Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λετε να καταφερει να πιασει την 3η θεση ή δυσκολο;

Btw, εγω τους πιστευω οταν λενε οτι δε θα ειναι part2, και εχω την εντυπωση οτι στο 4ο μερος θα δουμε ακομα και συνεργασια μεταξυ Avengers και Thanos, αφου καταλαβει το λαθος που εκανε. Επισης λογικα τα δαχτυλιδια εχουν καταστραφει, τουλαχιστον τα περισσοτερα; Και επισης η λογικη λεει οτι θα υπαρξει time-travel, αφου εχει ανακοινωθει spiderman2 και gotg3..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Λετε να καταφερει να πιασει την 3η θεση ή δυσκολο;

Btw, εγω τους πιστευω οταν λενε οτι δε θα ειναι part2, και εχω την εντυπωση οτι στο 4ο μερος θα δουμε ακομα και συνεργασια μεταξυ Avengers και Thanos, αφου καταλαβει το λαθος που εκανε. Επισης λογικα τα δαχτυλιδια εχουν καταστραφει, τουλαχιστον τα περισσοτερα; Και επισης η λογικη λεει οτι θα υπαρξει time-travel, αφου εχει ανακοινωθει spiderman2 και gotg3..

Είναι στο 1,7 χωρίς όμως τα έσοδα της Κίνας από Δευτέρα. Λογικά το μισό να κάνει το ΣΚ από το προηγούμενο μαζί με τις καθημερινές κάπου στο 1,9 θα πάει. Μετά εξαρτάται από το πόσο θα κρατήσει ακόμα στη Κίνα για να ξεπεράσει τα 2 δις.

• Super Moderators
Just now, elpaso1 said:

Τι σημαινει η εικονα;

Ότι δαχτυλίδια είχαμε στο Lord of the Rings, στο Infinity War είναι πετράδια σκέτα...

Άξιος ρε συ Luxx...

Στις 3/29/2017 στις 3:19 ΜΜ, tempes είπε

Αυτό που σε κάθε ταινία φαντασίας με υπερηρωες εμφανίζονται καμία δεκαριά από αυτούς, ενω κανονικά δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, σαν να εχει παραγίνει τελευταία

Στις 5/11/2018 στις 11:25 ΠΜ, redhotstef είπε

Την ειδα τη ταινια μια μερα πριν βγει επισημα στους κινηματογραφους της Ελλαδας, στο village cinemas. 

Καλη ταινια αλλα δεν μου αρεσουν οι ταινιες του ειδους , οπου μπερδευουν πολλους σουπερ "ηρωες" μαζι. 

Προτιμω δηλαδη να βλεπω ταινιες x men παρα superman και μπατμαν μαζι, σπαιντερμαν και θορ μαζι και δε συμμαζεύεται,  εκει στη μαρβελ εχουν μπλεξει τα μπουτια τους τοσα χρονια για να βγαλουν λεφτα. 

Καποιοι θα ειχαν τη φαεινη ιδεα καποτε, πως θα ταν αν παλευαν ο μπατμαν και ο σουπερμαν, και πηγαν και το καναν ταινια οι.. μυαλομενοι.

Το φιναλε θα ηταν να βαλουν και alien και predetor και χελονονιτζακια και power ragers μαζι με xmen και ολους γενικα μεσα σε μια ταινια να μας "αυτοσουν" τα παραλληλα συμπατα.. 

Οσον αφορα τη ταινια δεν κανω σποιλερ αλλα μου αρεσουν γενικα διαστημοπλοια και ετσι , ηταν ωραια. Το σεναριο λιγο καπως για το πως καποιοι θα μπορούσαν να νικησουν καποιους πχ..

Σας μπερδεψα βλεπω..

Εγω μπερδευτικα οταν επεσαν οι τιτλοι τελους , οι μισοι θεατες εφυγαν και μετα ξαναεδειξε και αλλη ταινια συνεχεια.. το μελλον προβλεψιμο τελικα.. 

Μου τη σπαει επισης η φατσουλα confused.  Για ποιο απ οσα γραφω ειστε μπερδεμενοι??

Να κάνετε παρέα εσείς οι δύο.

Εχουμε αδικο;

Καποιος ειπε (ολοι λετε) οτι χτιζανε τη ταινια αυτη δεκα χρονια πχ.. για ποιο λογο ; Για πιο λογο να βαλουν ενα σωρο ηρωες απο διαφορετικους κοσμους να παιξουν μαζι; 

Οταν αποφασισε η μαρβελ να χτισει αυτη τη μυθολογια σας αρεσε οντως; 

Αν αποφασισει μευθαριο η μαρβελ να συνεργαστει με dc comics και να βαλουν superman μαζι με αλεπου και γκουντ και θορ και που σε θαναση... (για τα λεφτα ( απο τα εισητηρια) απο εσας (που οι περισσοτεροι (μαλλον) θα σας αρεσει μια τετοια ταινια) .. οντως θα σας αρεσει; 

Καλες προβολες να εχετε, δεν λεω, τα γραφικα κτλ των ταινιων ειναι τελεια, αλλα σαν ιδεα .. ισως αν ημουν δεκα χρονων και γουσταρα να δω τον χαρυ ποτερ παρεα με ενα χομπιτ. 

Ασχετο αλλα θα το πω: Απ οτι εχω προσεξει.. Ο γιος τους superman τους νικαει ολους τους ηρωες της ταινιας, και αλλων ταινιων ηρωων..παντως. (Εχει αντοχη και στον κρυπτονιτη, δεν εχει το τρωτο σημειο του πατερα του που μπορουν να χρησιμοποιησουν οι εχθροι του εναντιον του). 

:)

• Confused 3
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...