Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιτα τις εικονες εδω:

https://www.google.gr/search?q=2017+scifi+movies&oq=2017+scifi+mo&aqs=chrome.0.0j69i57j0l3.11294j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

παρατηρησε ποσες ταινιες ειναι superhero, ποσες ειναι κανονικες scifi, ποσες ειναι πρωτοτυπες και ποιες απο αυτες πατωσανε.

τα συμπερασματα δικα σου.

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν ανησυχει ο Καμερον για τον ανταγωνισμο. σε περιπτωση που δεν το εχετε συνειδητοποιησει, τα δικαιωματα διανομης των Avatar ανηκουν στην Disney πλεον μετα την εξαγορα της FOX. γιαυτο και δεν υπαρχει περιπτωση τα σηκουελ να βγουν Χριστουγεννα μαζι με τα SW.

στις προσφατες του δηλωσεις, αναφεροταν ξεκαθαρα στο πως το κινηματογραφικο scifi ειδος εχει μεινει δημιουργικα στασιμο εδω και καιρο, αφου εχουν επικρατησει οι superhero ταινιες με το αμεταβλητο premise τους. και εχει απολυτο δικιο, oι πρωτοτυπες scifi ταινιες που βγαινουν πλεον καθε χρονο ειναι ελαχιστες. καποτε το 1982 την ιδια χρονια , ειχες Blade Runner, Star Trek 2, E.T., Tron και The Thing, ενω φετος εχουμε 5 superhero ταινιες οι οποιες ουσιαστικα δειχνουν το ιδιο πραμα: people with superpowers fighting each other.

δυστυχως ομως για την επιστημονικη φαντασια, το superhero ειδος δεν θα φτασει σε κορεσμο. οι μαζες ειναι πλεον μαθημενενς να στηριζουν το ιδιο brand ενω δεν δινουν την ευκαιρια στο καινουργιο οπως ηδη εχει αποδειχθει. ο ποιοτικος κινηματογραφος ψυχαγωγιας εχει πεθανει για τα καλα.

Το θέμα είναι αυτά που λέει ο Καμερον. Εμένα προσωπικά με νοιαζει ο κινηματογράφος σαν ψυχαγωγία. Αν φύγω από εκεί μέσα και ειμαι καλυμμένος με αυτο που είδα δεν με νοιαζει είτε το έγραψε ο Καμερον είτε οι Ρούσο. Πλέον μας νοιάζει να χαιρόμαστε με τα νούμερα παρα με την πραγματική αξία των πραγμάτων.

• Like 2

Ποιες sci fi άξιζαν για παραπάνω; Η πρωτοτυπία από μόνη της δεν λέει τπτ. Η τελευταία καθαρά sci fi που έκανε αίσθηση σε κινηματογραφικές αίθουσες ήταν το Interstellar. 

2o καλύτερο 2nd weekend που υπολογίζεται γύρω στα 112m και συνολικές εισπράξεις παγκοσμίως στο 1,164 πάνω κάτω. Τα νούμερα στο foreign είναι εντυπωσιακά χωρίς την Κίνα. 

4 ώρες πριν, YMIB είπε

Ποιες sci fi άξιζαν για παραπάνω; Η πρωτοτυπία από μόνη της δεν λέει τπτ. Η τελευταία καθαρά sci fi που έκανε αίσθηση σε κινηματογραφικές αίθουσες ήταν το Interstellar. 

Blade cough Runner cough 2049

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, KilliK είπε

Blade cough Runner cough 2049

Ναι, λάθος μου να μην το αναφέρω. Επομένως; Μια χαρά δεν τα πήγε το blade runner; Αν βγουν καλές ταινίες, μια χαρά θα πάει ο κόσμος να τις δει.  

Μόλις τώρα, YMIB είπε

Ναι, λάθος μου να μην το αναφέρω. Επομένως; Μια χαρά δεν τα πήγε το blade runner; Αν βγουν καλές ταινίες, μια χαρά θα πάει ο κόσμος να τις δει.  

Το Blade Runner πατωσε..

38 λεπτά πριν, KilliK είπε

Το Blade Runner πατωσε..

Δεν είχα ιδέα. Όταν είχε βγει, ήμουν Κέρο ακόμα και δεν το είδα. Διάβαζα όμως παντού καλά σχόλια. Δεν μπορώ να φανταστώ για ποιον λόγο δεν πήγε καλά και σίγουρα δεν είναι μόνο το ότι δεν προτιμά το κοινό την ποιοτική διασκέδαση. 

9 λεπτά πριν, KilliK είπε

Δυστυχως o κοσμος στηριζει πλεον μονο το brand, αυτο ειναι το προβλημα. Και γιαυτο εχουμε γεμισει με απειρα sequels.

Γι' αυτό και ο Nolan είναι σε συζητήσεις για την (μεθ)επόμενη ταινία James Bond με πιθανό πρωταγωνιστή τον Tom Hardy. :P 

Σίγουρα τα εγγυημένα λεφτά από τα brands παίζουν μεγάλο ρόλο στο να συνεχίσουν να αρμέγουν τις αγελάδες.

Το είδα και εγώ χθες. Καλό ήταν αλλά με χάλασε λίγο που έδειχνε 3-4 μάχες μαζί και που δεν τους έδειξε μια φορά ενωμένους.

Spoiler

Επίσης αν ο Dr.  Strange  πάγωνε τον χρόνο με το πετράδι τον νικούσανε άνετα. Ή και όταν προσπαθούσαν να του βγάλουν το γάντι άν του καρφώνανε μία στο κεφάλι θα είχε τελειώσει η ταινία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Το είδα και εγώ χθες. Καλό ήταν αλλά με χάλασε λίγο που έδειχνε 3-4 μάχες μαζί και που δεν τους έδειξε μια φορά ενωμένους.

α μπραβο. αυτο μαζι με τον pussified Θανο ηταν που με χαλασε περισσοτερο. ισως το δουμε ομως στην επομενη.

Επεξ/σία από KilliK

8 λεπτά πριν, Silverage είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επίσης αν ο Dr.  Strange  πάγωνε τον χρόνο με το πετράδι τον νικούσανε άνετα. Ή και όταν προσπαθούσαν να του βγάλουν το γάντι άν του καρφώνανε μία στο κεφάλι θα είχε τελειώσει η ταινία. 

αυτο το είχα σκεφτεί και εγώ. Ας έφτιαχνε ο σταρκ μια ελπίδα και να του έκοβε το κεφάλι.🤣🤣 Αλλά έτσι δεν θα είχε το ίδιο  αποτέλεσμα η ταινία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...