YMIB Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Το ένας πρόσκοπος είναι μεγάλο ανέκδοτο για τις παρέες προσκόπων, από τότε το λέγαμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 56 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αντί να γράψουν Απόκρυψη περιεχομένων Allfather γουαου, και νομιζα οτι το ονειρευτηκα οταν το ειδα. οποτε οντως ηταν στην ταινια. ελληνικος υποτιτλισμος απο τα lidl. και υποτιθεται ειναι επαγγελματιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 37 λεπτά πριν, YMIB είπε Το ένας πρόσκοπος είναι μεγάλο ανέκδοτο για τις παρέες προσκόπων, από τότε το λέγαμε. Πόσο μάλλον που είναι πάνω σε warg που είναι σαν τεράστιος λύκος. (context: Πριν την ηλικία για να γίνεις πρόσκοπος, πας στα λυκόπουλα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Πόσο μάλλον που είναι πάνω σε warg που είναι σαν τεράστιος λύκος. (context: Πριν την ηλικία για να γίνεις πρόσκοπος, πας στα λυκόπουλα) Κι άμα έλεγε ''ένας ανιχνευτής'' την ίδια πλάκα θα είχε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, ADHD είπε Άλφατερ = Allfather = Odin Αστα να πανε και εγω εξηγούσα ποιος είναι στην παρέα που ήταν "wtf ειναι το άλφατερ??" Γενικα ηταν τραγικη η μετάφραση, αλλο ενα που μου χτύπησε ασχημα ήταν Vision = Όραμα, οκ δεν μεταφραζονται όλα ωραία, αν ειναι ετσι Καπετάνιος Αμερική, Σιδερενιος ανθρωπος κτλπ. Ηοld my beer. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2018 Δραχμαί δεκαπένδε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 3 hours ago, stormrain said: Ηοld my beer. Reveal hidden contents Όταν συνειδητοποείς οτι ο storm γράφει απο άλλο αιώνα σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Spoiler H Lady Death που θέλαμε Spoiler Η Lady Death που πήραμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Kostasspil είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου H Lady Death που θέλαμε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η Lady Death που πήραμε Τουλάχιστον αφού δεν έχει Lady Death με τον Thanos, μπορεί να πάει στον άλλο αγαπούλη της. Also: https://www.youtube.com/watch?v=UC2_6X7vmd0 (τι παίζει από χτες και ΥΤ links βγάζουν error; ) Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redhotstef Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Την ειδα τη ταινια μια μερα πριν βγει επισημα στους κινηματογραφους της Ελλαδας, στο village cinemas. Καλη ταινια αλλα δεν μου αρεσουν οι ταινιες του ειδους , οπου μπερδευουν πολλους σουπερ "ηρωες" μαζι. Προτιμω δηλαδη να βλεπω ταινιες x men παρα superman και μπατμαν μαζι, σπαιντερμαν και θορ μαζι και δε συμμαζεύεται, εκει στη μαρβελ εχουν μπλεξει τα μπουτια τους τοσα χρονια για να βγαλουν λεφτα. Καποιοι θα ειχαν τη φαεινη ιδεα καποτε, πως θα ταν αν παλευαν ο μπατμαν και ο σουπερμαν, και πηγαν και το καναν ταινια οι.. μυαλομενοι. Το φιναλε θα ηταν να βαλουν και alien και predetor και χελονονιτζακια και power ragers μαζι με xmen και ολους γενικα μεσα σε μια ταινια να μας "αυτοσουν" τα παραλληλα συμπατα.. Οσον αφορα τη ταινια δεν κανω σποιλερ αλλα μου αρεσουν γενικα διαστημοπλοια και ετσι , ηταν ωραια. Το σεναριο λιγο καπως για το πως καποιοι θα μπορούσαν να νικησουν καποιους πχ.. Σας μπερδεψα βλεπω.. Εγω μπερδευτικα οταν επεσαν οι τιτλοι τελους , οι μισοι θεατες εφυγαν και μετα ξαναεδειξε και αλλη ταινια συνεχεια.. το μελλον προβλεψιμο τελικα.. Μου τη σπαει επισης η φατσουλα confused. Για ποιο απ οσα γραφω ειστε μπερδεμενοι?? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από redhotstef 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 36 λεπτά πριν, redhotstef είπε Εγω μπερδευτικα οταν επεσαν οι τιτλοι τελους , οι μισοι θεατες εφυγαν και μετα ξαναεδειξε και αλλη ταινια συνεχεια.. το μελλον προβλεψιμο τελικα.. Το μισό κοινό εξαφανίστηκε δηλαδή; That's so meta. :P 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlasiospakis Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 35 λεπτά πριν, redhotstef είπε Την ειδα τη ταινια μια μερα πριν βγει επισημα στους κινηματογραφους της Ελλαδας, στο village cinemas. Καλη ταινια αλλα δεν μου αρεσουν οι ταινιες του ειδους , οπου μπερδευουν πολλους σουπερ "ηρωες" μαζι. Προτιμω δηλαδη να βλεπω ταινιες x men παρα superman και μπατμαν μαζι, σπαιντερμαν και θορ μαζι και δε συμμαζεύεται, εκει στη μαρβελ εχουν μπλεξει τα μπουτια τους τοσα χρονια για να βγαλουν λεφτα. Καποιοι θα ειχαν τη φαεινη ιδεα καποτε, πως θα ταν αν παλευαν ο μπατμαν και ο σουπερμαν, και πηγαν και το καναν ταινια οι.. μυαλομενοι. Το φιναλε θα ηταν να βαλουν και alien και predetor και χελονονιτζακια και power ragers μαζι με xmen και ολους γενικα μεσα σε μια ταινια να μας "αυτοσουν" τα παραλληλα συμπατα.. Οσον αφορα τη ταινια δεν κανω σποιλερ αλλα μου αρεσουν γενικα διαστημοπλοια και ετσι , ηταν ωραια. Το σεναριο λιγο καπως για το πως καποιοι θα μπορούσαν να νικησουν καποιους πχ.. Σας μπερδεψα βλεπω.. Εγω μπερδευτικα οταν επεσαν οι τιτλοι τελους , οι μισοι θεατες εφυγαν και μετα ξαναεδειξε και αλλη ταινια συνεχεια.. το μελλον προβλεψιμο τελικα.. Βασικα οι ταινιες ειναι βασισμενες σε κομικ. Δεν ειπαν ξαφνικα πανω στην τρελα τους ας κανουμε ταινια να πλακωνονται αναμεταξυτων. Η αποψη σου ειναι ιδια με τους κριτικους της ταινιας του Warcraft οπου οι κριτικοι δεν ειχαν χαμπαρι τι ακριβως παιζει στο lore. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 40 λεπτά πριν, redhotstef είπε Την ειδα τη ταινια μια μερα πριν βγει επισημα στους κινηματογραφους της Ελλαδας, στο village cinemas. Καλη ταινια αλλα δεν μου αρεσουν οι ταινιες του ειδους , οπου μπερδευουν πολλους σουπερ "ηρωες" μαζι. Προτιμω δηλαδη να βλεπω ταινιες x men παρα superman και μπατμαν μαζι, σπαιντερμαν και θορ μαζι και δε συμμαζεύεται, εκει στη μαρβελ εχουν μπλεξει τα μπουτια τους τοσα χρονια για να βγαλουν λεφτα. Καποιοι θα ειχαν τη φαεινη ιδεα καποτε, πως θα ταν αν παλευαν ο μπατμαν και ο σουπερμαν, και πηγαν και το καναν ταινια οι.. μυαλομενοι. Το φιναλε θα ηταν να βαλουν και alien και predetor και χελονονιτζακια και power ragers μαζι με xmen και ολους γενικα μεσα σε μια ταινια να μας "αυτοσουν" τα παραλληλα συμπατα.. Οσον αφορα τη ταινια δεν κανω σποιλερ αλλα μου αρεσουν γενικα διαστημοπλοια και ετσι , ηταν ωραια. Το σεναριο λιγο καπως για το πως καποιοι θα μπορούσαν να νικησουν καποιους πχ.. Σας μπερδεψα βλεπω.. Εγω μπερδευτικα οταν επεσαν οι τιτλοι τελους , οι μισοι θεατες εφυγαν και μετα ξαναεδειξε και αλλη ταινια συνεχεια.. το μελλον προβλεψιμο τελικα.. Δε θέλω να σε σοκάρω αλλά τα team ups γίνονται εδώ και δεκαετίες στα κόμικ εφόσον πχ ο Superman και ο Batman είναι στο ίδιο σύμπαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Κλαίω με τις αντιδράσεις confused. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snake_plissken2112 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 21 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Το μισό κοινό εξαφανίστηκε δηλαδή; That's so meta. καλύτερο σχόλιο στο παγκόσμιο internet για τα επόμενα 10 λεπτά τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα