Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Speculoos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

τη ms marvel (ή captain marvel πολύ μπέρδεμα αυτός ο χαρακτήρας

Captain Marvel. Παλιά ήταν Ms. Marvel για να μην την μπερδεύουμε με τον Captain Marvel (Mar-Vell) ή τον αντίστοιχο Captain Marvel (τώρα Shazam) της DC.

Πάντως προτιμούσα την πιο "γνωστή" στολή της σαν Ms. Marvel.

ms__marvel_by_artgutierrez-d7uc553.jpg

• Like 2
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, GhostRiderLSOV said:

Hide contents

Οσο ειδαμε SW με τετοια περιβολη, αλλο τοσο θα βλεπαμε και CM :P

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως εμένα 1 σημείο με χάλασε στην όλη ταινία...βάλαμε superheroes με 1 ον που ουσιαστικά έχει τις δυνατότητες θεού...τώρα στο 2ο κάτι θα μπλέξουν...κάτι θα κάνουν...θα βγει η άκρη...

Μετά τι γίνεται ?

Δηλαδή όταν έχουμε 1 τόσο απίστευτα ισχυρό κακό...απλώς μετά όλοι οι "άλλοι" ωχριουν....

Οπότε να υποθέσω μετά το 4ο πάμε για reboot....υποψιάζομαι ότι ο Stan Lee μια που λογικά δεν έχει πολλά ψωμιά μπροστά του...θέλει να κλείσει όλο το concept και μετά τον είδατε τον Παναή (Lee)

Δημοσ.

Ειμαι ο μοναδικος που ταυτιστηκε με τον Thanos; Παραειναι

επιεικης παντως.. Παντα ηθελα με ενα χτυπημα των δαχτυλων μου να κανω το ιδιο, αλλα αντιθετως με τον Thanos, να εξαφανιζα ολο το ανθρωπινο ειδος. Το ελεγα χρονια τωρα, πριν γνωρισω τον Thanos..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η λύση του Dan Brown, πάντως, για το πρόβλημα του υπερπληθυσμού είναι σαφώς προτιμότερη από αυτή του Θάνου.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kirileman είπε

Η λύση του Down Brown, πάντως, για το πρόβλημα του υπερπληθυσμού είναι σαφώς προτιμότερη από αυτή του Θάνου.

ποια ηταν η λυση του;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για καποιον που βαρεθηκε της superhero ταινιες αξιζει τον κοπο να παω να την δω ή να περιμενω τον θειο; Απο τις τελευταιες δεν μου αρεσε καμια αν εξαιρεσεις deadpool. Ουτε με τα προηγουμενα avengers τρελαθηκα να πω την αληθεια. Ουτε θα το σκεφτομουν κανονικα απλα διαβαζω αρκετα καλα πραγματα και λεω να μην χασω την μοναδικη που αξιζει.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Captain Falafel είπε

Για καποιον που βαρεθηκε της superhero ταινιες αξιζει τον κοπο να παω να την δω ή να περιμενω τον θειο; Απο τις τελευταιες δεν μου αρεσε καμια αν εξαιρεσεις deadpool. Ουτε με τα προηγουμενα avengers τρελαθηκα να πω την αληθεια. Ουτε θα το σκεφτομουν κανονικα απλα διαβαζω αρκετα καλα πραγματα και λεω να μην χασω την μοναδικη που αξιζει.

Νομίζω μόλις έδωσες απάντηση στο εαυτό σου buddy ;)

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, elpaso1 said:

Ειμαι ο μοναδικος που ταυτιστηκε με τον Thanos; Παραειναι

Reveal hidden contents

επιεικης παντως.. Παντα ηθελα με ενα χτυπημα των δαχτυλων μου να κανω το ιδιο, αλλα αντιθετως με τον Thanos, να εξαφανιζα ολο το ανθρωπινο ειδος. Το ελεγα χρονια τωρα, πριν γνωρισω τον Thanos..

Αν σκεφτείς τις επιπτώσεις αυτού που έκανε (δηλαδή να σκοτώσει τυχαία το μισό πληθυσμό) αυτό που λες έκανε. Οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, γιατροί, πυρηνικά εργοστάσια κτλπ. Και μιλάμε μόνο για την περιορισμένη (στα πλαίσια της Marvel) ανθρώπινη τεχνολογία. Πιθανότατα αλλού οι επιπτώσεις θα ήταν ακόμα χειρότερες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Captain Marvel. Παλιά ήταν Ms. Marvel για να μην την μπερδεύουμε με τον Captain Marvel (Mar-Vell) ή τον αντίστοιχο Captain Marvel (τώρα Shazam) της DC.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

H αλήθεια είναι ότι επαφή με την Ms Marvel είχα ουσιαστικά μόνο στην όλη ιστορία με την Rogue εκεί στα τέλη 80 αρχές 90 και μετά στο Marvel Ultimate Alliance στο PC. Απο κει κι έπειτα πιο πολύ για eye candy/sex doll την είχα. Αντίπαλο δέος της Power girl ένα πράμα, παίζει "εκεί έξω" να υπάρχουν περισσότερα manips με αυτές τις δύο απ'ότι όλες οι mainstream ηρωίδες των Marvel/DC, με εξαίρεση ίσως τη Wonder Woman (για ειδικούς λόγους που δεν είναι του παρόντος).

Όπως σωστά αναφέρει ο @KilliK μας έγινε woke η Carol Danvers και το παίζει SJ warrior.

1 ώρα πριν, masteripper είπε

Πάντως εμένα 1 σημείο με χάλασε στην όλη ταινία...βάλαμε superheroes με 1 ον που ουσιαστικά έχει τις δυνατότητες θεού...τώρα στο 2ο κάτι θα μπλέξουν...κάτι θα κάνουν...θα βγει η άκρη...

Μετά τι γίνεται ?

Δηλαδή όταν έχουμε 1 τόσο απίστευτα ισχυρό κακό...απλώς μετά όλοι οι "άλλοι" ωχριουν....

Οπότε να υποθέσω μετά το 4ο πάμε για reboot....υποψιάζομαι ότι ο Stan Lee μια που λογικά δεν έχει πολλά ψωμιά μπροστά του...θέλει να κλείσει όλο το concept και μετά τον είδατε τον Παναή (Lee)

Δεν ξέρω αν η ιδέα έχει παίξει σε reddit, 4chan ή οπουδήποτε αλλού αν και το πιθανότερο είναι να υπάρχει αλλά θα μπορούσε αντί του reboot το οποίο θεωρώ το πιθανότερο ή του hiatus για λίγα χρόνια, να γίνει προσπάθεια εισαγωγής των XMen στο σύμπαν των Avengers.

Θα μπορούσε δηλαδή να αξιοποιηθεί το πρόσφατο Avengers vs Xmen arc το οποίο σαν κόμικ ήταν άγευστο, πέρασε και δεν ακούμπησε, αλλά ταιριάζει με το Phoenix saga που θα δούμε σε λίγους μήνες. Άλλη ιστορία αν θυμάμαι καλά είναι από τα 80s το Secret Wars που ίσως προϋποθέτει να δούμε επιτέλους μια νορμάλ ταινία για τους FF. Προσωπικά πάντως θα ήθελα να δω σε ταινία(-ες) κάτι αντίστοιχο του House of M, αλλά πιθανότατα κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Captain Falafel είπε

Το Civil War σου άρεσε; Αν ναι, θα πρότεινα να δεις και το Infinity War.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...