{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Κάτι μου λέει ότι θα είναι 3 stones στην γη, και το Soul Stone που δεν έχουν δείξει ποτε θα είναι στην Wakanda. Το Power Stone να φανταστώ το παίρνει στο τελευταίο Thor έτσι?!
gpgalanis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Αυτό το σκέφτηκα αλλά προφανώς μπορεί εξαρχής να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Θα μου πεις βέβαια εδώ δεν το έκανε για να σώσει την Αρχαία. Τεσπα.
tritonas00 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2017 Οσο εχει το Stone.. Για ποσο θα το χει ομως.. 1
tritonas00 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 https://youtube.com/watch?v=BGhOCXGkQao 4
KilliK Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2017 με Snyder, Goyer και Nolan που βαλανε να στησουν το DCEU, καλα να παθουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ένας χαμούλης με την Fox, από ότι φαίνεται θα πέσει εξαγορά από την Disney, οπότε γυρνάνε τα δικαιώματα των X-men πίσω στη Marvel... 1
Speculoos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι και τον Hugh Jackman ρωτήσανε σε συνέντευξη αν θα ξαναέπαιζε τον Wolverine σε ταινία Avengers. Η πιθανή εξαγορά λογικά θα σημαίνει reboot του X-Men franchise λίγο πριν βγει το Dark phoenix saga για το οποίο έχω την υποψία ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα βατόμουρα στην ιστορία των superhero movies.
AtiX Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μέχρι και τον Hugh Jackman ρωτήσανε σε συνέντευξη αν θα ξαναέπαιζε τον Wolverine σε ταινία Avengers. Η πιθανή εξαγορά λογικά θα σημαίνει reboot του X-Men franchise λίγο πριν βγει το Dark phoenix saga για το οποίο έχω την υποψία ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα βατόμουρα στην ιστορία των superhero movies. Μα το Dark Phoenix Saga είναι τόσο κλασικό που οποιαδήποτε μεταφορά, πλην του πρωτότυπου, θα βγει πατάτα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Ένας χαμούλης με την Fox, από ότι φαίνεται θα πέσει εξαγορά από την Disney, οπότε γυρνάνε τα δικαιώματα των X-men πίσω στη Marvel... Καιρός ήταν γιατί μας έχουν φλομώσει στην μούφα. Το θέμα είναι όμως άμα και ποτε θα πάρουν πίσω τον Deadpool.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Μαζί τους δεν πάει κι αυτός? 1
FCastor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Yap. Είναι μέρος των X-Men δικαιωμάτων που κατέχει η Fox. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Τέλεια αλλα κάτι μου λέει ότι το r-rated θα πάει περίπατο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα