Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, KilliK είπε

καποιους τους ενδιαφερει και το συζητανε. εσυ απλα το προσπερνας αφου δεν σε ενδιαφερει.

ναι αλλα το IW ειχε μεγαλυτερο ανοιγμα απο οτι το TFA με ανοιχτα τα σχολεια. πιο πολυ θα επηρρεαστει απο τον Deadpool την ερχομενη βδομαδα, παρα τα σχολεια.

Εννοώ για τις εισπράξεις στις καθημερινές, που το TFA έσπερνε. Το Deadpool ίσως μειώσει την επαναληψιμότητα, μένει να δούμε αν θα κάνει ρεκόρ στη Κίνα.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Όταν λέτε TFA εννοείτε το captain America η το avenger 1;

πετυχημενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικά μόλις σήμερα κατάφερα και την είδα.

Οκ, δεν χοροπήδηξα γυμνός στη μέση της αίθουσας από τον ενθουσιασμό μου, δεν απογοητεύθηκα κιόλας.

Καλή, προς αρκετά καλή (για το είδος, πάντα) μπορώ να πω.

Ναι, είχε σεναριακές παλαβομάρες άνευ οποιασδήποτε ουσίας. Ναι, πολλές σκηνές (κι ακόμα περισσότεροι χαρακτήρες) μπήκαν απλά για να μπουν, να ανακατωθεί η τράπουλα του cast (με όλους τους τρόπους που αυτό έγινε). Ναι, κάποιοι χαρακτήρες ήταν εντελώς αλλαγμένοι σε σχέση με το σημείο που τους είχαμε αφήσει (αυτό με ξένισε εμένα περισσότερο).

Ναι, προφανώς κι αναμενόμενα δεν

Spoiler

είχε την παραμικρή σχέση με το comic...δεν υπήρχε περίπτωση, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάθε φορά να το συζητάμε (δεν εννοώ σκηνή προς σκηνή...εννοώ το basic story), σε όλες ουσιαστικά τις "μεγάλες" Marvel (και όχι μόνο) ταινίες. Δεν είναι Spiderman να

έχει κάτι εντελώς γήινο και χειροπιαστό.

Από εκεί και πέρα, όντως κάποια πράγματα έγιναν πααααρα πολύ γρήγορα, βιαστικά, με αποτέλεσμα νερόβραστο

Spoiler

Iron Man vs Dr. Strange, Hulk/noHulk/noReason, Loki is ntent, όλες σχεδόν οι "διαπροσωπικές" σχέσεις, με προφανή εξαίρεση το σαχλοζεύγαρο

Αρκετά και αρκετά καλά εφέ, αν και στην αρχή-αρχή, μέσα στο προσφυγικό, τρόμαξα εκεί που τον σηκώνει και τον σέρνει...πολύ κακοφτιαγμένο, πολύ φτωχό αποτέλεσμα. Από ένα σημείο και μετά βέβαια, επαναλήψεις χωρίς λόγο και αιτία.

Το μόνο που πραγματικά με "πείραξε" ήταν

Spoiler

η μάχη στη Wakanda...όλη, από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο μόνος λόγος ύπαρξης "σεναριακά" ήταν προφανής (να περάσει η ώρα όσο κάτι έπαιζε στον Τιτάνα) αλλά "καλλιτεχνικά" ήταν πίτσες μπλε...εκεί...να επενδύσουμε στην επιτυχία του Black Panther με το ζόρι. Το σκηνικό δε που "ανοίγουν" το φράγμα, για γέλια. Περνούσαν 5 στα 100, και δεν μπορούσαν να φυλάξουν γύρω-γύρω...οπότε άνοιξαν για να περάσουν τα 99 στα 100. Έχεις στο τέλος supercharged Thor+Wanda, που οι δυο τους αυτόν τον Θύμιο (έτσι όπως τον παρουσίασαν) θα μπορούσαν να τον εξαϋλώσουν...και ο θεούλης της παρέας κυνηγούσε τα αποβατικά...

All in all, ευχάριστα πέρασαν οι ώρες, καλύτερο αποτέλεσμα από Civil (μέγιστη απογοήτευση για εμένα).

Disney, κύριοι. Με τα καλά της, και τα άσχημά της. Deal with it.

εδιτ, κάτι γελοίο: "Αλφατερ..."  ή όπως αλλιώς το απέδωσαν...έλεος όμως...επίσημη μετάφραση...

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το είδα 2η φορά και μου φάνηκε ακόμα πιο γαμάτη. Θα το έβλεπα και 3η αλλά το έχουν δει όλοι οι φίλοι και γνωστοί οπότε θα αρκεστώ στον προτζεκτορα οταν βγει.

Επεξ/σία από YMIB
Δημοσ.
18 hours ago, Πέτρος said:

Αλφατερ

Γελάει ο κόσμος, λες κι έβλεπα torrent. Παρατήρησα κάνα δυο ακόμα, αλλά δεν τα θυμάμαι

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Γελάει ο κόσμος, λες κι έβλεπα torrent. Παρατήρησα κάνα δυο ακόμα, αλλά δεν τα θυμάμαι

Τι είναι το άλφατερ? Δεν πολυδιαβάζω υπότιτλους, μόνο αν χάσω κάτι οπότε μάλλον έχασα διαμάντι μετάφρασης?

Δημοσ.
1 minute ago, Wayward said:

Τι είναι το άλφατερ? Δεν πολυδιαβάζω υπότιτλους, μόνο αν χάσω κάτι οπότε μάλλον έχασα διαμάντι μετάφρασης?

Αντί να γράψουν 

Spoiler

Allfather

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλφατερ = Allfather = Odin

Αστα να πανε και εγω εξηγούσα ποιος είναι στην παρέα που ήταν "wtf ειναι το άλφατερ??" :P 

Γενικα ηταν τραγικη η μετάφραση,  αλλο ενα που μου χτύπησε ασχημα ήταν Vision = Όραμα, οκ δεν μεταφραζονται όλα ωραία, αν ειναι ετσι Καπετάνιος Αμερική, Σιδερενιος ανθρωπος κτλπ. :P 

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 2
Δημοσ.

Έχουν κάνει διάφορα τέτοια ωραία σε υπότιτλους. Ακόμα θυμάμαι δύο καλά από Lord of the Rings:

Φρουρός σε Gandalf "Give me your staff" σε "Δώσε μου τα πράγματα σου"

&

Νομίζω Legolas κρατώντας ένα goblin που μόλις είχαν σκοτώσει: "A scout" σε "Ένας πρόσκοπος" (που θεωρητικά σημαίνει και αυτό, still funny though)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...