Kostasspil Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) On 25/10/2018 at 12:34, KilliK said: Θα πεσει πολυ γελιο με την Phase 4, αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Ειμαι περιεργος να δω ποιος θα δωσει το τελειωτικο χτυπημα στον Θανο, αντρας η γυναικα. The signs were there.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Ο Thor πραγματικά δεν έχει καμία σχέση στις ταινίες με τον χαρακτήρα του κομικ. Αντί για απόκοσμος χαρακτήρας-θεός που μιλάει σε σαιξπιριανά αγγλικά... έχει γίνει ο κούκλος-γκομενάκιας-ατακαδώρος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Καλά, γενικά το MCU είναι πραγματικά το δικό του "σύμπαν", οπότε όλοι είναι διαφορετικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι περισσότεροι χαρακτήρες είναι πολύ πιο κοντά σε σχέση με τον Thor... Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Από ότι ακούγεται, πέθανε ο Stan Lee 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Yeah το διάβασα κι εγώ https://unboxholics.com/movies-tv/movie-news/35262-stan-lee-efyge-apo-ti-zoi-o-pateras-tis-marvel-kai-ton-soyper-iroon-tis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) RiP 10x παραπανω εισπραξεις το A4... (οχι πως ειχε και αναγκη) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2018 από tritonas00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δεν νομίζω ότι γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Stan Lee αυτοί που βλέπουν ταινίες της marvel... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Πλάκα κάνεις, μόνο τα cameos που έχει κάνει... Internet έχουν όλοι, βασικά πασίγνωστος ήταν, ακόμα και για εμάς που δεν έχουμε ασχοληθεί με τα κόμιξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν νομίζω ότι γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Stan Lee αυτοί που βλέπουν ταινίες της marvel... ουτε καν τα κομιξ δεν διαβαζουν οι περισσοτεροι. 5 ώρες πριν, chrisde είπε Πλάκα κάνεις, μόνο τα cameos που έχει κάνει... Internet έχουν όλοι, βασικά πασίγνωστος ήταν, ακόμα και για εμάς που δεν έχουμε ασχοληθεί με τα κόμιξ. μα αυτο ειναι το θεμα. για τους περισσοτερους, it is that old guy in the movies who created all those heroes. για εμας ομως που μεγαλωσαμε με την δουλεια του, ο θανατος του εχει μεγαλυτερο συναισθηματικο βαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ε καλά δεν αντιλέγω, ούτε πάω να συγκρίνω ποιανού η θλίψη είναι μεγαλύτερη, τα θεωρώ βλακείες όλα αυτά, αλλά όχι ότι δεν ξέραμε ποιος είναι και την σημαντικότητά του... Όπως εγώ δεν θεωρώ ότι ήταν απλά ένας old guy που έκανε το ψώνιο του με μερικές στιγμές δημοσιότητας στις ταινίες, μην θεωρείς εμένα βλάκα ότι δεν ξέρω/καταλαβαίνω ορισμένα βασικά πράγματα: ότι αυτός ήταν ένας εκ των δημιουργών όλων αυτών που βλέπουμε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, chrisde είπε Πλάκα κάνεις, μόνο τα cameos που έχει κάνει... Internet έχουν όλοι, βασικά πασίγνωστος ήταν, ακόμα και για εμάς που δεν έχουμε ασχοληθεί με τα κόμιξ. Δηλαδη όλα αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια θεατών πάνε για να δουν την ταινία λόγω Stan Lee; Απλά τυχαίνει να έχει όρο στο συμβόλαιο του οπότε τον έχουν δει σε μερικά cameos. Τον Jack Kirby τον ξέρουν; Αυτές οι ταινίες απευθύνονται στο ευρύ κοινό, όχι μόνο σε αυτούς που διαβάζουν κομιξ, γιατί αυτοί είναι μειοψηφία. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από The_Judas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, The_Judas είπε Δηλαδη όλα αυτά τα δεκάδες εκατομμύρια θεατών πάνε για να δουν την ταινία λόγω Stan Lee; Που κολλάει αυτό; Εγώ είπα απλά ότι οι περισσότεροι που έχουν δει τις ταινίες ξέρουν ποιος είναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Πιο πάνω γράφτηκε ότι θα αυξηθούν τα εισιτήρια στα avengers 4. Σε αυτό το μήνυμα απάντησα αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, The_Judas είπε Δεν νομίζω ότι γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Stan Lee αυτοί που βλέπουν ταινίες της marvel... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα