Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Στην αρχη τρομαξα με τον τιτλο γιατι υπεθεσα πως πηγε να εξηγησει επιστημονικα τη φαση του Θανου, το οποιο ειναι τοσο ατοπο οσο να εξηγησει γιατι ο Θωρ ειναι προιον μυθοπλασιας.

Ευτυχως ομως απλα αναφερεται στο θεμα του υπερπληθυσμου παιρνοντας ως αφορμη τον Θανο γιατι ειναι catchy.  Τον προτιμουσα στις κωμικες του εκφανσεις. 

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είδα κάποιες κριτικές και απόρησα ,  ρε παιδιά ντίσνευ βλέπουμε μην κριτικάρετε λες και περιμένατε να δείτε ταινία του κουστουριτσα...Αν και ειμαι DCακιας η ταινια ηταν υπεραξιοπρεπεστατη και μετα το dark knight ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε τετοιου ειδους ταινιες .Ακομα και ο vision που ειναι οτι χειροτερο εχει υπαρχει στο universe ηταν αρκετα καλος , αλλα το ολο concept απογειωνεται απο τον black panther και την wakanda .Σαν λατρης των vilains ο συνονοματος μου αρεσε παρα πολυ και περιμενω απο την μαρβελ-ντισνευ να φτιαξει και μια ταινια επος να δοξαστει και ο τιτανομεγιστος ντοκτορας (doom) . Παντως μετα  και απο  το αρκετα καλο deadpool εγω εχω να πω δυστυχως Rest In Peace DC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.express.co.uk/entertainment/films/966455/Avengers-Infinity-War-Gamora-death-shock-flashback

Spoiler

“In the flashback scene on Gamora’s homeworld where she meets Thanos for the first time, as he guides her to the temple arch Ebony Maw is forcing her people to choose a side.

“Then Thanos gives her the dual-switch knife. What I notice was that she fully grasps the knife in her right hand before she is told to balance it.

“However, the people on her right-hand side immediately die once that happens. And she balances the knife on the left hand which is the side that her people are spared.”

καλο

Επεξ/σία από tritonas00
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια και το βιντεάκι είναι λίγο μεγάλο, είπα να γίνω πιο συγκεκριμένος. Κάνε click στο link για λίγη μουσικούλα. :)

Επεξ/σία από FCastor
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Αν το φερει ο θειος, ριχτε μια ειδοποιηση, θα αργησει βεβαια αλλα jic

Τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου θα γίνει διαθέσιμο για όσους θέλουν να αγοράσουν η ψηφιακή έκδοση ενώ σε Bluray, 4K κτλ η ημερομηνία έχει οριστεί για τις 14 Αυγούστου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...