Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι θα είναι 3 stones στην γη, και το Soul Stone που δεν έχουν δείξει ποτε θα είναι στην Wakanda. Το Power Stone να φανταστώ το παίρνει στο τελευταίο Thor έτσι?!

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το σκέφτηκα αλλά προφανώς μπορεί εξαρχής να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Θα μου πεις βέβαια εδώ δεν το έκανε για να σώσει την Αρχαία. Τεσπα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένας χαμούλης με την Fox, από ότι φαίνεται θα πέσει εξαγορά από την Disney, οπότε γυρνάνε τα δικαιώματα των X-men πίσω στη Marvel...

• Like 1
Δημοσ.

Μέχρι και τον Hugh Jackman ρωτήσανε σε συνέντευξη αν θα ξαναέπαιζε τον Wolverine σε ταινία Avengers.

Η πιθανή εξαγορά λογικά θα σημαίνει reboot του X-Men franchise λίγο πριν βγει το Dark phoenix saga για το οποίο έχω την υποψία ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα βατόμουρα στην ιστορία των superhero movies.

Δημοσ.

Μέχρι και τον Hugh Jackman ρωτήσανε σε συνέντευξη αν θα ξαναέπαιζε τον Wolverine σε ταινία Avengers.

Η πιθανή εξαγορά λογικά θα σημαίνει reboot του X-Men franchise λίγο πριν βγει το Dark phoenix saga για το οποίο έχω την υποψία ότι θα είναι από τα μεγαλύτερα βατόμουρα στην ιστορία των superhero movies.

Μα το Dark Phoenix Saga είναι τόσο κλασικό που οποιαδήποτε μεταφορά, πλην του πρωτότυπου, θα βγει πατάτα...

Δημοσ.

Ένας χαμούλης με την Fox, από ότι φαίνεται θα πέσει εξαγορά από την Disney, οπότε γυρνάνε τα δικαιώματα των X-men πίσω στη Marvel...

Καιρός ήταν γιατί μας έχουν φλομώσει στην μούφα. Το θέμα είναι όμως άμα και ποτε θα πάρουν πίσω τον Deadpool.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...