KilliK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 λογικο με τοσους χαρακτηρες. μενει μονο να ειναι επος και για οχι μια ακομη μετριοτητα της and dont f..k up Thanos, Marvel. Αναφορά σε κείμενο Baby Wolverine? Squirrel Girl 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 E ρε και να βλέπαμε Squirrel Girl cameo.
KilliK Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 βγαινει μια βδομαδα πιο νωρις. διαβαστε ολο το τουητ: 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι σε μας είναι 26 Απριλίου, αλλά το έγραφε στο IMDB νομίζω μέρες πριν το Tweet του Downey Jr... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από ThReSh
Πέτρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μακάρι να βγω λάθος, αλλά με βάση τις σούπες "Civil War" και "Apocalypse" (οk, άλλα studio-franchise-δικαιώματα), πολύ φοβάμαι πως στην καλύτερη θα είναι μετριότητα.
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μεγαλη αυτοπεποιθηση βλεπω απο πλευρας marvel, μονο ενα trailer, λιγο footage, ελαχιστο promotion, πολυ σιγουρια για την ταινια... Αλλα ok αν ο ανταγωνισμος ειναι το JL ... Το καλο που σας θελω russos, τον Thanos και τα ματια σας SUPREME Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2018 από tritonas00 1
KilliK Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, Πέτρος είπε Μακάρι να βγω λάθος, αλλά με βάση τις σούπες "Civil War" και "Apocalypse" (οk, άλλα studio-franchise-δικαιώματα), πολύ φοβάμαι πως στην καλύτερη θα είναι μετριότητα. και εγω αυτο φοβαμαι. οι περισσοτερες MCU ταινιες ειναι μετριοτατες και τις ξεχνας αμεσως. ενω μεχρι τωρα το footage που εχουμε δει δεν το λες και καθηλωτικο. 27 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Μεγαλη αυτοπεποιθηση βλεπω απο πλευρας marvel, μονο ενα trailer, λιγο footage, ελαχιστο promotion, πολυ σιγουρια για την ταινια... Αλλα ok αν ο ανταγωνισμος ειναι το JL ... Το καλο που σας θελω russos, τον Thanos και τα ματια σας SUPREME tread carefully
Xero1991 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Πάντως από εδώ και από εκεί, (π.χ στο Black Panther) που μιλάμε για cinema/marvel, το hype που υπάρχει από όλους δεν περιγράφεται. Δηλαδή και πατάτα να αποδειχθεί, νομίζω η αυτοπεποίθηση που έχει η Marvel είναι "δικαιολογημένη" .
Anorymous Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, tritonas00 είπε λογω Thanos... Στο τελος του guardians ειπα οπα εδω ειμαστε μετα το τρειλερ του infinity wars και ετσι οπως τον καταντησαν ξενερωσα
KilliK Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) κραταω χαμηλο καλαθι για τον Θανο. μεχρι τωρα σχεδον ολοι οι κακοι της Marvel ηταν για τα πανηγυρια. ασε που κατι μου λεει θα τον δουμε σε ενεργη δραση στην τριτη πραξη μονο, για να τελειωσει η ταινια με cliffhanger αφου ολοκληρωσε το γαντι. μην ξενερωσουμε μαζι του φοβαμαι. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από KilliK
tritonas00 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, KilliK είπε ασε που κατι μου λεει θα τον δουμε σε ενεργη δραση στην τριτη πραξη μονο, για να τελειωσει η ταινια με cliffhanger αφου ολοκληρωσε το γαντι. So, within the first five minutes of Infinity War people will understand why Thanos is the biggest and baddest villain in the history of the Marvel Cinematic Universe. Ο Feige το πε, τι να σου πω δεν ξερω
Fronimitis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Προφανως οσοι λετε οτι καποιες προηγουμενες Marvel ταινιες ηταν μετριοτατες φανταζομαι το λετε γιατι εχετε διαβασει τα κομικς. Ολοι οι υπολοιποι που δεν ειχαμε ιδεα ποιος ηταν ο black panther ή ο Thor ή η Χελα κτλ. τις καραπολαυσαμε! Ακρως απολαυστικες και σπιτι μου την καθεμια απο αυτες τις εχω απολαυσει απο 3-4 φορες την καθεμια. Ωραιο στορυ,πολυ καλα CGI,και καθολου κουραστικα.Ωραιο μοιρασμα των ρολων ακομα κι αν ειναι μαζεμενοι 10 σουπερηρωες και ατελειωτη δραση! Περιμενω πως και πως και το Infinity War. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από Fronimitis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα