Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να δουμε πρωτα τι συμβολαια θα κανουν για την Phase 4. αλλα και νεκροι ναναι, θα τους ξαναφερουν πισω οταν χρειαστει να δημιουργησουν hype για το επομενο μεγαλο event. 

η ουσια ειναι οτι το Phase 4 παει full SJW, ηδη τα πρωτα σημαδια τα εχουμε, ανακοινωθηκε σημερα και η πρωτη γυναικα συνθετης του MCU για το Captain Marvel. millennial προοδευτισμος.

ευχαριστω, αλλα εγω δεν θα παρω. τελος για μενα οι superhero ταινιες μετα το IW2.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Έχεις ακόμα ελπίδες απ' το DCEU?

πατο πιασανε, πιο κατω δεν παει. μονο πανω.

1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Παίζει να είναι και + ;

η Captain Marvel? ναι ακουγεται αυτη η φημη αλλα δεν εχει τα κοτσια να το κανει η Marvel. καλος ο προοδευτισμος, αλλα πανω απο ολα το Box Office.

Επισκέπτης

Ενταξει μεχρι τωρα τους περισσοτερους ηρωες(πλην black panther) τους ηξερα. Captain Marvel πρωτη φορα τον ακουω. Πιασανε πατο στο ξεζουμισμα ή απλα εγω ειμαι ασχετος;

• Super Moderators
1 hour ago, Captain Falafel said:

Captain Marvel πρωτη φορα τον ακουω. Πιασανε πατο στο ξεζουμισμα ή απλα εγω ειμαι ασχετος;

Το 2ο. 😛

• Like 2
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, Captain Falafel είπε

Ενταξει μεχρι τωρα τους περισσοτερους ηρωες(πλην black panther) τους ηξερα. Captain Marvel πρωτη φορα τον ακουω. Πιασανε πατο στο ξεζουμισμα ή απλα εγω ειμαι ασχετος;

Πρώτη εμφάνιση το 1968 παρακαλώ. :)

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Carol_Danvers

Επισκέπτης

επειδη δεν διαβαζεται κομικς και βλεπεται απλα τις ταινιες δεν σημαινει οτι επειδη τους ακουτε πρωτη φορα δεν ειναι και σημαντικοι χαρακτηρες, με την captain marvel (πρωην ms marvel) να ειναι ενας απο τους ισχυροτερους χαρακτηρες στο marvel universe. Και επειδη καποιος ανεφερε sjw , σορρυ λαθος, και οι 2 εταιρειες ειχαν ενα σκασμο απο γυναικειους χαρακτηρες και ηρωιδες, απλα ο φοβος στο οτι δεν πανε γυναικες στα σουπερηρωικα εσβησε μετα την επιτυχια του wonder woman. Καμια σχεση με "μιλλενιαλς" αλλα αν θες να γεμισεις αιθουσες θα πρεπει να κατευθυνθεις και σε αλλες οικονομικες δυναμεις. Μην ξεχναμε οτι η Jean Grey ενας απο τους πιο δυνατους χαρακτηρες εβερ, ΤΩΡΑ αποφασισαν να κανουν το dark phoenix γιατι απλα πιστευαν καποτε οτι δεν θα τραβαγε το κοινο μια ταινια με κεντρικο χαρακτηρα γυναικα ! Σορρυ αλλα δεν θελω να διαβαζω μισογυνιστικα ξεσπασματα το 2018.

3 ώρες πριν, KilliK είπε

να δουμε πρωτα τι συμβολαια θα κανουν για την Phase 4. αλλα και νεκροι ναναι, θα τους ξαναφερουν πισω οταν χρειαστει να δημιουργησουν hype για το επομενο μεγαλο event. 

η ουσια ειναι οτι το Phase 4 παει full SJW, ηδη τα πρωτα σημαδια τα εχουμε, ανακοινωθηκε σημερα και η πρωτη γυναικα συνθετης του MCU για το Captain Marvel. millennial προοδευτισμος.

ευχαριστω, αλλα εγω δεν θα παρω. τελος για μενα οι superhero ταινιες μετα το IW2.

Ε οχι και γυναικα συνθετης! Σπιτι δεν εχει; Οικογενεια;

Pinar was born in Istanbul and studied violin, voice, classical guitar, and composition at the Istanbul State Conservatory. In 1997, Pinar moved to Chicago and studied piano and jazz theory with many master jazz pianists. Later, she studied at Berklee College of Music and received a bachelor’s degree in film scoring. After moving to Los Angeles, she worked at Media Ventures (now known as Remote Control Productions) under the composer Hans Zimmer.

Ολα αυτα, ενω θα μπορουσε να πλενει τα πιατα καποιου τουρκου ανατολιτη και να γυρναει με την μπουρκα, medieval, συντηρητισμος.

• Like 5

Πάντως ο Thanos όπως τον είδαμε τουλάχιστον στην ταινία είναι ψιλομουφα από άποψη κινήτρων κτλ. Όχι ότι στα κόμικς είχε κανένα φοβερό κίνητρο δηλαδή. 

Και ναι την ξέρω την ιστορία με τον δημιουργό του και τα προβλήματα που είχε αλλά και πάλι χαζομάρα μου φαίνεται.

Κατά τα άλλα χωρίς Iron Man και Captain δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Ε, αφού είναι από τα πιο σημαντικούς χαρακτήρες η Καπετάνισσα, λογικά θα σαρώσουν οι ταινίες. Ουρές θα κάνουν για να τη δούνε, θα σπάνε τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο...

• Super Moderators
21 hours ago, kirileman said:

Ε, αφού είναι από τα πιο σημαντικούς χαρακτήρες η Καπετάνισσα, λογικά θα σαρώσουν οι ταινίες. Ουρές θα κάνουν για να τη δούνε, θα σπάνε τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο...

Αν είχε το original look κι αντίστοιχη ηθοποιό, εύκολα...

• Like 4
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 16/6/2018 στις 3:15 ΜΜ, KilliK είπε

Γιατί υπήρχε κανείς που σκόπευε να συνεχίσει να ακολουθεί το MCU μετά το IW2; Έτσι κι αλλιώς είναι το τέλειο jumping-off point. Μεμονωμένα και επιλεκτικά πλέον, GotG3 που λογικά θα έχει το aftermath του IW, κανά Doctor Strange 2, ως εκεί... ποιος θα το κρατήσει το MCU, o wakanda forever guy και ο spider-twink, ή η captain τετράγωνο κεφάλι; Ας ακολουθήσουν τα marvel comics και το Star Wars στον πάτο που έχουν επιλέξει.

Επεξ/σία από kostool13

12 hours ago, kostool13 said:

Γιατί υπήρχε κανείς που σκόπευε να συνεχίσει να ακολουθεί το MCU μετά το IW2; Έτσι κι αλλιώς είναι το τέλειο jumping-off point. Μεμονωμένα και επιλεκτικά πλέον, GotG3 που λογικά θα έχει το aftermath του IW, κανά Doctor Strange 2, ως εκεί... ποιος θα το κρατήσει το MCU, o wakanda forever guy και ο spider-twink, ή η captain τετράγωνο κεφάλι; Ας ακολουθήσουν τα marvel comics και το Star Wars στον πάτο που έχουν επιλέξει.

Εχεις δει 20 ταινιες μεχρι και το IW2, τις κανεις 22 με το guardians of the galaxy και doctor strange.. Δε νομιζω να σταματησεις σε αυτο τον αριθμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...