Προς το περιεχόμενο

Avengers: Infinity War

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

Και στο τέλος θα απογοητευτεί με κάτι και θα δει (αν δει) την ταινία 3-4 βδομάδες μετά την πρεμιερά... :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν προλάβει και το postάρει κάποιος πριν τον tritona, θα είναι τρελή ήττα...

δε θα ειναι και η πρωτη φορα... βλεπε godzilla

-------

https://mobile.twitter.com/xKillSwitch130x/status/935854003900035074/video/1

full trailer

https://www.youtube.com/watch?v=6ZfuNTqbHE8

• Like 3

τπτ το ιδιαίτερο, ακόμα και τον Ultron τον τηζάρανε καλύτερα και αυτόν και τη ταινία του, εδώ σαν ξεπέτα μου φάνηκε το όλο concept γενικά... αλλά οκ, είδωμεν προφανώς

• Like 1

γιατί... μπορώ και έτσι γουστάρω ας πούμε?

το πρώτο avengers γαμούσε, το 2ο όχι και τόσο αλλά οκ, cap2 και 3 γαμώ, russos <3 so far οπότε αποψάρα μου για το trailer valid so far 

Δεν τηζάρει καθόλου Thanos, random μάχες στρατών γτ έτσι πρέπει, οκ το σώνει ο Cap και η Post σκηνή αλλά πραγματικά είδε κανείς άλλος κάτι το ίδιο καβλωτικό και εντυπωσιακό όπως πχ του πρώτου Avengers? Διάολε αυτό πρέπει να είναι 3 φορές πιο μεγάλο :P

carry on now ελεύθερα  :)

• Like 2

Μην μπαινεις σε defence mode δεν σου ειπα τίποτα, απλα νομιζω εισαι λιγο προκατειλημμένος πλεον με το genre αν κρινω απο τα τελευταία σου posts οποτε δύσκολα να σε εντυπωσιάσει κάτι. 

Και εμενα το trailer δεν με τρέλανε παντως, σαν μικρο teaser ήταν οχι full trailer..

Μάλλον δεν θέλουν να δώσουν πολύ reveal της ταινιας, γτ παίζει πολύ ψυρισμα από φαν κ κάτι κακό να βρουν θα πέσει κράξιμο για τόσο καιρό αναμονή!!!

Nαι ας μην δώσουν και καθόλου reveal, ούτε στο main plot ούτε στον villain, καλύτερα θα ήταν νομίζω να μην δείχναν καν και Thanos καθόλου - ή όχι έτσι τεσπά... τον Ultron αν θυμάμαι, τον είχαν να λέει τα δικά του στο πρώτο teaser στο θρόνο του και να μην κάνει και κάτι τρομερό αλλά να υπονοεί ότι είναι μεγάλος εχθρός κτλ, εδώ ο άλλος σκάει χαλαρά, τραβάει και 2 μπουκέτα και λέει και τον random bad guy speech και so what...

επίσης προκατειλημμένος μετά την τόση σαβούρα των τελευταίων ετών, νομίζω είναι πλέον δύσκολο να μην είναι ο καθένας...

ελέω russo θέλω να πιστεύω ότι θα είναι αξιοπρεπές αλλά για πρώτο teaser μιας τόσο σημαντικής ταινίας για το MCU, μου φάνηκε ξεπέτα λίγο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...