Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο Thanos απορει και μονο που τολμαει να προσπαθησει να τον σταματησει

μη γελας ThReSh ειναι σοβαρα τα πραματα, μη γελας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μονο εγω δεν εχω εντυπωσιαστει με οτι εχω δει μεχρι τωρα;

ο Thanos ειναι τελειως underpowered σε σημειο που ο Καπ να μπλοκαρει την γροθια του, η Death Squad ειναι αδιαφορη, φαινεται οτι θα εχουμε μονο δυο μεγαλες μαχες (Wakanda και ο κοκκινος πλανητης), δεν υπαρχει Mistress Death και Warlock, επομενως το κινητρο του ειναι απλα να εξαφανισει το μισο συμπαν, ενω το main focus θα ειναι το daddy issue αναμεσα σε Gamora και Τhanos oπως φαινεται και απο το origin flashback της. φανταζομαι θα ειναι και αυτη υπευθυνη για την ηττα του, και οχι η Nebula οπως ηταν στα κομιξ.

ενταξει, η ταινια θα ειναι διασκεδαστικη, αλλα ως μεγαλος φαν του χαρακτηρα περιμενα κατι παραπανω.

39 λεπτά πριν, tritonas00 είπε

Ο Thanos απορει και μονο που τολμαει να προσπαθησει να τον σταματησει

μη γελας ThReSh ειναι σοβαρα τα πραματα, μη γελας

δεν απορει γιατι τολμαει, απορει γιατι καταφερε να τον σταματησει. ειναι τελειως underpowered εδω.

Επεξ/σία από KilliK
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε νομιζω να ειναι σε θεση ο Cap να σταματησει τον Thano, δεν μπορει να τον εχουν κανει τοσο underpowered

πιστευω οτι ειναι σε φαση "τι κανει αυτος ο βλαξ"

Επεξ/σία από tritonas00

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι σίγουρος πόσο underpowered τον έχουν όταν στο trailer έχει ψιλοχοντροσαπίσει τον Thor (ο οποίος Thor κρίνοντας από την τελευταία ταινία έχει γίνει powered up κάπως). Νομίζω ότι η σκηνή με τον Captain America είναι για να παραλληλίσει τη σκηνή από τα comics όπου ο Thanos βρίσκει ενδιαφέρον που ο Cap του αντιστέκεται, όσο προβλέψιμο και να είναι το αποτέλεσμα μιας μάχης μεταξύ τους.

https://io9.gizmodo.com/everything-we-learned-about-the-avengers-fight-against-1823834309

Επίσης, θέλω την παρακάτω σκηνή...

917.jpg

Επεξ/σία από FCastor

10 ώρες πριν, ThReSh είπε

Τι λες τώρα...

Μακαρι να ισχυει γιατι περα απο αυτο δεν βρισκω κατι αλλο που να αναφερει αν θα ειναι rated r η οποιοδηποτε αλλο rated.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...