Kostasspil Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 35 minutes ago, KilliK said: θα τον φερουν παλι πισω Αν δουν οτι πατωνει καποια ταινια στανταρ 13 minutes ago, KilliK said: παιζει και ο Watson στο MCU μην ξεχναμε. οποτε αν συναντηθει Watson και οι δυο Σερλοκ μαζι, θα μπορουσαν να κανουν καποιο SH reference για τους φανς. Μας χρωστανε ενα reference απο LOTR παντως
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αναφορά σε κείμενο Αν δουν οτι πατωνει καποια ταινια στανταρ η για να μπουσταρουν καποιο μεγαλο event. οσο δεν εχει top credit, θα μπορουν να τον φερνουν πισω, χωρις να τον πληρωνουν αυτα που παιρνει τωρα.
insaneblyat Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως από αυτά που διαβάζω έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας που έχει βγει ποτέ. Δε ξέρω για άβαταρ αλλά το Τιτανικό και Star Wars θα τα πατήσει ευκολα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από insaneblyat
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gpgalanis είπε δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Τουλάχιστον όχι ολοκλήρου Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV 1
Kostasspil Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, GhostRiderLSOV said: Hide contents Οχι τοσο, οσο ο Ruffalo.. Παραλιγο να του ξεφυγει το Spoiler half Κλάμα Spoiler Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από Kostasspil
YMIB Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, insaneblyat είπε Πάντως από αυτά που διαβάζω έχει το μεγαλύτερο άνοιγμα ταινίας που έχει βγει ποτέ. Δε ξέρω για άβαταρ αλλά το Τιτανικό και Star Wars θα τα πατήσει ευκολα Εύκολα δε νομίζω αλλά με δεδομένο ότι χθες πρέπει να έπιασε ή και να ξεπέρασε τα 1,2 δις (1,168 μέχρι και την Κυριακή) και με το άνοιγμα στη Κίνα σε 3 μέρες, τότε μπορεί να φτάσει έως 2 δις και να παιχτεί μάχη με Star Wars. To Avatar είναι άλλη ιστορία με 3D εισιτήρια και πολλαπλές προβολές (πχ το 1 δις το ξεπέρασε σε 19 ημέρες) Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από YMIB
insaneblyat Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, YMIB είπε Εύκολα δε νομίζω αλλά με δεδομένο ότι χθες πρέπει να έπιασε ή και να ξεπέρασε τα 1,2 δις (1,168 μέχρι και την Κυριακή) και με το άνοιγμα στη Κίνα σε 3 μέρες, τότε μπορεί να φτάσει έως 2 δις και να παιχτεί μάχη με Star Wars. To Avatar είναι άλλη ιστορία με 3D εισιτήρια και πολλαπλές προβολές (πχ το 1 δις το ξεπέρασε σε 19 ημέρες) Τώρα που το σκέφτομαι ήμουν υπερβολικος ναι δεν είναι εύκολο αλλά μπορεί να συμβεί, ιδίως με τέτοιο άνοιγμα. 23 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Το blu ray κατα τον Αυγουστο φανταζομαι, ε? αν σκεφτείς ότι το black panther τώρα αυτές τις μέρες βγαίνει blu ray (και πριν 4-5 μέρες στα torrents σε ριπ) που αν θυμάμαι καλά βγήκε μέσα Φεβρουαρίου στις αίθουσες που σημαίνει 3 μήνες πάνω κάτω εε το avengers με τη καθυστέρηση για Κίνα θα πάει για Αύγουστο πιστευω άνετα Επεξ/σία 8 Μαΐου 2018 από insaneblyat
KilliK Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Αναφορά σε κείμενο Τώρα που το σκέφτομαι ήμουν υπερβολικος ναι δεν είναι εύκολο αλλά μπορεί να συμβεί, ιδίως με τέτοιο άνοιγμα. ουτε καν. ειχε μεγαλυτερη πτωση απο το TFA στην δευτερη βδομαδα. μονο με το TFA ισως κοντραριστει για την τριτη θεση επειδη εχει την Κινα. αλλα δεν το βλεπω. γυρω στο 1.8b μαλλον θα σταματησει.
insaneblyat Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δε διαφωνώ μαζί σου αλλά με τέτοιο άνοιγμα λογικό εν μέρη να έχει και τέτοια πτώση
YMIB Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Δημοσ. 8 Μαΐου 2018 Το TFA έκανε δυσθεώρητα νούμερα στο domestic box office γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω εορτών στις ΗΠΑ (όπως και αλλού). Το Infinity κάπου στο 1,8 με 2 θα κλείσει. Τα 294m του AOU μπορούν εύκολα να γίνουν 400m στη Κίνα. Θα δείξει.
gpgalanis Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Χωρίς παρεξηγήση παιδιά αλλά τι μας ενδιαφέρει πόσες εισπράξεις θα κάνει; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 5 minutes ago, gpgalanis said: Χωρίς παρεξηγήση παιδιά αλλά τι μας ενδιαφέρει πόσες εισπράξεις θα κάνει; Αν η ταινία μου που αρέσει έχει περισσότερες, από την δικιά σου, τότε την έχω μεγαλύτερη... 1
YMIB Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Μία συζήτηση είναι για μια ταινία που θα κλείσει ως μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες. Συνηθίζεται. Συνηθίστε το.
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 Δημοσ. 9 Μαΐου 2018 52 λεπτά πριν, gpgalanis είπε Χωρίς παρεξηγήση παιδιά αλλά τι μας ενδιαφέρει πόσες εισπράξεις θα κάνει; καποιους τους ενδιαφερει και το συζητανε. εσυ απλα το προσπερνας αφου δεν σε ενδιαφερει. 2 ώρες πριν, YMIB είπε Το TFA έκανε δυσθεώρητα νούμερα στο domestic box office γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά λόγω εορτών στις ΗΠΑ (όπως και αλλού). Το Infinity κάπου στο 1,8 με 2 θα κλείσει. Τα 294m του AOU μπορούν εύκολα να γίνουν 400m στη Κίνα. Θα δείξει. ναι αλλα το IW ειχε μεγαλυτερο ανοιγμα απο οτι το TFA με ανοιχτα τα σχολεια. πιο πολυ θα επηρρεαστει απο τον Deadpool την ερχομενη βδομαδα, παρα τα σχολεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα