Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, YMIB είπε

Προσωπικά δεν χειροκροτάω, ούτε χειροκρότησα αλλά στη συγκεκριμένη ταινία δεν με χάλασε. Ένιωθα ότι έβλεπα τη συγκεκριμένη ταινία με ανθρώπους που ήξεραν και είχαν δεθεί με τους χαρακτήρες. 

Δεν ξέρω το έχω συνδιασει στο μυαλό μου με live καταστάσεις. Το να χειροκροτας μια ταινία μου φαίνεται μεγάλη μπούρδα. Γενικά το λέω όχι προσωπικά 

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, YMIB είπε

Προσωπικά μια χαρά το βρήκα το pacing και στο Wow και στο Infinity War. Εν τω μεταξύ όσο διάβασα το κομικ, είδα πόσο εκπληκτική δουλειά έχουν κάνει με τις ταινίες γενικά και με τη συγκεκριμένη ταινία. Εκεί τα καρέ εναλλάσσονται σε ό,τι να ναι και όπου να ναι και μιλάνε ορισμένοι για το ρυθμό της ταινίας. Πάλι καλά να λέμε. Στα συν ότι δεν έβαλαν τη Lady Death μέσα στο παιχνίδι, από τα πρώτα καρέ ο Thanos γελοιοποιείται εκλιπαρόντας την προσοχή της, ο ορισμός του μουνόδουλου.

Επίσης: 

Απόκρυψη περιεχομένων

Έξυπνη η αντικατάσταση του Silver Surfer (από την στιγμή που δεν έχει συστηθεί στο mcu ακόμα) από τον Hulk ώστε να ειδοποιήσει τον Dr. Strange για την απειλή του Thanos. 

Επίσης, άψογη στη ταινία η αιχμαλωσία της Nebula από τον Thanos σε σύγκριση με την επιεικώς γελοία απεικόνιση στο comic. 

;;;; μιλας για pacing στα κομιξ;;;;; τα κομιξ δεν εχουν δικο τους ρυθμο, τον ρυθμο τον δινει μονο ο αναγνωστης με τον τροπο που το διαβαζει. ενας απο τους λογους που ως τεχνη διαφερει απο τις υπολοιπες και κυριως απο το σινεμα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

;;;; μιλας για pacing στα κομιξ;;;;; τα κομιξ δεν εχουν δικο τους ρυθμο, τον ρυθμο τον δινει μονο ο αναγνωστης με τον τροπο που το διαβαζει. ενας απο τους λογους που ως τεχνη διαφερει απο τις υπολοιπες και κυριως απο το σινεμα.

Ναι, μιλάω για το ρυθμό της ιστορίας, όχι για το πότε θα θυμηθεί ο αναγνώστης να διαβάσει. Με την ίδια λογική αν βλέπεις ταινία στο pc, μπορείς να την δεις με διαλείμματα. Ο ρυθμός του Infinity War ήταν εξαιρετικός και χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι η ώρα περνούσε νερό χωρίς να το καταλάβεις. Η εναλλαγή σε Γη, διάστημα και διάφορους πλανήτες ήταν αναγκαία, δε γινόταν να δείξει με τις ώρες το ταξίδι μέχρι εκεί. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

μην ασχολεισαι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν παιζει ρολο αν περναει ο χρονος χωρις να το καταλαβεις. και σε ταινια του Αγγελοπουλου μπορει να περασει ετσι ο χρονος, δεν σημαινει οτι ομως ο ρυθμος ηταν γρηγορος. αυτο ειναι εσωτερικο χαρακτηριστικο της καθε ταινιας, και στην περιπτωση του IW ειναι πολυ γρηγορο.

οσο αφορα το κομιξ, στο Infinity Gauntlet φανταζομαι αναφερεσαι, το pacing δεν ηταν γρηγορο. συνεβαιναν διαφορα παραλληλα subplots αλλα η ροη του χρονου ηταν σταθερος. δηλαδη δεν πηρε το γαντι ο Θανος και στο επομενο πλανο τους πολεμουσε ολους. πηρε το γαντι και συζηταγε με το Μεφιστο για την γκομενα του που δεν ενεδιδε ενω οι ηρωες σχεδιαζανε την επιθεση τους.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ... Φαίνεται πως ξεπέρασε το domestic opening weekend του The Force Awakens σύμφωνα με το Box Office Mojo. Καθώς και το worldwide opening weekend του The Fate of the Furious.

Not bad...

Επεξ/σία από FCastor
  • Like 2
Δημοσ.

Ειδα και εγω την ταινια χθες βραδυ σε imax . Πολυ ομορφη εμπειρια. Οπτιακουστικα δεν θα αναφερθω καθολου, ειναι αριστουργημα. Μιλωντας ως ενα ατομο που δεν μεγαλωσε με marvel comics, παρα μονο με οτι παιδικο spiderman κτλπ που εβλεπα στην τηλεοραση απο το ΄90, ειναι σιγουρα η κορυφαια ταινια με υπερηρωες μεχρι τωρα. Εχει οτι περιμενει ενας απο μια τετοια ταινια. Σταθερο ρυθμο, ομορφες μαχες, ωραιες αλληλεπιδρασεις αναμεσα στους ηθοποιους, διακριτικο χιουμορ και λιγες δραματικες στιγμες. Φαινεται οτι την εχουν δουλεψει πολυ, και αξιζουν τις εισπραξεις...ναι οκ, 80% ειναι green screen αλλα εστω και ετσι, η λεπτομερεια φαινεται. 9+/10 απο μενα για ταινια του ειδους, σπευστε στις αιθουσες χωρις ενδοιασμους.

Δημοσ.

Πήγα και εγώ στην πρεμιέρα, ήταν ακριβώς ότι ήθελα να δω 9,9 από εμένα ( μιας και είμαι μεγάλος κριτικός)!!!

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, αν είστε φαν του είδους, να πάτε να την δείτε!!

Δημοσ.

To είδα σήμερα στον Άη-Μάξ τον λουμπαδιάρη (25€ παρακαλώ - Με ήρθε κόλπος όταν έπρεπε να στείλω τα λεφτά :P). 

ΟΚ ήτανε, ωραία εφέ, καλά αστεία και δυστυχώς πολλές περισσότερες cheezy στιγμές από ότι περίμενα. 

Πέρασε η ώρα καλά, σε γενικές γραμμές - εκτός από τα "δράματα" που μας έπρηξαν τα @@.

Το τέλος δεν το περίμενα και όλοι οι γύρω ρωτούσαν εάν τελείωσε εκεί. Ήταν ψιλομάπα να πω την αλήθεια και βεβιασμένο AF για να βγει νέα ταινία.

Τεσπα, δεν ήταν το καλύτερο, αλλά πάνω του μετρίου.

Spoiler

Δηλαδή ρε φίλε, ο τυπάς δεν περίμενε μισό λεφτό για να βγάλουν το γάντι και άρχισε τις μάπες πιο πριν επειδή νευρίασε;

Για πόσο μ@κες μας έχουν;...<_<

Πάντως το είδα το όνειρο, στην επόμενη ταινία θα πούνε ότι ο μάγος τα πρόβλεψε όλα και όλα καλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, FCastor είπε

Χμμ... Φαίνεται πως ξεπέρασε το domestic opening weekend του The Force Awakens σύμφωνα με το Box Office Mojo. Καθώς και το worldwide opening weekend του The Fate of the Furious.

Not bad...

Νομίζω είναι 2ο στο worldwide opening γιατί δεν έχει προβληθεί ακόμα στη Κίνα. Εκεί θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαίου οπότε έχει πιάσει αυτά τα νούμερα χωρίς την Κίνα ακόμα. Λόγω και της επιτυχίας του όλου στοιχήματος (9,1 στις 142.000+ ψήφους στο imdb) είναι δεδομένο ότι θα πιάσει δυσθεώρητα νούμερα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ταινία της Marvel. Ίσως πλησιάσει τα 2 δις του Force Awakens. Σημαντική η ώθηση που πήρε και από την επιτυχία του Black Panther, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερη προσμονή. Βέβαια, τα νούμερα του Μοjo είναι estimated ακόμα.

Επεξ/σία από YMIB
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το ότι θα υπάρχει και δεύτερο μέρος πως το γνωρίζουμε;

Έχει ανακοινωθεί για Μάιο του 2019 χωρίς επίσημο όνομα ακόμα.

Δημοσ.

Εγώ από ότι βλέπω στο link δεν μιλάμε καθόλου για 2ο μέρος.

Απλά για ένα ακόμα επεισόδιο avengers!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...