Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.
θέλω να φτιάξω μια ψηφοφορία στο google forms η οποία να απαιτεί την εισαγωγή email και μόνο όταν εισαχθεί email που να βρίσκεται σε ένα excel να κάνει δεκτή την ψήφο. πως μπορώ να το καταφέρω αυτο;

Δλδ έχω ένα excel με 100 emails και αν εισάχθει ένα από αυτά τότε να μπορεί να ψηφίσει.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς που ζητάς πιθανά μπορεί να γίνει μέσω ενός google script (αλλά απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού) να περιορίζει τις απαντήσεις μόνο από μία λίστα σε ένα spreadsheet αν βρεις κάποιον να σου το κάνει έχει καλώς ειδάλλως forget it.

Όμως μπορείς να επιλέξεις - απαιτήσεις να υπάρχει εισαγωγή στο google λογαριασμό το άτομο που απαντά και να καταγράφεται σε spreadsheet το βρίσκεις στο μενού των ερωτήσεων και  απαντήσεων κάνοντας κλικ στο γρανάζι.

Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες όπου υπάρχουν επεξηγήσεις είναι στα Αγγλικά οι περισσότερες ok 

Η αποστολή της φόρμας καλό είναι να γίνει μέσω email ειδοποίησης αυτά που θέλεις να δώσουν τις απαντήσεις και μόνο.

Πατώντας αποστολή είναι επιλεγμένο το email πατάς προσθήκη συνεργατών σου βγάζει ένα νέο παράθυρο εκεί θα επιλέξεις το ποιοι θα έχουν πρόσβαση στη φόρμα που έχεις ετοιμάσει αν θέλεις να αποκλίσεις δυνατότητα αλλαγής χαρακτηριστικών της ψηφοφορίας σου πρέπει να επιλέξεις το κουτάκι που σου εμφανίζει.   

Αυτά στα γρήγορα για ότι άλλο κάνε μια ερώτηση.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. έτσι το εχω κάνει σε μια δοκιμαστική. απλά δεν γνωρίζω αν κάποιος από αυτούς που θα το στείλω μπορει να το κάνει προώθηση σε άλλον δικό του λογαριασμό και να ψηφίσει από δεύτερο email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...