kirileman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Το χτύπαγα τώρα, αλλά θέλει να το δει και η γυναίκα (γμτ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, kirileman είπε Το χτύπαγα τώρα, αλλά θέλει να το δει και η γυναίκα (γμτ). Δεν βλέπω ενδιαφέρον... κρίμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Supes Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Και να σας σποιλαρω δεν θα το πιστέψετε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μολις γυρισα.Παρα πολυ καλη.Αν και 2,5 ωρες δεν κουρασε καθολου.Για το ποτε περασε η ωρα κανεις δεν καταλαβε. Παντως μπραβο στην marvel-disney που καταφεραν τοσα χρονια και με τοσες ταινιες να φτασουμε σε αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 ΕΠΟΣ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Και εγώ αρκετα ευχαριστημένος απο αυτο που ειδα.. Αντε να δουμε τι θα δουμε και στο 2ο.. (Σε ενα χρόνο θα βγει;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2019, ίδια χρονιά με Καπτεν Μάρβελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω, δεν τρελάθηκα... Από τη μία πέρασαν γρήγορα οι 2+ ώρες, άνετα την έκαναν 3 ώρες, από την άλλη όλο το στήσιμο/σκηνές της ταινίας ήταν "περάστε σκουπίστε τελειώσατε". Βιαστικός, με την κακή έννοια, ρυθμός. Ακόμα κι οι διάλογοι μου φάνηκαν μικροί σε διάρκεια για να προλάβουν να χωρέσουν στην ταινία. Πάλι αρκετά "αστεία". Tουλάχιστον είχε αρκετό screen time o Thanos, άνετα θα έλεγα ότι ήταν αυτός ο πρωταγωνιστής... Έχει σκηνή στο τέλος τέλος. ΟΛΑ τα spoilers του reddit έπεσαν μέσα 100%. Ναι το "γιατί τα κάνει όλα" ο Thanos, επιβεβαιώθηκε, τέρμα ηλίθιος/loophole λόγος. Χίλιες φορές να τα έκανε όλα για μια "γκόμενα". Αν δεν κράξει ο Killik θα απογοητευτώ... Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από ThReSh 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου άρεσε πολύ η ταινία ειδικά το φινάλε που έμεινε όλο το σινεμά κάγκελο Ωραίος ο thanos όπου χρειάστηκε σκληρός άλλες φορές πιο συναισθηματικός,αν και ο λόγος που τα κάνει όλα αυτά είναι ψιλοfail(όχι οτι στο κόμικ το λες σοβαρό λόγο αλλά τεσπα ) ,σίγουρα όμως είναι ο πιο ωραίος villain στο mcu. Πολύ μεγάλη διάρκεια λόγω του μεγάλου καστ αλλά και πάλι η ταινία πέρασε νερό και φάνηκε και λίγο βιαστική σε μερικά σημεία. Τα αστεία και πάλι ήταν εδώ αλλά πάλι καλά δεν κατέστρεψαν την όλη φάση ωστε να γίνει η ταινία κωμική. Πιθανότατα να την έβαζα στην κορυφή των ταινιών της marvel. Τώρα αν οι φαν του κόμικ μείνουν ευχαριστημένοι δεν ξέρω. Όσο για το post credit scene αν δεν κάνω λάθος είναι το σήμα της captain marvel που βγαίνει και η ταινία της του χρόνου Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από W0zzAp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρω, δεν τρελάθηκα... Από τη μία πέρασαν γρήγορα οι 2+ ώρες, άνετα την έκαναν 3 ώρες, από την άλλη όλο το στήσιμο/σκηνές της ταινίας ήταν "περάστε σκουπίστε τελειώσατε". Βιαστικός, με την κακή έννοια, ρυθμός. Ακόμα κι οι διάλογοι μου φάνηκαν μικροί σε διάρκεια για να προλάβουν να χωρέσουν στην ταινία. Πάλι αρκετά "αστεία". Tουλάχιστον είχε αρκετό screen time o Thanos, άνετα θα έλεγα ότι ήταν αυτός ο πρωταγωνιστής... Έχει σκηνή στο τέλος τέλος. Απόκρυψη περιεχομένων ΟΛΑ τα spoilers του reddit έπεσαν μέσα 100%. Ναι το "γιατί τα κάνει όλα" ο Thanos, επιβεβαιώθηκε, τέρμα ηλίθιος/loophole λόγος. Χίλιες φορές να τα έκανε όλα για μια "γκόμενα". Αν δεν κράξει ο Killik θα απογοητευτώ... απο βδομαδα οταν την δω. παντως περιμενα τις αντιδρασεις αυτων που την ειδαν πιο ενθουσιωδεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Οταν οι ταινιες της marvel(αντε βαλε μεσα και dc)βγαινουν κατα δεκαδες μαζι με τα sequel και τα reboot τους και οταν το οπτικο επιπεδο εχει ανεβει τοσο πολυ στον χωρο του video gaming,ειναι παρα πολυ σπανιο πλεον(σχεδον αδυνατο που λεμε)να υπαρχει το wow factor στο cinema για να δεις τον κοσμο να ουρλιαζει απο χαρα σε τετοιες ταινιες. Καλως ή κακως υπαρχει τεραστιος κορεσμος στον κινηματογραφο στο κομματι των ταινιων με υπερ ηρωες(που πλεον μεχρι και πολλες σειρες βλεπουμε με αυτους τα τελευταια χρονια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε ,ειναι παρα πολυ σπανιο πλεον(σχεδον αδυνατο που λεμε)να υπαρχει το wow factor στο cinema για να δεις τον κοσμο να ουρλιαζει απο χαρα σε τετοιες ταινιες. Για μένα το κατάφερε 3 φορές, μια στην πρώτη εμφάνιση της στολής του Ironman, και τις δύο φορές που ακούστηκε το Avengers Theme μια με Captain και μια με Thor προς το τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 ερχεσαι στα λογια του Cameron. υπαρχει κορεσμος στο wow factor με τις υπερωικες ταινιες να εχουν κουρασει, αφου την ιδια συνταγη ακολουθουν ολες. χρεαιζομαστε φρεσκες ιδεες, καινουργια concepts, νεα ταλεντα. ακομη και το ιδιο το superhero genre χρειαζεται μια τονωτικη ενεση, πχ ενα r-rated The Authority. αλλα δεν προκειται να αλλαξει τιποτα απο ολα αυτα. θα τρωμε τις ιδιες ταινιες για τα επομενα 50 χρονια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Την είδα και εγώ. Γενικά μου άρεσε περισσότερο από το civil war (που το θεωρούσα την καλύτερη ταινία του MCU). Θετικά: Η ταινία κυλάει πολύ καλά και δεν κουράζει η διάρκεια. Δείξανε την διαφορά στα power levels. Η φωτογραφία είναι πολύ καλύτερη από την φωτογραφία των υπόλοιπων ταινιών του MCU. Κάποιοι χαρακτήρες έβγαζαν συναίσθημα κάποιες φορές. Ο Thanos είχε μια φιλοσοφία από πίσω. Αρνητικά: Τα αρνητικά θα τα πω σε spoiler γιατί πρέπει να γίνω πιο συγκεκριμένος. Δεν είναι πάντως πολύ σημαντικά αρνητικά, αλλά εννοείται τα ανοίγετε αφού έχετε δει την ταινία. Spoiler Μου την σπάει που κάνουν τον Captain America να έχει δύναμη σαν Spider-Man ας πούμε. Μιλάω για την σκηνή που τα βάζει λίγο με τον Thanos. Δεν είδαμε συνεργασίες ηρώων στην μάχη όπως στο civil war. Είδαμε πιο πολύ Guardians of the Galaxy από όσο θα 'θελα, αλλά μπορεί στο επόμενο να διορθωθεί αυτό. Το MCU θα μπορούσε να επωφεληθεί πολύ από κάποιες πιο βίαιες σκηνές. Δεν λέω να γίνουν οι ταινίες R-rated, αλλά ας πούμε ο θάνατος της Gamora δεν ήταν αρκετά σκληρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YMIB Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι αύριο βράδυ. Από τις κριτικές έχω καταλάβει ότι θα μου αρέσει και για να πω την αλήθεια φοβόμουν ότι θα έβγαινε κάπως ανολοκλήρωτο αλλά τελικά μια χαρά. Το πλέον ευχάριστο είναι ότι θα δώσει τα λεφτά του ο Killik έστω από βδομάδα για να έχουμε να σχολιάσουμε κάτι επί της ουσίας και να μην έχουμε το ίδιο φαινόμενο όπως στο τοπικ για το Dunkirk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα