postfire Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, tritonas00 είπε μαμαει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 That "snap of his fingers" line.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 https://video.twimg.com/tweet_video/DYacrxaWkAA481z.mp4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Η τελευταία σκηνή Spoiler Που ο Καπ, στοπαρει το χέρι του Thanos Στέκει απ' τα κόμιξ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Ο Thanos απορει και μονο που τολμαει να προσπαθησει να τον σταματησει μη γελας ThReSh ειναι σοβαρα τα πραματα, μη γελας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Νομιζω ειδαμε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) μονο εγω δεν εχω εντυπωσιαστει με οτι εχω δει μεχρι τωρα; ο Thanos ειναι τελειως underpowered σε σημειο που ο Καπ να μπλοκαρει την γροθια του, η Death Squad ειναι αδιαφορη, φαινεται οτι θα εχουμε μονο δυο μεγαλες μαχες (Wakanda και ο κοκκινος πλανητης), δεν υπαρχει Mistress Death και Warlock, επομενως το κινητρο του ειναι απλα να εξαφανισει το μισο συμπαν, ενω το main focus θα ειναι το daddy issue αναμεσα σε Gamora και Τhanos oπως φαινεται και απο το origin flashback της. φανταζομαι θα ειναι και αυτη υπευθυνη για την ηττα του, και οχι η Nebula οπως ηταν στα κομιξ. ενταξει, η ταινια θα ειναι διασκεδαστικη, αλλα ως μεγαλος φαν του χαρακτηρα περιμενα κατι παραπανω. 39 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Ο Thanos απορει και μονο που τολμαει να προσπαθησει να τον σταματησει μη γελας ThReSh ειναι σοβαρα τα πραματα, μη γελας δεν απορει γιατι τολμαει, απορει γιατι καταφερε να τον σταματησει. ειναι τελειως underpowered εδω. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) δε νομιζω να ειναι σε θεση ο Cap να σταματησει τον Thano, δεν μπορει να τον εχουν κανει τοσο underpowered πιστευω οτι ειναι σε φαση "τι κανει αυτος ο βλαξ" Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 πιστευω και εγω οτι οντως τον κανουν underpower, για να γινει σιγα σιγα op και να μας προιδεασει για την επομενη ταινια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι σίγουρος πόσο underpowered τον έχουν όταν στο trailer έχει ψιλοχοντροσαπίσει τον Thor (ο οποίος Thor κρίνοντας από την τελευταία ταινία έχει γίνει powered up κάπως). Νομίζω ότι η σκηνή με τον Captain America είναι για να παραλληλίσει τη σκηνή από τα comics όπου ο Thanos βρίσκει ενδιαφέρον που ο Cap του αντιστέκεται, όσο προβλέψιμο και να είναι το αποτέλεσμα μιας μάχης μεταξύ τους. https://io9.gizmodo.com/everything-we-learned-about-the-avengers-fight-against-1823834309 Επίσης, θέλω την παρακάτω σκηνή... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από FCastor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 O Strange είναι λες και ξεπεταχτηκε απ' το κόμικ.. Πολύ περισσότερο απ' την δική του ταινία.. Στην σκηνή με τον Spider-Man ειδικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, ThReSh είπε Τι λες τώρα... Μακαρι να ισχυει γιατι περα απο αυτο δεν βρισκω κατι αλλο που να αναφερει αν θα ειναι rated r η οποιοδηποτε αλλο rated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα