτι τέτοιο. Έχουμε τον Tony να του "φωνάζει" και να τον εμπιστεύεται και να τον νοιάζεται, αλλά δεν έχει πει κάτι τέτοιο ξεκάθαρα ακόμα.

Πάντως, πιστεύω ότι ο Thanos θα νικηθεί από ομαδική προσπάθεια, δεν θα νικηθεί από solo μάχη.

Ουτε εγω ασχολουμαι με διαρροες πιστευω ειναι χαζο!

Spoiler

Για τη πρωτη προβλεψη δεν ξερω αν ειναι εφικτο ισως και να γινει, αν και νομιζω οτι αυτη τη σκηνη στο πρωτο Avengers μας την εδειξαν για να υπονοησουν ποσο δυνατος ειναι ο Captain America εξαλλου νομιζω και οτι στο IW το κανουν αυτο με το Thanos οταν πλησιαζει τον Vision στο τελος της ταινιας και συγκρουεται με τον CA, στο σημειο που παει να τον πιασει με το γαντι και ο Steve αντιστεκεται κρατωντας το χερι του φαινετε σαν να ζοριζεται και να σαστιζει απ την εκφραση του.
Την επομενη δε τη θεωρω καν προβλεψη ειναι αυτονοητο οτι θα σμιξουν μπροστα σε μια τετοια απειλη και σιγουρα ο Capt αναφεροταν στον Tony, εξαλλου η εντυπωση που δινεται στο τελος του Civil War με το γραμμα του Steve στο Tony ειναι οτι και οι δυο ειναι διαθετημενοι να τα βρουν στο μελλον κατα καποιο τροπο μετανιωνουν πολυ και οτι αν ποτε χρειαστουν ο ενας τον αλλον θα τρεξουν, για αυτο και του εδωσε κινητο ωστε να μπορει να τον βρει ο Tony και φυσικα το εχει παντα μαζι του 
Για την τριτη προβλεψη αισθανομαι οτι μαλλον εχεις δικιο και οχι μονο για το λογο που παραθετεις εσυ. 
Η τελευταια πιο πολυ μια μικρη επιθυμια ειναι μαλλον, οχι μονο για σενα αλλα για αρκετους και εγω θα ηθελα να τον αναγνωρισει ο Tony μιας και ο Spidey τον εχει (εκτος απο προτυπο) ως το πατερα που ποτε δεν ειχε
Kαι εγω το ιδιο πιστευω και θελω να δω, την εξοντωση του Thanos απο ομαδικη προσπαθεια αν το γυρισουν σωστα θα ειναι επικο

Επεξ/σία από insaneblyat

30 minutes ago, vrwmiaris said:

να προτιμήσω remux; είναι καλύτερο ποιοτικά; περιμένω σε 2160π να πω την αλήθεια αλλά δεν ξέρω εάν αντέξω. 

Το remux ειναι πολυ καλο. Αλλα σιγουρα αν βγει και εκδοση 2k,4k θα ειναι ακομα καλυτερη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φιλε firewalker εμεις γιατι τα παραθετουμε σαν spoilers? να πω μια φορα κλαιν εκανες λαθος αλλα εσυ επιμενεις τι να πω 

Επεξ/σία από insaneblyat

• Super Moderators
19 minutes ago, firewalker said:

Στα νήματα της ταινίας; Δεν θυμάμαι να βάζαμε.

Πάντα τα βάζαμε. Μόνο όταν ο τίτλος προειδοποιεί για spoilers δεν βάζουμε tags...

• Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχουν βγει τα extras για οποιον ενδιαφερεται υποθετω θα εχει και τις κομμενες σκηνες, θα το τσεκαρω οταν παω σπιτι. 
Director's/Extended πουθενα..

Επεξ/σία από insaneblyat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...