Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 36 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Hide contents Το μισό κοινό εξαφανίστηκε δηλαδή; That's so meta. Αυτο θα πει 3D εμπειρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αναφορά σε κείμενο Dude, you don't have any idea how close to the mark you are. Current whisperings in the comic book circles is the Carol is going to come out as trans sometime in the near future. No. Joke. jesus... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το μισό κοινό εξαφανίστηκε δηλαδή; That's so meta. Spoiler αιμα θα πηγε τις καθαριστριες... πολυ σταχτη ρε θα το δεις να μας κανεις review? αντε μπραβο Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αιμα θα πηγε τις καθαριστριες... πολυ σταχτη ρε θα το δεις να μας κανεις review? αντε μπραβο Όταν βγει στα "γνωστά μέρη". Πότε έκανα "review" για marvel ταινία πρόσφατα; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Όταν βγει στα "γνωστά μέρη". του αγιου .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, Wayward είπε Δε θέλω να σε σοκάρω αλλά τα team ups γίνονται εδώ και δεκαετίες στα κόμικ εφόσον πχ ο Superman και ο Batman είναι στο ίδιο σύμπαν. Απο που και ως που να ηταν στο ιδιο συμπαν, αυτο λεω. Τοτε στο ιδιο συμπαν να βαλουν και τον ΕΤ τον εξωγηινο. Μπερδευουν τα συμπαντα μεταξυ τους αυτο μου την σπαει, αλλα αρεσει σε πολλους βλεπω οποτε καλες προβολες να εχετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos400 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, redhotstef είπε Απο που και ως που να ηταν στο ιδιο συμπαν, αυτο λεω. Τοτε στο ιδιο συμπαν να βαλουν και τον ΕΤ τον εξωγηινο. Μπερδευουν τα συμπαντα μεταξυ τους αυτο μου την σπαει, αλλα αρεσει σε πολλους βλεπω οποτε καλες προβολες να εχετε. Μα στο ίδιο σύμπαν είναι. Στο σύμπαν της μαρβελ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, redhotstef είπε Απο που και ως που να ηταν στο ιδιο συμπαν, αυτο λεω. Τοτε στο ιδιο συμπαν να βαλουν και τον ΕΤ τον εξωγηινο. Μπερδευουν τα συμπαντα μεταξυ τους αυτο μου την σπαει, αλλα αρεσει σε πολλους βλεπω οποτε καλες προβολες να εχετε. Τι από που και ως που; Εξ ορισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, redhotstef είπε Απο που και ως που να ηταν στο ιδιο συμπαν, αυτο λεω. Τοτε στο ιδιο συμπαν να βαλουν και τον ΕΤ τον εξωγηινο. Μπερδευουν τα συμπαντα μεταξυ τους αυτο μου την σπαει, αλλα αρεσει σε πολλους βλεπω οποτε καλες προβολες να εχετε. Buddy αφού είσαι πανάσχετος τι την ψάχνεις την δουλειά?! Δεν το λέω offensive, δεν είναι περίεργο να μην ξες από comics αλλα τουλάχιστον δες καμια προηγουμενη ταινία πριν πας να δεις την ταινία που χτίζανε 10 χρονια. p.s. FYI όπως είπε ο φίλος παραπάνω είναι ένα universe που όλοι αυτοί μοιράζονται, δεν έγινε κάποιο crossover. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warzycha Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 15 λεπτά πριν, redhotstef είπε Απο που και ως που να ηταν στο ιδιο συμπαν, αυτο λεω. Τοτε στο ιδιο συμπαν να βαλουν και τον ΕΤ τον εξωγηινο. Μπερδευουν τα συμπαντα μεταξυ τους αυτο μου την σπαει, αλλα αρεσει σε πολλους βλεπω οποτε καλες προβολες να εχετε. Αφου ρε μαστορα ο δημιουργος τους ονειρευτηκε αυτο το φανταστικο συμπαν,ποιοι ειμαστε εμεις να του πουμε οτι ειναι σαχλαμαρας και να βαλει και τον Tom και Jerry μεσα και τον Γκοτζιλα; Μαλλον δεν σου αρεσει και δεκτο,αλλα ειναι σα να λες οτι δεν συμφωνεις που ο Μικυ Μαους που ειναι ποντικι ,να μπορει να συννενοειτε με τον Ντοναλντ που ειναι παπια και να συνυπαρχουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, redhotstef είπε Μου τη σπαει επισης η φατσουλα confused. Για ποιο απ οσα γραφω ειστε μπερδεμενοι?? Δεν εχουμε εμεις το θεμα, εσυ μαλλον εισαι λιγακι μπερδεμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, redhotstef είπε Απο που και ως που να ηταν στο ιδιο συμπαν, αυτο λεω. Τοτε στο ιδιο συμπαν να βαλουν και τον ΕΤ τον εξωγηινο. Μπερδευουν τα συμπαντα μεταξυ τους αυτο μου την σπαει, αλλα αρεσει σε πολλους βλεπω οποτε καλες προβολες να εχετε. Ο ΕΤ είναι στο σύμπαν του star wars Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 21 ώρες πριν, ADHD είπε Γενικα ηταν τραγικη η μετάφραση, αλλο ενα που μου χτύπησε ασχημα ήταν Vision = Όραμα, οκ δεν μεταφραζονται όλα ωραία, αν ειναι ετσι Καπετάνιος Αμερική, Σιδερενιος ανθρωπος κτλπ. Μαλλον εσκεμενα το εκαναν γιατι δεν ηξεραν πως να το κανουν : Βιζιον ή Βυζιον... Πέρα της πλακας το κανουν συχνα οταν κατι κτυπαει ασχημα γραφοντας την αγγλικη προφορα με ελληνικους χαρακτηρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, coffeex said: Ο ΕΤ είναι στο σύμπαν του star wars Και γιατι δεν ηταν στο TFA? Μας κλεβουν! 1 hour ago, panoc said: Μαλλον εσκεμενα το εκαναν γιατι δεν ηξεραν πως να το κανουν : Βιζιον ή Βυζιον... Βίζιον είναι αυτός. Βύζιον η Wanda 1 hour ago, panoc said: γραφοντας την αγγλικη προφορα με ελληνικους χαρακτηρες Οκ με αυτό, αλλά το Αλφάτερ ήταν για να καταπιείς τα μάτια σου Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα