Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την είδα και εγώ την ταινία. Αντικειμενικά τώρα, η ταινία είναι πολύ καλή. 'Ανετα παίρνει ένα 8,5/10.

Λίγο γρήγορη αλλά λογικό όταν έπρεπε να χωρέσουν ένα σωρό ηθοποιους τόσο γρήγορα. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο να χαθεί πολύ ο παράγοντας συναίσθημα. Επίσης, το τέλος παίχτηκε πολύ γρήγορα δεδομένου η κατάσταση ήταν τύπου "ψεκαστε-σκουπίστε-τελειώστε".

Πέρα από αυτό, όλα τα υπόλοιπα ήταν πάρα πολύ καλά. Ατελείωτη δράση - ωραίες μάχες, ωραία αστεία (δεν με πείραζε που είχε πολλά) και ωραίο σενάριο.

Μου αρεσε που η ταινια ήταν λίγο περισσότερο συγκεντρωμένη γύρω από τον Θάνος.

Κόμικ δεν έχω διαβάσει - και δεν με ενδιαφέρει να μάθω αν αποτελεί πιστή απεικόνιση του κόμικ (σοβαρά, αν η ταινία είναι καλή, who cares?). Την καταευχαριστήθηκα - σούπερ ταινία για σινεμά.

Από τις λίγες ταινίες που θα ξαναδώ στο σινεμά.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επος ηταν η ταινια. Αν και μεγαλης διαρκειας δεν κουρασε στιγμη.

Ειχε αγωνια, ενταση,χιουμορ, δραση φουλ, ξυλικι , τα παντα ολα.

Θα ηθελα τον Thanos να μην εχει δειξει καθολου συναισθηματισμο.

ο μαγος ειχε δει τον μοναδικο τροπο που θα κερδιζαν τη μαχη οπως ειπε, οποτε ηξερε τι εκανε οταν του εδωσε το πετραδι. Τοσοι θανατοι προφανως ηταν ξενερωτοι αλλα περιμενουμε ν αναστηθουν

:P

8/10 

Όσον αφορά το ξυλικι, αν αναλογιστούμε ότι

Spoiler

Στο δεύτερο μέρος θα έχουμε τη πτώση του Thanos, με CM/AW να εμφανίζονται, τότε θα περίμενα στο 1ο μέρος να τους ισοπεδώσει. Κάτι τέτοιο δε συνέβη. 

14 λεπτά πριν, margaritagr είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ελα ρε ολοι τις φαγανε τους πεταγε σα σακια κατω και πεθανανε κιολας, τι παραπανω να τους εκανε

:P Captain Marvel η μια, με AW βοηθησε με λιγο!

Spoiler

Adam Warlock

• Thanks 2

3 ώρες πριν, jpaokx είπε

Το αποτέλεσμα ήταν λίγο να χαθεί πολύ ο παράγοντας συναίσθημα.

Είχα την εντύπωση ότι το συναίσθημα είναι το ζητούμενο στην τέχνη. My bad....

• Like 1

4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Είχα την εντύπωση ότι το συναίσθημα είναι το ζητούμενο στην τέχνη. My bad....

Για μένα λειτούργησε το συναίσθημα, γιατί δεν με κάνεις quote?

Την είδα χθες την ταινία και μπορώ να πω ότι είναι η καλύτερη ταινία με superheros και ναι την θεωρώ καλύτερη και από το dark knigth που το θεωρώ overrated όσο δεν πάει.
Η ώρα περνούσε αρκετά γρήγορα και δεν σε κούραζε σχεδόν καθόλου, με ωραίες σκηνές μάχης, εφέ και αστιακια. Θετικό που τους χώρισαν όλους σε group και παράδοξος λειτούργησαν τα περισσότερα. Επίσης θετικό που δεν έκαναν τον Τhanos εντελώς παλαβό και τον έκαναν να νοιάζεται για κάτι. Επίσης, οι σκηνές που:

Spoiler

o Thanos σκοτώνει την Gamora,o  Spiderman πεθαίνει και που η Scarlet Witch προσπαθεί να σπάσει το infinity stone ξέροντας πως ο Vision θα πεθάνει, ήταν αρκετά συγκινητικές.

Τώρα για το black order, o ρόλος τους στην ταινία δεν ήταν άχρηστος,ούτε και οποίο απαραίτητος,απλός υπήρχαν ώστε να συγκεντρώσει ο Τhanos τα infinity stone όσο το δυνατόν ποιο γρήγορα μπορούσε,και για να τους στέλνει σε μέρη που δεν είναι πολύ επικίνδυνα,για αυτό πήγαν μόνο στη Γη.
  Ο Τ
hanos δεν είναι το δυνατότερο ον στο σύμπαν, ούτε στης ταινίες είναι αλλά ούτε στα comics. Στη ταινίες οι πιο δυνατοί χαρακτήρες είναι: o Odin, o Ego, οι Celestials(τους δείχνει κάποια στιγμή για λίγο σε κάποια ταινία thor,αλλά δεν θυμάμαι σε ποια) και ο  Adam  Worlock(o οποίος λογικά θα είναι στο avengers 4) και μπορεί να ξεχνάω 1-2.
Τώρα, αυτό με την πραγματικότητα και το ρεαλισμό που λέτε δεν το καταλαβαίνω, ταινία που βασίζεται σε
comic είναι. Ούτε το dark knight τηρεί τα παραπάνω,εκτός αν έχετε δει πόλους μισότρελους εκατομμυριούχους να ντύνονται σαν νυχτερίδα και να πλακώνουν χασικλήδες στο ξύλο,ενώ παράλληλα κάνουν περιπολίες στην πόλη με ένα όχημα που είναι σκέτο τανκ...

Στις 4/28/2018 στις 1:41 ΠΜ, YMIB είπε

ΥΓ. Εξαιρετικό το κοινό, ξέσπασε 3-4 φορές σε χειροκροτήματα και μάλιστα όχι στη σκηνή με τη στολή του Ironman που το διαβάσαμε και ως επιχείρημα αξιολόγησης ταινίας αλλά τελος πάντων είπαμε. Εξαιρετική ατμόσφαιρα σε οθόνη και... καθίσματα. Pure fun.

I hate χειροκροτηματα στο σινεμα :huh:

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, bvb7 είπε

I hate χειροκροτηματα στο σινεμα :huh:

Προσωπικά δεν χειροκροτάω, ούτε χειροκρότησα αλλά στη συγκεκριμένη ταινία δεν με χάλασε. Ένιωθα ότι έβλεπα τη συγκεκριμένη ταινία με ανθρώπους που ήξεραν και είχαν δεθεί με τους χαρακτήρες. 

Επεξ/σία από YMIB
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς πήγα στην προβολή των 23.10 και δεν υπήρχαν χειροκροτηματα. Βεβαια γέλια υπήρξαν άφθονα, ακόμα και εγώ που είμαι σοβαρός και τα σιχαίνομαι έσπασα χείλος 2 φορές, χωρίς να γελάσω βέβαια. Η ταινία είναι η καλύτερη που έχω δει στο συγκεκριμένο είδος. Άνετα 9,5/10. Dark night είναι άλλη φάση βέβαια πιο σκοτεινη και διαφορετικό genre αν μπορούσαμε να πούμε. Δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε πιστεύω. Εξάλλου έχω βαθμολογήσει το dark night με 10/10 και άνετα θα το ξαναέβλεπα. Ειδικά το 2ο και 3ο μέρος. Είχα διαβάσει και τα κόμικ, ο Θάνος είναι αρκετά κοντά στα κόμικ σίγουρα και αυτό μου άρεσε. Ο λόγος λίγο πολύ ο ίδιος που τα κάνει όλα αυτά, εξάλλου και στο κόμικ το ίδιο πράγμα γίνεται. Αν και εκεί συμβαίνει στην αρχή, πριν την μάχη. Ευτυχώς είχα δει και το black panther την προηγούμενη γιατί όλα συνδέονται μεταξύ τους, όπως και το thor3.

Επεξ/σία από elpaso1
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...