Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, KilliK said:

θα τον φερουν παλι πισω

Αν δουν οτι πατωνει καποια ταινια στανταρ :P

13 minutes ago, KilliK said:

παιζει και ο Watson στο MCU μην ξεχναμε. οποτε αν συναντηθει Watson και οι δυο Σερλοκ μαζι, θα μπορουσαν να κανουν καποιο SH reference για τους φανς.

Μας χρωστανε ενα reference απο LOTR παντως 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αν δουν οτι πατωνει καποια ταινια στανταρ :P

η για να μπουσταρουν καποιο μεγαλο event. οσο δεν εχει top credit, θα μπορουν να τον φερνουν πισω, χωρις να τον πληρωνουν αυτα που παιρνει τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως από αυτά που διαβάζω έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας που έχει βγει ποτέ. Δε ξέρω για άβαταρ αλλά το Τιτανικό και Star Wars θα τα πατήσει ευκολα

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gpgalanis είπε

δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Τουλάχιστον όχι ολοκλήρου :)

tenor.gif?itemid=3302308

:D

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, GhostRiderLSOV said:
  Hide contents

tenor.gif?itemid=3302308

:D

Οχι τοσο, οσο ο Ruffalo.. Παραλιγο να του ξεφυγει το

Spoiler

half

Κλάμα

Spoiler

Επεξ/σία από Kostasspil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Πάντως από αυτά που διαβάζω έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας που έχει βγει ποτέ. Δε ξέρω για άβαταρ αλλά το Τιτανικό και Star Wars θα τα πατήσει ευκολα

Εύκολα δε νομίζω αλλά με δεδομένο ότι χθες πρέπει να έπιασε ή και να ξεπέρασε τα 1,2 δις (1,168 μέχρι και την Κυριακή) και με το άνοιγμα στη Κίνα σε 3 μέρες, τότε μπορεί να φτάσει έως 2 δις και να παιχτεί μάχη με Star Wars.

To Avatar είναι άλλη ιστορία με 3D εισιτήρια και πολλαπλές προβολές (πχ το 1 δις το ξεπέρασε σε 19 ημέρες)

Επεξ/σία από YMIB
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, YMIB είπε

Εύκολα δε νομίζω αλλά με δεδομένο ότι χθες πρέπει να έπιασε ή και να ξεπέρασε τα 1,2 δις (1,168 μέχρι και την Κυριακή) και με το άνοιγμα στη Κίνα σε 3 μέρες, τότε μπορεί να φτάσει έως 2 δις και να παιχτεί μάχη με Star Wars.

To Avatar είναι άλλη ιστορία με 3D εισιτήρια και πολλαπλές προβολές (πχ το 1 δις το ξεπέρασε σε 19 ημέρες)

Τώρα που το σκέφτομαι ήμουν υπερβολικος ναι δεν είναι εύκολο αλλά μπορεί να συμβεί, ιδίως με τέτοιο άνοιγμα.

23 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Το blu ray κατα τον Αυγουστο φανταζομαι, ε?

αν σκεφτείς ότι το black panther τώρα αυτές τις μέρες βγαίνει blu ray (και πριν 4-5 μέρες στα torrents σε ριπ) που αν θυμάμαι καλά βγήκε μέσα Φεβρουαρίου στις αίθουσες που σημαίνει 3 μήνες πάνω κάτω  εε το avengers με τη καθυστέρηση για Κίνα θα πάει για Αύγουστο πιστευω άνετα 

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Τώρα που το σκέφτομαι ήμουν υπερβολικος ναι δεν είναι εύκολο αλλά μπορεί να συμβεί, ιδίως με τέτοιο άνοιγμα.

ουτε καν. ειχε μεγαλυτερη πτωση απο το TFA στην δευτερη βδομαδα. μονο με το TFA ισως κοντραριστει για την τριτη θεση επειδη εχει την Κινα. αλλα δεν το βλεπω. γυρω στο 1.8b μαλλον θα σταματησει.

Δημοσ.

Το TFA έκανε δυσθεώρητα νούμερα στο domestic box office γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω εορτών στις ΗΠΑ (όπως και αλλού). Το Infinity κάπου στο 1,8 με 2 θα κλείσει. Τα 294m του AOU μπορούν εύκολα να γίνουν 400m στη Κίνα. Θα δείξει.

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, gpgalanis said:

Χωρίς παρεξηγήση παιδιά αλλά τι μας ενδιαφέρει πόσες εισπράξεις θα κάνει;

Αν η ταινία μου που αρέσει έχει περισσότερες, από την δικιά σου, τότε την έχω μεγαλύτερη...

• Like 1
Δημοσ.

Μία συζήτηση είναι για μια ταινία που θα κλείσει ως μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες. Συνηθίζεται. Συνηθίστε το.  

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, gpgalanis είπε

Χωρίς παρεξηγήση παιδιά αλλά τι μας ενδιαφέρει πόσες εισπράξεις θα κάνει;

καποιους τους ενδιαφερει και το συζητανε. εσυ απλα το προσπερνας αφου δεν σε ενδιαφερει.

2 ώρες πριν, YMIB είπε

Το TFA έκανε δυσθεώρητα νούμερα στο domestic box office γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω εορτών στις ΗΠΑ (όπως και αλλού). Το Infinity κάπου στο 1,8 με 2 θα κλείσει. Τα 294m του AOU μπορούν εύκολα να γίνουν 400m στη Κίνα. Θα δείξει.

ναι αλλα το IW ειχε μεγαλυτερο ανοιγμα απο οτι το TFA με ανοιχτα τα σχολεια. πιο πολυ θα επηρρεαστει απο τον Deadpool την ερχομενη βδομαδα, παρα τα σχολεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...