Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

😂

Επεξ/σία από KilliK
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 1/8/2018 στις 3:05 ΜΜ, KilliK είπε

δεν νικησε ο κακος. το GOTG3 εχει ανακοινωθει ηδη. 😂

Καλα να ηταν μονο αυτο. 

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.

Δεύτερη φορα στο σπίτι δεν μου είπε κάτι παραπάνω η ταινία δυστυχώς, είπαμε εξαιρετικό CGI αλλα δεν τρελάθηκα tbh, νομίζω ότι έπρεπε να γίνει δυο ταινίες, κάποια πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Επίσης είναι η ιδέα μου ότι μετά την πρώτη ταινία GOTG όλο πέφτει η ποιότητα τους?! Μέχρι και ο Pratt που συμπαθώ πολύ δεν μου άρεσε. :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορω να συμφωνησω και εγω, δεν με αγγιξε τοσο οσο την πρωτη φορα που την ειδα ωστοσο περασα την ωρα μου ευχαριστα οσο για το παρεακι του Starlord και εγω διακρινω μια πτωση στη ποιοτητα τους ιδιως απ τη πρωτη στη δευτερη ταινια παρολαυτα παραμενουν ακομα αρκετα διασκεδαστικοι τωρα να βγαλεις συμπερασμα απο μια ταινια που ουτε πολυ χρονο ειχαν ουτε ηταν ολοι μαζι πανω απο 5 λεπτα ειναι λιγο επιπολαιο ας ελπισουμε οτι η τριτη ταινια θα ειναι αστεια με εξυπνο τροπο και οχι τοσο επιτηδευμενα οσο στις τελευταιες τους εμφανισεις 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν ξαναέκατσα να την δω ολόκληρη, είδα σκηνές βέβαια, εντάξει, μια χαρά, αλλά γενικά πιστεύω ότι η Marvel πρέπει να ανεβάσει την ποιότητα, να βάζει σοβαρά θέματα και συναισθήματα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο κάνει τώρα (και μόνο από τους Russo, άντε και λίγο από Black Panther).

Στο επόμενο πιστεύω έχουμε υποψήφιες σκηνές πολύ δυνατές (το spoiler είναι προβλέψεις μου, δεν ασχολούμαι με leaks, μην το ανοίξετε όμως αν δεν έχετε δει το infinity war και τα δύο προηγούμενα avengers.).

Επεξ/σία από Nate
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 1/8/2018 στις 5:39 ΜΜ, Nate είπε

Εγώ δεν ξαναέκατσα να την δω ολόκληρη, είδα σκηνές βέβαια, εντάξει, μια χαρά, αλλά γενικά πιστεύω ότι η Marvel πρέπει να ανεβάσει την ποιότητα, να βάζει σοβαρά θέματα και συναισθήματα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ' όσο κάνει τώρα (και μόνο από τους Russo, άντε και λίγο από Black Panther).

Στο επόμενο πιστεύω έχουμε υποψήφιες σκηνές πολύ δυνατές (το spoiler είναι προβλέψεις μου, δεν ασχολούμαι με leaks, μην το ανοίξετε όμως αν δεν έχετε δει το infinity war και τα δύο προηγούμενα avengers.).

Επέκταση  

Ουτε εγω ασχολουμαι με διαρροες πιστευω ειναι χαζο!

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.

να προτιμήσω remux; είναι καλύτερο ποιοτικά; περιμένω σε 2160π να πω την αλήθεια αλλά δεν ξέρω εάν αντέξω. 

Δημοσ.

Βαζουμε και κανενα σποιλερ παιδια........δεν το εχουμε δει ολοι.

Δημοσ.
  Στις 1/8/2018 στις 6:44 ΜΜ, vrwmiaris είπε

να προτιμήσω remux; είναι καλύτερο ποιοτικά; περιμένω σε 2160π να πω την αλήθεια αλλά δεν ξέρω εάν αντέξω. 

Το remux ειναι πολυ καλο. Αλλα σιγουρα αν βγει και εκδοση 2k,4k θα ειναι ακομα καλυτερη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε φιλε firewalker εμεις γιατι τα παραθετουμε σαν spoilers? να πω μια φορα κλαιν εκανες λαθος αλλα εσυ επιμενεις τι να πω 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Super Moderators
Δημοσ.
  Στις 1/8/2018 στις 7:53 ΜΜ, firewalker είπε

Στα νήματα της ταινίας; Δεν θυμάμαι να βάζαμε.

Πάντα τα βάζαμε. Μόνο όταν ο τίτλος προειδοποιεί για spoilers δεν βάζουμε tags...

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχουν βγει τα extras για οποιον ενδιαφερεται υποθετω θα εχει και τις κομμενες σκηνες, θα το τσεκαρω οταν παω σπιτι. 
Director's/Extended πουθενα..

Επεξ/σία από insaneblyat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...