Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
7 ώρες πριν, KilliK είπε

α, για το retcon απο ελληνα σε σουηδο; τελικα οντως το κανανε;

Όχι, ακολουθεί την ιστορία των προηγουμένων, οπότε συνεχίζει να είναι Σπαρτιάτης (voiced by a new black man :P).

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κακο με τα αστεια εχει παραγινει. Δεν ειναι οτι ειναι ολα αποτυχημενα, αλλα ειναι σαν να μην εχουν μια φυσικη ροη και ειναι σαν να εχει γινει αυτοσκοπος. Σαν να  λενε πριν τα γυρισματα οι σεναριογραφοι "οκ, δεν εχουμε χιουμορ για να γραψουμε 50 αστεια, αλλα θα ειναι 50 anyway"

Ωραιος κακος παντως ο Θανος. 

Spoiler

Εδειξε στο τελος, οτι το τυχαιο 50/50 το εννοουσε, και δεν ειχε καποια προτιμηση για το ποιος θα πεθανει (ο οποιοσδηποτε τυρρανος θα καθαριζε πρωτα οσους του εναντιωθηκαν ή ειναι πιθανο να του εναντιωθουν στο μελλον) . Αυτο δειχνει εμπρακτως, οτι ο ιδιος μεσα του, δεν νιωθει κακος, και οτι ειχε εναν απωτερο στοχο τον οποιο επρεπε να υπηρετησει σε ψυχαναγκαστικο βαθμο παση θυσια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 ώρες πριν, YMIB είπε

Spoiler alert: Ανούσιες σκηνές δράσης σε ταινία pop corn blockbuster. Κλαίω. Μου φτιάξατε τη μέρα. Επόμενο ποστ μέσα στη νύχτα.

Παιδιά, πείτε μας αν ο Thanos πετάει με ελικόπτερο. 

Eπίσης, η χθεσινή μέρα υπολογίζεται στα 45εκ. εισπράξεων για την Marvel ξεπερνώντας τα 27.6 του Age of Ultron.

Βλέπω το έπος έγινε ταινία pop corn blockbuster.

1 ώρα πριν, gas7777 είπε

Όσο για την αποδυνάμωση του Thanos. Γυρνάνε μια ταινία βασισμένη στο comic. Δεν ειναι το comic. Αν ο Thanos έχει ολες αυτές τις δυνάμεις η μάχη με τους εκδικητές δε θα ειχε καμια ουσία. Ο σκοπος ειναι να ειναι πιο δυνατός, αλλά οχι ανικητος.

Δεν αναφέρομαι στο comic.Στις ταινίες ο thanos αναφέρεται σαν το ποιο δυνατό ον σε όλο το σύμπαν.Επίσης μας έχουν δείξει στις ταινίες την τεράστια δύναμη των infinity stones.Ο Thanos+infinity stone(s) θα έπρεπε να είναι πανίσχυρος και στην ταινία του κάνουν πλάκα ακόμα και οι ποιο αδύναμοι υπερήρωες.Έχει δημιουργηθεί hype για την ταινία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Η αίθουσα στο κινηματογράφο ήταν γεμάτη και η μοναδική στιγμή που ενθουσιάστηκε το κοινό ήταν σε μια συγκεκριμένη σκηνή στην αρχή της ταινίας  με τον iron man.

Επεξ/σία από Raptorex
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ο καθενας λεει την αποψη του και ειναι (εως ενα μετρο) σεβαστες.  

ομως... το να μην αρεσει σε καποιους η ταινια, δεν σημαινει οτι ειναι κακη. σε καποιους αλλους αρεσει...ρε αδερφε....!!!  σε οποιον δεν αρεσει, ας μην παει να τη δει..!!   

αλλα βρε παιδια...,  το να θελετε να δειτε SCI-FI, SUPERHERO MOVIE και να ανταποκρινεται και στην "πραγματικοτητα", αυτο με ξεπερναει.....!!!   κι εδω αναρωτιεμαι, καταλαβαινει κανεις την εννοια "φαντασια"...(επιστημονικη φαντασια)......?     σημαινει οτι ο σεναριογραφος, οτι φανταζεται γραφει, και ο σκηνοθετης το επεξεργαζεται και το δημιουργει, παλι με την δικη του φαντασια.  αυτο ειναι και το ωραιο στην φαντασια. να βλεπεις κατι που ΔΕΝ γινεται στην πραγματικοτητα....!!   

αν ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα, θα ηταν ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ και οχι SCI-FI....!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 2
Δημοσ.

Ενα pop corn blockbuster μπορεί να είναι έπος. Δεν το έγραψα για να το μειώσω αλλά γιατί ξέρω τι θα δω και θα το κρίνω ανάλογα. Δεν περιμένω να δω ευρωπαϊκό κινηματογράφο με κοινωνικά μηνύματα. Είναι σα να παω να κρίνω το "120 χτύποι το λεπτό" που αφορά το Aids για τα οπτικά του εφέ και για το αν είχε δράση. Μέχρι στιγμής από όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά, ξέραμε τι θα διαβάσουμε. Έχει βουίξει το ίντερνετ με θετικά σχόλια και έχουμε ορισμένους να προσπαθούν να μας πείσουν ότι εντάξει δεν έγινε και τπτ. Θα ήταν γελοίο να περιμένω απόψε να δω την ταινία που θα μου αλλάξει τη ζωή. Θα την κρίνω ως ταινία του Marvel Universe στον κινηματογράφο. Μέχρι στιγμής οι δήθεν αρνητικές κριτικές είναι μια αναπαραγωγή των σχολίων που γίνονταν εδώ τους τελευταίους μήνες. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Raptorex είπε

ς.Έχει δημιουργηθεί hype για την ταινία που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Ουτως η αλλιως η ταινια δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Ειναι βασισμένη σε ένα κομικ. Οι δυνάμεις του Thanos αλλάζουν κατά τον σεναριογράφο. Αν ακολουθησουμε το κομικ ο Thanos δεν ειναι απλά το πιο δυνατο ον στο συμπαν αλλά ειναι και 1000000 φορές πιο έξυπνο από ολους, άρα θα έπρεπε να δουμε μια φάση που έρχεται, τους λιωνει και φεύγει. Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτο δεν ειναι ταινία και δε τη θέλουμε έτσι.

• Like 3
Δημοσ.

Για μένα η ταινία είναι έπος και είναι από τις καλύτερες ταινίες δράσης που θυμάμαι να έχω δει τα τελευταία χρόνια. Πήγαμε μεικτή παρέα,  από άτομα που ξέρουν όλα τα κόμικς μέχρι άτομα που με τα βίας ξέρουν το spiderman σαν όνομα. Όλοι ήμαστε ενθουσιασμένοι και με αγωνία μέχρι τέλους. Ο πολυλογάς της παρέας (αυτός που μιλάει συνέχεια), δεν ακουγόταν.  Επίσης το τέλος ήταν καταπληκτικό για εμένα.  Πραγματικά κορυφή. Επίσης έχει after credit scene. Tα λέω αυτά σαν DC fan...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, sheik είπε

Έχω να μπω στο forum παρα πολύ καιρό. Μπήκα μόνο να δω αν για ακόμα μια φορά ο killik κάνει το one man troll show του κράζοντας ταινίες χωρίς να τις δει. Over and out.

να ηταν μονο ο κιλλικ καλα θα ητανε

Δημοσ.
51 minutes ago, gas7777 said:

θα έπρεπε να δουμε μια φάση που έρχεται, τους λιωνει και φεύγει.

Δεν διαφωνώ σε αυτό, αλλά όπως και να χει

Spoiler

Αυτό που συνέβη στη τελική μάχη με τον Thor και το axe είναι τεράστιο fail, αν αναλογιστούμε το μέγεθος της δύναμης που δίνει το συμπληρωμένο gauntlet

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ηταν κακη αλλα δεν ηταν και το επος που λενε, εχω διαβασει αρκετες φορες το comic και αφου γνωριζω οτι υπαρχει part 2 θεωρω οτι εχουν κανει σχετικα καλη δουλεια με το χρονο και τους χαρακτηρες που ειχαν να δουλεψουν, μην ξεχνατε οτι μιλαμε και για ταινια. Ο Thanos για εμενα ειναι παρα πολυ καλος αλλα ηθελα περισσοτερα quotes/backstory  κτλπ γιατι πραγματικα νομιζω οτι προσπάθησαν στο character development του απλα δεν επαρκούσε ο χρόνος. 

Με χαλασε λιγο ο χαμος στη wakanda, εκει με ειχε κουράσει ηδη, θα προτιμουσα Thanos one man show στη συνεχεια παρα black order ξανα και τα mindless minions. Επισης καποια αλλα πραγματα δεν μου αρεσαν οπως το power level του cap, βλεπουμε στην αρχη τον Thano να κανει πλακα σε Loki και Hulk και ξαφνικα τον σταματαει ενας ανθρωπος ο οποιος θα επρεπε να ειχε πεθανει instant απο το μπουνιδι παρ'ολα αυτα δεν ειχε ουτε ενα σημαδι wtf ok.. Επισης με το gauntlet και καθε stone που παιρνει υποτιθεται γινεται δυνατοτερος αφου χρησιμοποιει τη δυναμη καθε stone, παρ'ολα αυτα σε καποια σημεια φαινεται πιο αδυναμος απο την αρχη, εκει εκαναν λαθος imo, επρεπε να ξεκινησει απλα ως ενας παρα πολυ δυνατος villain και με καθε stone να γινοταν ολο και πιο δυνατος.

Μαλλον προσπαθησαν να κανουν ενα mix του Thanos quest το οποιο θεωρω οτι το πετυχαν καλουτσικα και στο part 2 να δουμε ελπιζω και cosmic entities εκτος απο adam warlock κτλπ.

Απουσιαζε ο grandmaster που στο comic ειναι απο τα αγαπημενα μου σημεια, θα ηθελα να δω ενα intellect battle οπως και να ειχε αλλα οκ.

Ξεραμε για την απουσια της mistress death αλλα ενα reference η κατι τετοιο δεν θα ηταν ασχημο.

Γενικα η ταινια θα μπορουσε να ειναι καλυτερη θα μπορουσε να ειναι και πολυ χειροτερη, σαν φαν του comic περασα καλα αλλα δεν ειχε καπου το wow factor εκτος απο το τελος. Ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι αν δεν εισαι φαν και δεν εχεις δει τις προηγουμενες ταινιες δεν ξερεις ποιος ειναι ο Thanos δυσκολεύεσαι λίγο να μπεις στο κλιμα ειδικα με το pacing που εχει, κατι που το avengers 1 ειχε καταφερει πολυ καλύτερα imo.

8/10 απο εμενα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, παιδιά, αντιλαμβάνεστε σχετικά με τα pop corn blockbuster ότι κανένας ενήλικος άνθρωπος δε θα τα συγκρίνει ουσιαστικά με πχ ένα ευρωπαϊκό δράμα δωματίου ή ένα ντοκυμαντέρ έτσι? Το επιχείρημα ''είναι περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με υπέρ-ήρωες, τι περιμένετε να δείτε, Παζολίνι?'' είναι εκτός πραγματικότητας και υποδηλώνει επίσης ότι και σκατά να σερβίρει το εκάστοτε στούντιο, ε αφού είναι ''sci fi blockbuster περιπετειάρα'' ε θα τα φάμε και θα πούμε ευχαριστώ ( αν και επίσης, κάλλιστα μπορεί κανείς να βάλει στο ίδιο πιάτο ταινίες όπως το Aliens με το Remains of the Day σαν καλλιτεχνικές αξίες αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα...)...

'Όταν βλέπω Thor Ragnarock (όπου thor ragnarock βασικά βάλτε σχεδόν όλες τις MCU ταινίες) και κάθε 5 λεπτά πετάει μια (μέτρια) σκηνή δράσης για να μην βαρεθεί ο 15χρονος, ε ναι, είναι και ανούσιες και καλλιτεχνικά αχρείαστες και άνευ ουσίας...και το Road Warrior έχει σκηνές δράσης οι οποίες έχουν ουσία και νόημα μέχρι και την τελευταία βίδα κάθε κατεστραμμένου οχήματος...δεν είναι τόσο δύσκολο να διαχωρίσει κανείς μια σπουδαία περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με ουσιαστικό περιεχόμενο από ένα καθαρά corporate product για το σημερινό κοινό των μούλτιμπλεξ ε?

οντοπικ, μέτριο και γώ το βρήκα, είχε τις στιγμές του, είχε μερικούς χαρακτήρες που πήραν παραπάνω χρόνο, καλύτερη σεναριακή αντιμετώπιση και ξεχώρισαν όπως πχ ο Thor, ο Θάνος ήταν επιβλητική φυσιογνωμία και ασχέτως πραγματικού origin κτλ ήταν από τους λίγους -ή ίσως ο μόνος- τρισδιάστατος χαρακτήρας (αν και πάλι η λογική του ήταν meh), είχε μια σκηνή δράσης που μου άρεσε αρκετά και ένα αξιοπρεπές ανοικτό φινάλε, είχε όμως και ένα σωρό χαρακτήρες-κομπάρσους, πολλά ανόητα αστεία, κακό ρυθμό -πραγματικά το editing ηταν επιπέδου trailer σε σημεία-, αρκετή shacky cam σε σκηνές δράσης, πολλά εφέ που μπούκωναν, πολλά πράγματα ταυτόχρονα δοσμένα με τρόπο που θύμιζε fast food και γενικότερα μια πολύ κουραστική και υπέρ-γυαλισμένη δόση ξαναζεσταμένου φαγητού...

γενικά ήταν όλα τα κακά και καλά του μέσου MCU movie x 10 σε μέγεθος, του μέσου όμως, όχι πχ του πρώτου Avengers ή του WS που είναι μακράν οι καλύτερες ταινίες του εν λόγω cinematic universe -και overall πολύ καλές comic book movies... τώρα για το ''έπος'' κτλ, ας πούμε για άλλη μια φορά, μια δεκαετία πριν είχαμε X1-X2, spiderman1-2, batman beging, Dark Knight στο χώρο των comic book movies και τώρα...αυτό τον θόρυβο

επίσης δε θυμάμαι να μετονομάστηκε το εν λόγω εδώ τοπικ σε ''Avengers:Infinity War-Αποθέωση'' (ή δε το βλέπω εγώ στο τίτλο) οπότε υποθέτω όλες οι γνώμες είναι δεκτές ε?

αυτά

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι καλά που σε όλη αυτή τη σειρά, είδαμε και δυο καλές ταινίες, το Avengers (η αγαπημένη μου) και το Winter Soldier. Στις οποίες δεν θυμάμαι να υπήρχε κατάχρηση τραβηγμένων από τα μαλλιά αστείων. Φυσικά, το The Last Jedi Parody δεν το φτάνει καμιά.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, cabdik είπε

ο καθενας λεει την αποψη του και ειναι (εως ενα μετρο) σεβαστες.  

ομως... το να μην αρεσει σε καποιους η ταινια, δεν σημαινει οτι ειναι κακη. σε καποιους αλλους αρεσει...ρε αδερφε....!!!  σε οποιον δεν αρεσει, ας μην παει να τη δει..!!   

αλλα βρε παιδια...,  το να θελετε να δειτε SCI-FI, SUPERHERO MOVIE και να ανταποκρινεται και στην "πραγματικοτητα", αυτο με ξεπερναει.....!!!   κι εδω αναρωτιεμαι, καταλαβαινει κανεις την εννοια "φαντασια"...(επιστημονικη φαντασια)......?     σημαινει οτι ο σεναριογραφος, οτι θελει και φανταζεται γραφει, και ο σκηνοθετης το επεξεργαζεται και το δημιουργει, παλι με την δικη του φαντασια.  αυτο ειναι και το ωραιο στην φαντασια. να βλεπεις κατι που ΔΕΝ γινεται στην πραγματικοτητα....!!   

αν ανταποκρινοταν στην πραγματικοτητα, θα ηταν ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ και οχι SCI-FI....!!!! 

2 ώρες πριν, gas7777 είπε

Ουτως η αλλιως η ταινια δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα. Ειναι βασισμένη σε ένα κομικ. Οι δυνάμεις του Thanos αλλάζουν κατά τον σεναριογράφο. Αν ακολουθησουμε το κομικ ο Thanos δεν ειναι απλά το πιο δυνατο ον στο συμπαν αλλά ειναι και 1000000 φορές πιο έξυπνο από ολους, άρα θα έπρεπε να δουμε μια φάση που έρχεται, τους λιωνει και φεύγει. Αντιλαμβάνεσαι οτι αυτο δεν ειναι ταινία και δε τη θέλουμε έτσι.

Δεν μου άρεσε η ταινία και έγραψα τους λόγους.Δεν θα συνέχιζα τα σχόλια για την ταινία αλλά στην γνώμη μου για ταινία που πλήρωσα εισιτήριο για να δω στο κινηματογράφο είχα ψευτοειρωνικό σχόλιο.Ακόμα και με τα χαλαρά κριτήρια των superhero movies ή ταινία ήταν αρκετά κατώτερη των προσδοκιών και του hype που είχε δημιουργηθεί.

Ξεχάστε τα comic,τι γνωρίζουμε για το thanos από τις ταινίες και μόνο.Από τους guardians of the galaxy 1 ξέρουμε ότι είναι το ποιο δυνατό ον σε όλο το σύμπαν χωρίς καν infinity stone και από τις υπόλοιπες ταινίες ότι είναι ο evil mastermind που κινεί τα νήματα πίσω από τα παρασκήνια.Δεν είπα να έρχεται να τους λιώνει και να φεύγει αλλά στην ταινία παρουσιάζεται σαν villain επιπέδου ultron και όχι σαν το mega villain που άφηναν οι προηγούμενες ταινίες να εννοηθεί ότι είναι.Περίμενα το thanos να είναι κοντά στη πραγματικότητα γιατί έτσι μας τον είχαν παρουσιάσει στις προηγούμενες ταινίες.Απογοητεύθηκα επίσης από τους henchmen του thanos,αδιάφοροι χαρακτήρες μπήκαν στην ταινία  απλά για να γεμίσουν τις σκηνές δράσης όταν ο thanos ήταν αλλού.Όπως προανέφερα η μοναδική σκηνή δράσης που ενθουσιάστηκε το κοινό στην αίθουσα ήταν όταν ο

Spoiler

o tony έβαλε τη νανοστολή.         (Ταλεντάρα ο Robert κάνει τους υπόλοιπους ηθοποιούς να φαίνονται παλτά)

Το κακό pacing της ταινίας είναι μια πραγματικότητα όταν  βάζεις 30 χαρακτήρες σε μια δίωρη ταινία.Επίσης το κακό χιούμορ στην ταινία δηλαδή με το ζόρι να βάλουνε αστεία στην ταινία ακόμα και σε άκυρες στιγμές.

Spoiler

drux :τρώω στραγάλια και είμαι αόρατος (μια άκυρη σκηνή που μου έχει μείνει)

Επεξ/σία από Raptorex
Δημοσ.
1 hour ago, Raptorex said:
Spoiler

drux :τρώω στραγάλια και είμαι αόρατος (μια άκυρη σκηνή που μου έχει μείνει)

Αυτό δυστυχώς έγινε στη λογική που γραφω πιο πίσω, ότι πετάμε αστειάκι κάθε φορά που βαραίνει το κλίμα. Οι σκηνές π.χ. με τον SM δεν με πείραξαν, είναι η φύση του χαρακτήρα τέτοια, τα αστεία του μου έβγαζαν μια φυσικότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...