Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαινεται πορωση παντως.

Δεν με νοιαζει αν ο Θανος μας βγει και Μικρουτσικος.

Να βλεπω ξυλικι θελω και να γινεται χαμος.Στην αναγκη ας βαλουν και τα στρουμφακια να παλεψουν αρκει να γινει χαμος!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tritonas00 είπε

So much potential for humour, and the @Russo_Brothers milked it for every penny.

Κλειδωστε το thread ρε θα πεθανω δε μπορω

thanos_death.jpg?itok=8SNGoknz

Ονειρο ητανε και παει...

υπαρχει η περιπτωση να ξεκιναει με χιουμορ η ταινια, αλλα οσο προχωραει θα γινεται σκοτεινοτερη καθως θα αυξανονται τα stakes με τον Θανο.

αν συμβει αυτο δεν υπαρχει προβλημα. αλλα φοβαμαι οτι μπορει να μην συμβει μεχρι την τελικη μεγαλη μαχη, οποτε τουλαχιστον η μιση ταινια θα ειναι κωμωδια.

και το λεω αυτο γιατι στο AOU που επιχειρησαν κατι παρομοιο, οι φανς απογοητευτηκαν και την βρηκαν κακη. οχι οτι εφταιγε αυτο αλλα σιγουρα θα εχουν εναν καλο λογο να μην το επαναλαμβουν και να διατηρησουν τον τονο του IW oσο πιο αναλαφρο γινεται. δεν το εχω δει το Ragnarok, αλλα και εκει δεν εχουμε το "τελος" του κοσμου; και η ταιναι απο οτι διαβασα ηταν καθαρη κωμωδια.

εμεις οι φανς που περιμενουμε κατι παραπανω απο μια μεταφορα ενος επου οπως του Infinity Gauntlet,  μαλλον θα απογοητευουμε απο οτι φαινεται...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, KilliK είπε

δεν το εχω δει το Ragnarok, αλλα και εκει δεν εχουμε το "τελος" του κοσμου; και η ταιναι απο οτι διαβασα ηταν καθαρη κωμωδια.

Ψέματα σου είπαν μαν, είναι πολύ πιo dark και σοβαρό απ' όσο νομίζεις.

NOT

:P

Δημοσ.

Νομίζω μετά την πρεμιέρα, αφού τελειώσει η αναμονή η ζωή του τρίτωνα δεν θα έχει νόημα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Ναι αλλά αν είναι απογοητευτική η ταινία;

ε, δεν θα ειναι και snyder φαση, ειπαμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κλείσω σήμερα εισιτήρια. Το θέμα είναι odeon η village ; Και σε ποια αίθουσα; Dolby atmos δεν θέλω θα με πιάσει το κεφάλι μου μάλλον.  

Στα Village βλέπω ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για να κλείσω από τώρα εισιτήρια. Γιατί; 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ισχυουν τα spoilers θα φριξει το γατι

Επεξ/σία από tritonas00
Δημοσ.
29 minutes ago, tritonas00 said:

Αν ισχυουν τα spoilers θα φριξει το γατι

Ανοιγετε με δικη σας ευθυνη

Spoiler
Spoiler

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...