Speculoos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Στη σελίδα του Infintiy war στη wikipedia γίνεται ο κακός χαμός, το plot ανεβοκατεβαίνει γιατί θεωρείται spoiler source από κάποιους καμένους.
tritonas00 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 εβαλα κουστουμι, πηρα το κομπολοι και παω να παρω την κοπελα (κλωτσηδον) για προβολη γεια 1
Nate Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, ThReSh είπε Το κουνέλι τι εννοεί; Τα άλλα τα κατάλαβα. 2 ώρες πριν, aekoupoli είπε Παντως το trailer ειχε πολλα ψεμματα μεσα.Λογικα για να μην φανουν spoilers Το πρώτο trailer που είδα εγώ το έπιανε πάντως το "πνεύμα". Δεν ήταν ότι πέταγε άκυρες στιγμές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 19 minutes ago, Nate said: Το κουνέλι τι εννοεί; Τα άλλα τα κατάλαβα. Για να κατάλαβες τα άλλα σημαίνει ότι έχεις δει την ταινία, άρα θα έπρεπε να έχεις καταλάβει και το κουνέλι... 1
Nate Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Για να κατάλαβες τα άλλα σημαίνει ότι έχεις δει την ταινία, άρα θα έπρεπε να έχεις καταλάβει και το κουνέλι... Ώπα, ναι, μου ήρθε τώρα. Spoiler Ο Thor που αποκαλούσε rabbit τον Rocket. Μ' αρέσει που αυτό γίνεται πολλές φορές και όχι μόνο μία και δεν μου ερχόταν. 1
Metaksas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω αν και το δα, δεν επιασα αυτο με το naruto! εκτος και αν... Spoiler εννοει την σκηνη με Dr Strange! Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Metaksas
Nate Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Metaksas είπε εγω αν και το δα, δεν επιασα αυτο με το naruto! εκτος και αν... Απόκρυψη περιεχομένων εννοει την σκηνη με Dr Strange! Αυτό εννοεί. Εκεί που Spoiler πολλαπλασιάζεται. Εγώ όταν την είδα πάντως μου ήρθε στο μυαλό το double team του Greninja από τα pokemon.
SPANK Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μόλις γύρισα απο cinema και ειμαι ενθουσιασμένος και γεμάτος ερωτήσεις όμως γιατι δεν έχω ασχοληθεί με τα comic οποτε δεν έχω και εικόνα , η ταινία αν και μεγάλη δεν με κούρασε καθόλου ανυπομονούσα βασικά να δώ τι θα γίνει στο τέλος Spoiler Απο εκει και πέρα όμως οι ερωτήσεις που έχω ειναι οκ ψόφησαν οσοι ψόφησαν αλλα γιατι οι συγκεκριμένοι και όχι όλοι ..... επίσης στο part 2 με κάποιον τρόπο φαντάζομαι πρέπει να τους αναστήσουν ίσως να ειναι σε κάποιο αλλο reality ? 1
overpower Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, overpower είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πολυ πιθανον η επομενη ταινια θα ειναι ηδη πισω στον χρονο ολοι οι ωρες (ή καποιοι απο αυτους τελος παντων). Εχουν γινει leak φωτο με πχ cap με την 1η στολη. Καπως ετσι θα μπει και η captain marvel μεσα (αφοι η ταινια της ειναι στα 90s) 22 λεπτά πριν, SPANK είπε Μόλις γύρισα απο cinema και ειμαι ενθουσιασμένος και γεμάτος ερωτήσεις όμως γιατι δεν έχω ασχοληθεί με τα comic οποτε δεν έχω και εικόνα , η ταινία αν και μεγάλη δεν με κούρασε καθόλου ανυπομονούσα βασικά να δώ τι θα γίνει στο τέλος Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Απο εκει και πέρα όμως οι ερωτήσεις που έχω ειναι οκ ψόφησαν οσοι ψόφησαν αλλα γιατι οι συγκεκριμένοι και όχι όλοι ..... επίσης στο part 2 με κάποιον τρόπο φαντάζομαι πρέπει να τους αναστήσουν ίσως να ειναι σε κάποιο αλλο reality ?
Mikeasdf Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Στο τελος αν καταλαβα καλα ο Θανουλης Γυρισε το χρονο πισω και τους αφανισε ολους ή λαθος καταλαβα?
kirileman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 10 λεπτά πριν, tritonas00 είπε WTF Τελειώσαν τα κοκ πορν;
coffeex Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, tritonas00 είπε WTF Για πες και για εμάς που θα την δούμε αύριο.. Τα σπάει ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα